1

Ч етвъртият сезон на „Игри на волята: България“ се превърна в любимия сериал на хиляди българи. Избрахме своите фаворити, преживявахме с тях победите и тъгите им, стискахме им палци и се разочаровахме.

И докато едни ни възмутиха с поведението си, други ни възхитиха с достойните си постъпки, а трети дори ни припомниха неща, които отдавна сме забравили за себе си.

Подбрахме десет от най-колоритните образи в четвъртия сезон на „Игрите“, за които едно е сигурно – няма да бъдат забравени скоро.

Мирослава – Името на 35-годишната домакиня от Златоград със сигурност ще се помни дълго. Мирослава игра достойно, бори се докрай и неведнъж доказа, че е възможно да си нежна, фина, възпитана и достойна жена, а в същото време да си истински боец, който надвива и мъжете на Арената. Играта на красавицата в четвъртия сезон няма да бъде забравена скоро.

Генчо – 33-годишният земеделец от Харманли бе един от най-противоречивите участници в предаването. За едни – любимец, за други – лош играч. Поведението на Генчо раздели зрителите на приключенското риалити. Някои побързаха да го обвинят, че е женомразец и се възмутиха от начина му на игра. Други пък видяха голямото сърце на големия мъж и бяха съкрушени когато той отпадна.

Кой е най-запомнящият се участник от племето на Непобедимите?

Куков – 32-годишният ландшафтен дизайнер от София разбуни духовете с участието си в предаването. Той със сигурност ще бъде запомнен със своенравния си нрав, късия си фитил и неприязънта, която таеше към Генчо и поведението му. Куков упся да се представи достойно и на Арената и да елиминира немалко противници, но отпадна на ранен етап от играта.

Мани – участието на 25-годишното миньонче със сигурност ще се помни дълго и след края на предаването. Тя определено шокира феновете с безупречната си игра на Арената и невероятната сила, която демонстрира, въпреки ръста и размерите си. Мани обаче загуби много от поддръжниците си, след като саботира собствения си отбор и заедно с Фейгин станаха отговорни за разпада на Супергероите. За едни това бе непростима постъпка, а за други – добра стратегия.

Джаферович – 32-годишната гримьорка категорично печели в класацията за най-противоречив участник. Тя събра безброй фенове, благодарение на силата, която демонстрира на Арената, амбицията и хъса, с които игра, както и с и факта, че надделя травмата си и не спря да се раздава за отбора си. Други обаче останаха разочаровани от играта ѝ и я обвиниха, че е основала женската коалиция и е разделила участниците едни срещу други. Сякаш не останаха фенове, на които Джаферович да им е безразлична. И едно е повече от ясно – участието ѝ няма да бъде забравено скоро.

Кой е най-запомнящият се участник от племето на Безстрашните?

Зори – 21-годишната студентка се превърна в любим участник за едни и дразнител за други. Зори успя да надвие мнозина на Арената и се би достойно и впечатляващо до самия край. С неподправения си характер тя беше опора за близките си хора в племето, а за други се превърна в истински дразнител. Зрителите определено дълго ще помнят и откровения ѝ изблик, в който тя сподели, че не може да живее повече на варива и мечтае за пица, дюнер и много шоколад.

Гого – 25-годишният шампион по калистеника отпадна буквално на секунди от финала и разочарова много от феновете. „Черната нинджа“ показа безупречна игра, невиждана сила и завидна издръжливост. Малко не му достигна, за да претендира за голямата награда. Гого се превърна във всеобщ любимец заради играта си на Арената, но и забавния си нрав, шегите, очарователната усмивка и спокойствието си. Той остана встрани от интригите, скандалите и схемите. Пречупи се единствено от саботажа на Мани и Фейгин и разпада на племето му. Гого определено ще бъде запомнен от феновете на „Игрите“.

Касим – 21-годишната Тик Ток звезда от Русе също остави следа с участието си. Макар да не бе достатъчно добре подготвен физически за Арената, Касим стигна далече в риалитито и доказа, че физиката не е всичко. Той демонстрира остър ум, непобедима воля и запомняща се издръжливост. Касим трогна мнозина с участието и напомни, че няма лимити по пътя към победата.

Кой е най-запомнящият се участник от племето на Супергероите?

Виктория – 32-годишната волейболистка бе единствената жена, която успя до стигне до полуфинала в приключенското риалити, побеждавайки немалко жени и мъже. Играта на Виктория ще бъде помнена дълго. Тя показа какво е спортен дух, бе непримирима пред несправедливостите, отстояваше честната и достойна игра и получи своята награда. Тя доказа на зрителите, че всичко е възможно, стига да играеш със сърце и да спазваш правилата.

Чакалов – 26-годишният учител от Славяново игра и се би достойно, а отпадането му бе истинско разочарование за феновете. Любовта му към адреналина го изведе напред в играта, а качествата му на Арената впечатлиха зрителите на предаването. Чакалов сбъдна една своя голяма мечта с участието си в „Игри на волята“, за да напомни на всички ни, че мечтите са, за да се сбъдват. Дори и да е трудно.

Няма как да пропуснем и тримата финалисти от четвъртия сезон.

Алекса, Георги и Филип се биха достойно до самия край и доказаха, че няма нищо невъзможно и че всичко, което ни трябва, за да побеждаваме е именно воля.

