15

П редставятели си да живеете на място, където на върха на йерархията са сексът и всички онези красиви, предизвикателни жени, изпълняващи ролята на изкусителки.

Това не е просто утопия или мечта, а реалност, която създаде сайтът за възрастни Pornhub.

Порталът с десетки милиони посетители ежедневно направи първата арт инсталация Pornhub Nation в града на греха Лос Анджелис.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ИНСТАЛАЦИЯТА И НЯКОИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА PORNHUB 

Нетипичният проект ни хвърля 50 години напред във времето, показвайки ни едно различно сексуално общество така, както Pornohub си го представя. Накратко, общество, в което сексът диктува правилата.

 

TICKETS AT PORNHUBNATION.COM

A post shared by Pornhub Nation (@pornhubnation) on

Pornhub Nation съществува в 2069 г. и се разпростира на почти хиляда кв. метра. Състои се от седем различни по тематика стаи. 

В една от тях могат да се видят портретите на президентите на Pornhub Nation, които понастоящем са най-големите звезди на сайта.

Друга от стаите е посветена на сигурността. Все пак не може да има нормално функциониращо общество без силите на реда.

Стаята с осем охранителни камери е създадена от "националната защитна асоциация" - NSA.

Но това не е името на разузнавателната организация на САЩ. Всъщност абревиатурата означава National Sexurity ASSociation, където "секюрити" е заменено със "секскюрити".

Роботи застрашават порно актьорите

Възходът на секс роботите

Pornhub има и своя DMV агенция. Това не е правителствената агенция за моторни превозни средства за регистрация на автомобили (Department of motor vehicles), a стая за "по-груби игри" с название - Domination Masochistic Vroomvroom.

В друго от помещенията космическата програма на Pornhub Nation ASSA изследва правенето на секс при нулева гравитация. Има и ботаническа градина със специални интергалактически растения.

 

cum visit our space garden with smoking hot aliens like @anya_ivy 🌿✨💕

A post shared by Pornhub Nation (@pornhubnation) on

Така сайтът сформира своя държава в държавата със собствено управление и организации със сходни имена на вече съществуващите в САЩ, но с друго значение и са ръководени от жени, които имат за цел да направят света едно по-добро и атрактивно място.

"Днес сайтът Pornhub има над 90 милиона посетители дневно. Като се има предвид скоростта, с която растем, може би няма да е абсолютно невъзожно да видим утопично общество, създадено от нас през 2069 г.", коментира вицепрезидента на Pornhub Кори Прайс.

Арт инсталацията на портала може да бъде посетена до 17 август само от лица, навършили 18 г. 

Във видеото горе вижте кои са едни от най-богатите порно звезди.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@