2

 Няколко приложения, които ще ви помогнат да намерите перфектната среща за вас представя в новото си видео каналът Ctrl Alt Del.

Tinder е едно от най-известните приложения за запознанства.

Приложението ви показва снимка, име и възраст. Можете да докоснете снимката, за да видите допълнителна информация относно човека, когото сте харесали. Ако вие и друг човек сте се харесали взаимно, ще се появи екран, показващ, че сте съвпаднали и ви кани да им изпратите съобщение.

OkCupid също е едно от най-известните приложения за запознанства. След като създадете потребителско име, ще започнете да попълвате много дълъг профил, към който можете да свържете своя акаунт в Instagram. Можете да отговаряте на въпроси, чрез които приложението ще търси вашето съвпадение. От отговорите ви зависи каква е съвместимостта ви с определен човек. Можете също така да изберете да направите публични своите отговори и да отбележите колко важни са те за вас.

Match - друго приложение с което можете да намерите своята бъдеща половинка Имате възможност да се регистрирате в него и чрез своя Facebook профил. Приложението се различава от другите с това, че предлага т.нар. „любовен учител“, който би ви помогнал в намирането на най-точния човек за вас.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@