0

С ъпругата на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер е видяна да напуска Лос Анджелис през летище LAX в четвъртък с две от трите им деца - дъщеря Грейс и син Хейс, на фона на бракоразводната битка на известната двойка. 

49-годишната дизайнерка на чанти е забелязана да бъде откарана на летището и да влиза в терминала с кафе и багаж в ръка.

Бившата двойка има три общи деца - Кейдън на 16 г., Хейс на 14 г. и Грейс на 13 г. (Костнър има и четири пълнолетни деца от предишни връзки).

Според изданието пътуването не се очаква да бъде дълго, тъй като Баумгартнер трябва да се върне в съда в Санта Барбара в сряда за изслушване относно предбрачния договор при раздялата.

Баумгартнер и децата ѝ носеха раници и багаж, докато излизаха от автомобила и бяха видени да се насочват към терминала в летния ден.

Костнър твърди, че издръжката от 248 000 долара месечно, която бившата му съпруга иска, е отчасти за финансиране на собствените ѝ разходи за пластична хирургия.

Баумгартнер - която според съобщенията е "заслепила" 68-годишния Костнър, когато му е връчила документите за развод - нарече исканата сума "по-малка от сумата, необходима за поддържане на децата в обичайния им начин на живот", съобщи списание People по-рано този месец.

Съдебният счетоводител на Костнър сега твърди в нови съдебни документи, получени от TMZ, че разходите, изброени сред 248 000 долара, включват над 100 000 долара за козметична хирургия за Баумгартнер.

Сумата включва и хиляди долари за пазаруване в бутици, огромни тегления от банкомати и други разходи, "които нямат нищо общо с издръжката на детето", твърди съдебният счетоводител на Костнър. 

Сред изброените разходи на Кристин са сметките за кредитни карти и собствените ѝ адвокатски хонорари и строителни заеми. Счетоводителят на Костнър казва, че това са "еднократни разходи, които нямат нищо общо с издръжката на детето".

В документите се твърди, че Костнър е плащал всички разходи на децата и ще продължи да го прави, като се казва, че сумата, която плаща в момента, е разумната - 51 940 долара месечно.

Документите от началото на този месец показват, че Костнър е прибрал малко над 19,5 млн. долара през 2022 г., като разходите на семейството са посочени като 6,6 млн. долара за същата година. Нетното състояние на семейството се оценява на 7,5 млн. долара, според доклада на People. 

Наскоро Баумгартнер сигнализира, че е готова да напусне имението, което преди са делили, но само докато има гаранции, че бъдещият ѝ бивш съпруг няма да я остави без пари.

Тя се е съгласила да напусне имението на стойност 145 млн. долара, при условие че 68-годишният Костнър се съгласи да плаща всички издръжки и такси, които съдията постанови на предстоящо изслушване, според съдебни документи, получени от RadarOnline.

В документите Баумгартнер се съгласява да освободи помещенията на 31 август тази година, стига Костнър да изпълни "всички нареждания за издръжка и такси, които съдът издаде на 12 юли" - датата на следващото изслушване в бракоразводното им дело.

Тази договореност ще ѝ даде 50 дни да си намери ново жилище и да се премести, докато според съобщенията предбрачното споразумение гласи, че тя ще напусне първоначалния дом в рамките на 30 дни след подаването на молбата за развод. 

Тя пише, че се колебае дали да напусне дома си, без да има план и финансиране, дори само заради децата си, които не иска да се налага да мести многократно.

Баумгартнер твърди, че "Кевин иска да наема [жилище], без да има [финансов] план. Аз обаче трябва да мисля за трите ни деца. Противоречи на техните интереси да се ангажирам с наем, който [аз] може да не мога да си позволя, особено като се има предвид, че това в крайна сметка ще доведе до многократни премествания.

Моята цел е била и продължава да бъде поддържането на възможно най-голяма стабилност за нашите деца, което включва наличието на подходящи ресурси и план, така че да мога да създам стабилен дом за тях, вместо да предприемам временни и непостоянни мерки за настаняване - продължава тя.

Костнър не само е бил основният издържащ семейството, но и единственият човек, който е печелил пари напоследък, а Баумгартнър казва в молбата си, че няма никакви доходи.

Звездата от "Йелоустоун" е трябвало да помогне на отчуждената си съпруга да се премести според предбрачния им договор, но това е била сравнително нищожна сума за начина им на живот.

Костнър щеше да ѝ плати 1 млн. долара, за да си намери нов дом, но при повишените цени на жилищата в Калифорния - особено ако се опита да остане близо до Костнър - тя може би щеше да има затруднения да намери нещо подобно на лукса, с който тя и децата ѝ са свикнали.

Според RadarOnline Костнър е депозирал 1 млн. долара в банковата сметка на Баумгартнър, за да я накара да се изнесе от имението му, и заяви, че преди това й е дал 200 000 долара по-рано в брака им в съответствие с предбрачното им споразумение

Баумгартнер обаче не иска да пипа парите, тъй като според нея това би я лишило от възможността да оспори валидността на предбрачния им договор.

