0

В родния телевизионен ефир българският зрител е ставал свидетел на невероятни истории – звезди се приятеляват и карат в Къщата на VIP Brother, талантливи момчета и момичета изгряват на музикалната сцена и стават истински идоли, благодарение на X Factor, човешки съдби се преплитат в неочаквани обрати и развои в предавания като „Съдби на кръстопът“, „Женени от пръв поглед“, „София – Ден и Нощ“ и др.

Любовта, като висша сила и истинско човешко чувство, винаги е присъствала под една или друга форма и в реалния живот, и в по малкия екран в предавания и риалити формати, вдъхновени именно от действителността.

Как бихте реагирали обаче, ако видите как водеща на тв предаване се превръща в своеобразен участник в шоуто, което оглавява? Тази история е истинска, колко е истинско и чудото, наречено живот.

Усмихнатата Диди Тодорова, която спомагаше в продължение на месеци на шепа фермери да открият своите половинки, се превръща в идеалната жена за един от участниците.

За новината стана ясно тази седмица, но любовната загадка тепърва ще се разплете.

Как ще реагира Диди на предложението за брак от страна на Марин и какво ще изпитат Лили и Йоана – основните претендентки за сърцето му, виждайки как момчето, за което се борят, се обяснява в любов на трета жена?

„Когато ти се струва, че всичко около теб се обърква, това означава, че нещо хубаво се опитва да намери начин да влезе в живота ти”, гласи пост на Диди в социалната мрежа „Фейсбук“.

Какво ни подсказват тези нейни думи – ще пламне ли любовта или ще се породи едно приятелство на базата на чувства, не пропускайте „Фермер търси жена” – тази вечер, от 21.00ч. по Нова.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@