5

А ко се чудите как да запълните времето си, докато чакате автобуса или сте вкъщи без занимание, имаме решение на проблема! В новия епизод на „Ctrl Alt Del”, технологичният влогър Цецо разказва за няколко свежи сайта, които ще разнообразят ежедневието ви и със сигурност ще ви бъдат много полезни.

С идването на студените месеци, предстои и застояването вкъщи на топло. Искате да прочетете книга, обаче не знаете каква? На помощ идва Project Alexandria. Потърсете в сайта ваше любимо заглавие и ще ви изскочат книги, които са подобни по някакъв признак с него. За всяка книга има кратко резюме, по което може да се ориентирате дали ще ви хареса. Project Alexandria разполага с информация за над 1 млн. заглавия, така че със сигурност ще откриете вашето!

Българската компания, в която се инвестират милиони

Българинът, който чертае бъдещето на IT обученията

Технологиите, които ще променят света до 2055 г.

Кой обича да готви? Supercook е сайт за любителите на кулинарията. Освен богатият избор от рецепти, сайтът ви позволява да намерите рецепти, в зависимост от това, какво имате в хладилника. Не винаги имате време или желание да пазарувате, затова просто въведете продуктите, с които разполагате, и Supercook ще покаже какво може да си сготвите с тях.

Цецо от “Ctrl Alt Del” е подготвил нещо и за най-любопитните - Udemy. В този сайт има уроци за всичко, за което се сетите. Може да научите чужд език, да се научите да свирите на музикален инструмент, да програмирате или пък да намерите уроци, които ще ви помогнат в сфери, като бизнес, дизайн и др.. Ако пък сте добър в нещо, може вие да станете учител в сайта и да преподавате уроци, с които да спечелите пари.

Вижте останалите сайтове във видеото горе. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@