0

Е ва Пармакова е най-младата домакиня тази седмица в предаването "Черешката на тортата". Талантливата певица приготви вкусна вечеря за звездните си гости - Николай Ишков, Йоана Захариева, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб.

Въпреки че почти няма опит в готвенето, Ева показа завидни кулинарни умения. За своята вечер тя заложи на меню от различни кулинарни дестинации - тайландска салата, кралски скариди, пролетни ролца, Чили кон карне и десерт по южноафриканска рецепта.

Колко често готви младата изпълнителка в реалния живот и коя е храната, на която не може да устои - разберете от интервюто с нея за Vesti.bg.

- За първи път готвих..., когато бях много гладна, а нямаше никой вкъщи, който да ми сготви.

Източник: Черешката на тортата

- В кухнята никога не ми се получава…да бъда подредена.

- Храната, на която никога не мога да устоя…., са бургерите.

- Обичам да готвя, защото…обичам да ям.

- Сутрин обичам да си хапвам…палачинки.

- Ястието, което ми се получава най-добре, е…пастата.

- Докато готвя, не мога без…любимия ми плейлист с музика.

- От хората, които познавам, най-вкусно готви…сестра ми.

- Рецептата за любимия ми десерт е…тайна.

- В "Черешката на тортата" най-много се притеснявах...да бъда домакин за първи път.

- Тайната на добрия домакин е…да кара хората да се чувстват като у дома си.

Как се справи Ева Пармакова с готвенето и домакинството в "Черешката на тортата" вижте във видеото горе.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@