3

О ткакто тенденциите с гримирането навлязоха толкова много и в най-различни направления, вече не е необходимо да прибягвате до пластичен хирург, ако не харесвате дадена част от себе си. Например ако не харесвате носа си и искате той да е по-тесен, по-чип, по-прав, генерално – по-малък, разберете как само с малко грим и правилните техники можете да се сдобиете с чипо носле като на Disney принцеса.

ЖЕНА ПЛАЩА ПО 14 ХИЛ., ЗА ДА ПРИЛИЧА НА ПРИНЦЕСА

Единственото нещо, което е хубаво да имате върху лицето си е фон дьо тен. Ако искате тесен, прав нос, трябва да прокарате две успоредни линии от двете страни на носа. Колкото по-близки са линиите, толкова по-тънък ще изглежда носа. Респективно, ако имате много тънък нос и желаете да изглежда по-широк, линиите трябва да са по-раздалечени.

Източник: Getty Images/Guliver

Ако пък искате носът да изглежда по-къс, трябва да се постави сянка отдолу – точно между двете ноздри.

След това поставяте светъл коректор с тънка линия по продължение на носа. Така оптически изглежда още по-тъничък. Освен това трябва да се постави и светъл коректор и отстрани на носа, изсветлявайки едновременно с това и зоната под очите. Но не прекалявайте с продукта там.

И всъщност каква е тайната на чипото и вирнато носле – ако искате да е точно такова, поставяме една тънка линия малко над върха му.

Как ще изглеждат принцесите, когато остареят

Време е за много хубаво преливане с навлажнен бюти блендер или пък с четка – както ви е по-удобно.

Следва фиксирането на продуктите съответно с прахообразни тъмни и светли пудри.

И за разкош – поставете една малка точка хайлайтър точно на връхчето, за да акцентирате още повече върху чипото носле, с което се сдобихте току-що.

А ето я и голямата грешка, която правят повечето дами. Оставят „ситуацията” така. Но ако контурираме само носа и нито една друга зона по лицето, той буквално ще изглежда като мръсен и зацапан. За да създадете цялостна дълбочина и цвят, нужно е поне да минете с бронзова пудра по периферията на лицето. Поставете тъмна сянка под скулата, под челюстта. А с четката, с която сте нанесли бронзанта, можете да минете съвсем леко и по-нослето, за да допрелеете цветовете и всичко да се слее добре. И разбира се малко хайлайтър по най-изпъкналите зони на лицето.

Вижте още:

Какво е лицето ти, за да ти кажем какви очила ти трябват

Какво се крие зад красиви момичета в социалните мрежи

Нова мода: операция, за да приличаш на филтър в Снапчат

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@