4

М илиони хора по света използват всеки ден Chrome. 

Безплатен уеб браузър на компанията Google. Софтуерът е създаден чрез продукта с отворен код Chromium и дава възможност за гледане на уебстраници като thumbnails („тъмбнейли“, миниатюрни изображения).

Кои са основните уеб браузъри, които да познаваме

Според Google браузърът е създаден, за "да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с минимален дизайн, който не се натрапва".

Каналът във Vbox7.com  „Ctrl Alt Del” представя 5 добавки за Chrome, които ще ви улеснят.

Ето и кои са те:

Be Limitless

Браузърът Chrome започва да блокира реклами и видеа

Be Limitless събира информация за вашите дейности онлайн и ви дава отчет за това колко време сте "загубили" на определени сайтове, както и предложения за това, което можете да направите, за да подобрите производителността си.

Juicy Drops

Обичате да гледате картинки? Просто отворете нов tab и Juicy Drops.Ще запълни празното пространство с красива снимка от Инстаграм. Снимката се сменя на няколко секунди. Можете да изберете какви снимки да се показват на база вашите предпочитания.

Random Wikipedia Tab

Google затяга мерките за качество на приложенията

Увеличете общата си култура със случайна страница от Wikipediа всеки път когато отворите нов tab.

AnimatedTabs

Позволява да превърнете своя скучен нов tab в раздел за забавление. С animatedTabs ще се появи нов страхотен GIF във всеки нов раздел. Можете да персонализирате надписите на изображението и дори да споделите тази находка с приятелите си чрез социалните медии.

Taco

Как могат да ни разпознаят по сайтовете, които посещаваме

Получете достъп до всичките си задачи от множество инструменти за управление на задачите, всичко на едно място, като използвате Taco. Тaco ще групиравашите задачи от Asana, Basecamp, GitHub, Gmail, OmniFocus, Trello, Zendesk и 40+ други платформи на едно място в новия tab, който отворите.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@