Тя също така заяви, че двойката не е имала проблеми в дните, в които Костнър е пребивавал в къщата, и казва, че размерът на имението и отделените жилищни помещения означават, че те могат да живеят заедно, без да си взаимодействат.

Юридическият екип на Костнър по-рано заяви в съдебни документи, че "Кевин е действал добросъвестно и е направил всичко по силите си, за да направи прехода възможно най-безпроблемен", според Insider.

Той е представляван от известната бракоразводна адвокатка Лаура Васер, за която се твърди, че е послужила като вдъхновение за героинята на адвокатката Лора Дърн в получилия одобрението на критиката филм на Ноа Баумбах "Брачна история", който донесе на Дърн Оскар за най-добра поддържаща женска роля. 

По-рано беше съобщено, че Баумгартнер иска 248 000 долара месечна издръжка за детето. Тя и Костнър имат три общи деца: синовете Кейдън, на 15 г., и Хейс, на 14 г., както и по-малката им дъщеря Грейс, на 13 г.

Въпреки това Костнър е заявявал в други документи, че според него трябва да плаща само около 38 000 долара на месец. 

По-рано тази седмица "Сън" съобщи, че Костнър е бил "заслепен", когато съпругата му му е връчила документите за развод, тъй като е смятал, че той пръв ще подаде молбата.

Актьорът от "Воден свят" "седнал пред семейството си, казал им, че той и майка им се развеждат, а адвокатът му подготвя документите", твърди източник на изданието.

Той искаше всичко да бъде спокойно заради децата си и каза на Кристин, че не иска мръсен развод, защото вече е преживял такъв - продължиха те. 

Но "още на следващата сутрин, бум, Кристин го напада подло и му връчва собствения си комплект документи за развод.

Кевин беше толкова шокиран - добави източникът. Оттогава Кристин го кара да изглежда ужасно и продължава да го прави.

Баумгартнер обаче вече е споделял друга, по-малко ласкава версия за това как децата им са научили за предстоящия развод.

В съдебно заявление, получено по-рано този месец от People, тя твърди, че Костнър е съобщил на трите деца за развода чрез чат в Zoom, докато е бил в Лас Вегас, където е снимал.

Дизайнерката на чанти добави, че не е присъствала по време на разговора по Zoom и отбеляза, че е озадачена защо е трябвало да съобщи на децата по този начин, тъй като Костнър ще се върне у дома след няколко дни.

"Все още съм объркана от мотивацията му да направи това чрез много кратка сесия на Zoom, особено след като той планираше да се прибере у дома пет дни по-късно", пише тя.

Тя добави, че се страхува децата да не научат за раздялата от външен източник, и сподели с него изследвания, които е направила и които сочат, че единен фронт с двамата родители е най-добрият начин да се съобщи на децата за развода.

Баумгартнер обаче твърди, че Костнър е бил твърдо решен да сподели информацията преди нея и сам.

"Той пренебрегна предложението ми да направя това, което смятах за правилно въз основа на изследванията и отношенията ми с децата. Вместо това настояваше, че има право да им каже, че се развеждаме "първи", и да им го съобщи насаме "без мое присъствие" - твърди тя.

Не е ясно дали предполагаемият сеанс "Zoom" може да е същото събитие, описано от източника, или може да е имало две дати, на които Костнър да е говорил с децата за раздялата си с Баумгартнер.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Тя се приготви за Страстната седмица, но за съжаление мъжът и така и не замина в командировка...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Свят Преди 46 минути

Композицията е спряла аварийно, след което в нея е избухнал пожар

<p>Fitch&nbsp;отправи предупреждение към България за еврозоната</p>

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната

Пари Преди 1 час

Инфлацията в страната се е понижила значително, но остава над тази на трите най-добре представящи се държави членки на ЕС, посочва международната рейтингова агенция

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

България Преди 2 часа

То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС

Хилари Клинтън идва в България

Хилари Клинтън идва в България

България Преди 2 часа

Визитата е по повод специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) на 18 май 2024 г. в София

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Свят Преди 2 часа

Засегнати са четири топлоелектрически централи

Земетресение в района на Черно море

Земетресение в района на Черно море

България Преди 5 часа

Епицентърът му е на 100 км от Варна и на 480 км от София

Учение на китайски бойни самолети в близост до Тайван

Китайски военни самолети навлязоха в Тайванския проток

Свят Преди 5 часа

Машините са пресекли средната линия на протока

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Свят Преди 5 часа

Япония споделя морски граници с Южна Корея, но също така е съсед с потенциални противници в Русия

Почина бебето, спасено от утробата на майка му, убита преди дни в Газа

Почина бебето, спасено от утробата на майка му, убита преди дни в Газа

Свят Преди 5 часа

Неговото здравословно състояние се влошило и лекарите не са могли да го спасят

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

България Преди 6 часа

Заседанието беше анонсирано преди две седмици

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

България Преди 6 часа

Максималните температури ще са между 18° и 23°

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Технологии Преди 6 часа

Платформата не ги поддържаше, но имаше начини ограниченията да се заобиколят

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 14 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Свят Преди 15 часа

Според Шойгу САЩ са увеличили усилията си за възстановяване на позициите си в Централна и Южна Азия