Алекса – 25-годишният шампион по борба на Сърбия спечели четвъртия сезон на „Игри на волята: България“. Той показа невероятна игра и името му няма да бъде забравено скоро. Алекса бе истинска машина на арената, победи опонентите си със замах и не се предаде дори, когато беше най-трудно. Алекса доказа – каквото и да правиш, за каквото и да се бориш, преди всичко трябва да си човек. И остави важно послание – единственото, което трябва да направиш, за да сбъднем мечтите си, е да повярваш в себе си.

Филип – 29-годишният електроинженер бе сред фаворитите на феновете за финала. И това не е случайно. Той показа достойна игра, несломим дух и неизчерпаема сила. Филип бе сред най-добре подготвените физически участници в целия сезон. Игра играта си през цялото време и дори за миг не се замисли да се откаже. Точно това е и посланието, което остави след себе си – човек никога не трябва да се отказва.

Георги – Едва на 21-години, Георги показа голяма игра и изпълни мечтата си. На Арената показа, че той неслучайно е шампион по плуване. Благодарение на уменията си, той успя да изведе племето си към победа редица пъти. Когато трябваше да покаже отборна игра, я показа, но и не забрави да играе и за себе си и да гледа интереса си. Георги доказа, че когато имаш голяма мечта, възрастта няма как да бъде пречка по пътя към сбъдването ѝ.

Кой е най-запомнящият се участник от племето на Резервите?

 

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Годеж. Бащата на булката се обръща към зетя: - Зетко, къде смятате да живеете след сват бата?! - Амиии... ще поживеем с вас известно време...…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Любопитно Преди 11 минути

Четирите оранжеви престилки ще се борят за мястото си в шоуто срещу четирима нови топ готвачи

След 5 години затвор за групово изнасилване: Освободиха бивш K-pop изпълнител

След 5 години затвор за групово изнасилване: Освободиха бивш K-pop изпълнител

Свят Преди 1 час

Бившият певец беше осъден за две изнасилвания през 2016 г., както и за това, че се е снимал да прави секс с жени без тяхно знание

<p>Утре конвоират в България обвинения за убийството в Цалапица</p>

Конвоират в България обвинения за убийството в Цалапица

България Преди 1 час

Рангел Бизюрев ще бъде предаден на българските съдебни власти утре

На първо четене: Шофьорските книжки в ЕС стават електронни

На първо четене: Шофьорските книжки в ЕС стават електронни

Свят Преди 1 час

Младите шофьори да имат изпитателен срок в първите си две години зад волана, предвиждат още промените

Продажбите на смартфони записаха рекорден спад

Продажбите на смартфони записаха рекорден спад

Технологии Преди 1 час

Миналата година те са се свили с 36 млрд. долара

От 1 май: По-евтини карти за градски транспорт за ученици и студенти в София

От 1 май: По-евтини карти за градски транспорт за ученици и студенти в София

България Преди 1 час

Това обяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев

Пожар в ученическо общежитие в Стара Загора

Пожар в ученическо общежитие в Стара Загора

България Преди 1 час

Децата незабавно са били евакуирани

<p>След 12 години дело: Условна присъда за депутат от ДПС</p>

След 12 години дело: Условна присъда за депутата от ДПС Димитър Аврамов

България Преди 1 час

Признатият за негов помагач Методи Петков получи ефективно наказание

Над 100 представители на голям телекомуникационен оператор се включиха във второто издание на вътрешния гейминг турнир Gaming Thursday

Над 100 представители на голям телекомуникационен оператор се включиха във второто издание на вътрешния гейминг турнир Gaming Thursday

Любопитно Преди 1 час

Вътрешният корпоративен турнир по електронни спортове на А1 е част от инициативите в компанията за изграждане на позитивна работна среда

<p>На ски по бански в Пампорово</p>

На ски по бански: Организират спускане в плажен стил в Пампорово

България Преди 1 час

Спускане на скиори и сноубордисти по бански се организира на 6 април от връх Снежанка

Независимо от международния натиск: Нетаняху се зарече да щурмува Рафах

Независимо от международния натиск: Нетаняху се зарече да щурмува Рафах

Свят Преди 1 час

Израелският министър-председател демонстрира твърда решимост да действа самостоятелно на фона на призиви на ключови партньори като САЩ и Германия да не го прави

"Радваме се да те видим, Кейт": Публикуваха нови снимки на принцесата (ВИДЕО)

"Радваме се да те видим, Кейт": Публикуваха нови снимки на принцесата (ВИДЕО)

Свят Преди 2 часа

Здравният статус на принцесата е тема на множество спекулации седмици наред

Най-големият купувач на петрол от Русия нанесе удар на Путин

Най-големият купувач на петрол от Русия нанесе удар на Путин

Свят Преди 2 часа

Индия се е превърнала в основен купувач на руски петрол, като доставките за страната са се увеличили до около 40%

19-годишен младеж е в кома след тежка катастрофа в Сливен

19-годишен младеж е в кома след тежка катастрофа в Сливен

България Преди 2 часа

Момчето е с тежки травми на главата, гръдния кош и гръбнака

АЕЦ "Запорожие" в град Енергодар, Украйна

На ръба на колапса: Какво се случва в АЕЦ "Запорожие"

Свят Преди 2 часа

Системите за сигурност на АЕЦ "Запорожие" са деградирали до такава степен, че тя може да бъде опасна