0

Моето вдъхновение е най-прекрасното нещо в живота ми, което ме кара всеки ден да се усмихвам и плача едновременно, да гледам на нещата от друг ъгъл, да преосмислям всичко което искам да направя или кажа, да се чудя дали наистина съм права за нещо и най-вече търсейки във себе си вече отминало детство.

Всичко в моят свят е вече различно, нагоре със краката както казват някои хора...

Стани един от Вдъхновените, изпрати историята си тук.

Източник: Thinkstock/Getty Images

Усмихвайки се ви представям моята гордост, моето друго аз, моята друга половина на сърцето, което се разтуптява едновременно от щастие и тревога. Една малка закачлива искра огряваща във моята душа, моето малко слънце, което стопля със своята енергия всичко и всички наоколо, една малка сладка госпожица наричаща се моя дъщеря!

Е, дами и господа, всички се гордеем със нашите наследници и аз изпитвам непреодолима нужда да дарявам това същество със огромна, безгранична любов!

Вдъхновението в моя малък хаос е точно Тя.

Кара ме да искам да знам повече, да мога повече, за да мога да й дам всичко, което иска направи заедно със мен!

Защото тези моменти са важни, за да можем от сътвореното вдъхновение да нарисуваме най-прекрасната картина, с най-невероятния пейзаж, озарен от слънчеви лъчи..

Прекрасни моменти ще бъдат изрисувани с моята помощ и разбира се моето скъпо вдъхновение, даващо ми искра, запалващо във мен жар неугасваща, бликащ извор на желания да отпия още и още... Моето малко момиченце!

Обичам те, мила моя и всичко бих дала и пожертвала дори, за теб - най-важният човек за мен !

Моето дете... 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Tекстът е изпратен на Вдъхновените от нашата читателка Марияна.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@