0

Т ази седмица ще си поговорим за хората и звездите и най-важното – какво може да направим, така че да се чувстваме пълноценни. Независимо дали очакваме важни събития или се занимаваме с ежедневните решения, темите за всеки зодиакален знак ще излизат на преден план и ще търсят място в натоварения ни график.

Затова – обърнете им внимание и помислете какво желаете да направите с тях, така че да избегнете „щетите“ и да постигнете крехкия, но жадуван вътрешен баланс.

  • Овен
Източник: iStock/Getty Images

Позиции в любовта ще отстоява Овенът, който няма проблем с утвърждаването. В понеделник и вторник работният процес ще върви с вдъхновение и е твърде възможно да почувствате, че идеите ви са добре приети, а философията в професионалния живот ви носи истинско удовлетворение. Отговорности и решения с градивен резултат за работната среда ще следват в четвъртък и петък. В края на седмицата ще се посветите на половинката или на партньора в бизнеса, за да решите как да обедините различните гледни точки. Споделеният финасов и емоционален ресурс ще бъде сред важните теми за седмицата.

  • Телец

Семейството ще вълнува Телеца, който ще се опита да обърне внимание на близките, докато решава как да бъде свободен и да не се даде на напрегнати партньорства. Моментът е подходящ за всеки разговор, който може да изясни стара ситуация и да облагороди отношенията в професионалния или личен тандем. Още в първите дни от новата седмица ще почувствате възможност да се разкриете и усетите споделеност в любовта и дейностите, които обичате. Професионалните ни ангажименти ще вървят добре, ако полагате достатъчно старание и отговорност, за да бъдем в крак с графика и колектива.

  • Близнаци

Семейните дела ще останат в ръцете на Близнаците, които ще трябва да се погрижат за цялата динамика на ежедневието. Бързането и multitasking-а ще бъдат възнаградени с усещане за взаимност и подкрепа от партньорите. Седмицата е подходяща да помислите колко отговорни можете да бъдете в обичта и как тя никога да не се превръща в задължение за вас или за другия. Идеите на някои от представителите на меркуриевия знак ще се подредят, за да станат приложими в ново занимание. Най-важното е да не забравяте, че за креативните занимания, които истински вдъхновяват въздушната стихия, имат нужда от действие в материалния свят!

  • Рак
Източник: iStock/Getty Images

Как да говорим с любимия човек и с приятелите ни и кога трябва наистина да ги чуем ще бъде тема за Рака. Първите дни на седмицата могат да провокират и разговор за ново начинание и обмен на идеи, които се въртят в главата ви. Комуникацията с професионалното обкръжение ще бъде благоприятна, периодът в началото на седмицата е подходящ да споделите с колегит онези интересни неща, които се въртят в главата ви от много време. Пренареждането на приоритетите между работа и семейство с оглед на значимите отношения ще бъдат една от темите на седмицата.

  • Лъв

Как да запазят себе си сред желанията на останалите ще вълнува Лъвовете в началото на седмицата. Усещането, че наистина са обичани и както обикновено – могат да правят, каквото си пожелаят, ще надделее и във вторник атмосферата ще бъде приятна за всякакви творчески занимания. Продължението на седмицата е подходящо за разговори с екипа, които да структурират дейността - нека това не се превръща в ултимативен диалог с ръководните позиции. Моментът е подходящ да довършите нещо започнато у дома или важен разговор със семейството, който остава във въздуха.

  • Дева
Източник: iStock/Getty Images

Радостта е в семейството, а в сферата на ученето, комуникацията и пътуването цари истинска динамика! Периодът е подходящ Девите да положат своя неизчерпаем реусрс от усилия и да довършат теми с учене. В средата на седмицата е възможно да вкарате ред в графика, защото понятито „свободно време“ е напълно изчезнало – най-важното е, че за целта ще получите подкрепа от семейството. Моментът е подходящ и за структуриране на финансовата сфера. Искаме ли да си позволяваме повече за удоволствие или напротив – време е да погледнем към по-важни неща? Нека си отговорим сега.

  • Везни

Социалният живот ще търси Везните в понеделник, а през това време те ще трябва да премислят колко енергия дават и как се справят с баланса на даване и приемане. Идеята за придобиване на нови умения ще се прокрадва и е възможно да оформи първи идеи. Комуникацията през следващите дни ще бъде приятна и ще чувствате удоволствие от всички елементи на общуването. В средата на седмицата е възможно да поемете руля в семейните въпроси – вероятно вие имате потенциала да се справите с всичко належащо. Най-важното е, че усещането за вътрешна ценност ще бъде до вас тази седмица.

  • Скорпион

Решения на работното място и преговори с партньори ще маркират началото на седмицата при Скорпионите. Първите дни са подходящи за финансови разговори, но само такива, които вече са започнати. Възможно е да се почувствате оценени за уменията и натрупания опит. В сряда и четвъртък е чудесен помент да се обадите на близките приятели, които имат нужда от вас или да отделите време за отлагани въпроси в комуникацията. Вътрешното ви преподреждане ще повлияе на цялото ви обкръжение. Не забравяйте – светът резонира на нашето отношение.

  • Стрелец
Източник: iStock/Getty Images

Импулсът да направят нещо спонтанно ще завладее Стрелеца в началото на седмицата. Да кажа ли какво искам в любовта? Някой ще ме чуе ли защо този проект може да върви много по-добре? Тези и много други въпроси ще възникват, а само след ден ще усетят, че ситуацията далече не е толкова неразрешима. Още във вторник слънцето ще изгрее на улицата на Стрелеца и той ще се почувства балансиран. В сряда и четвъртък кариерните теми и отговорности ще ви провокират да бъдете структурирани и решителни. В края на седмицата личните и приятелски отношения ще са лесно запалими – възможно е и двете страни в разговора да искат да последват своя порив, без желание да се съобразят. Помислете как да съхраните баланса, без да попаднете в емоционална битка.

  • Козирог

Крехък баланс между партньорството, професионалния и личния живот ще вълнува Козирога в началото на семдицата. Твърде възможно е да използвате ретроградния Меркурий за дълго отлаган разговор и да поставите картите на масата относно възнаграждение и финансови договорки. Ако усещате непреодолимо желание да извадите картата и да пазарувате до изнемогване – не го правете. По-добре си подарете любов към себе си с релаксиране и открийте защо е важно да си казвате по-често, че се обичате.

  • Водолей

Кога всички започнаха да се обиждат толкова лесно? Не бяхме ли всички от един отбор? Темата за комуникацията ще стартира седмицата и някой Водолей може би ще се почувства изгубен в превода. Тези, които учат или се отправят на път ще трябва да се съобразят с още някой, който има свое мнение по темата. Всичко това ще е за кратко и в средата на седмицата ще се почувстваме отново комфортно в колектива, който ни обича и с най-ексцентричните ни идеи. Добре е да бъдете внимателни в управлението на бюджета – единственото, което се иска от вас е структурурано отношение към парите и отговорност в харченето им.

  • Риби

Работа, работа, работа...изобщо ще си почина ли някога? Усещането е това и да, трябва да откриете начин да пестите енергия и да се погрижите за тялото си. Средата на седмицата ще ви напомни, че сте ценени и положените усилия си струват, макар и понякога да трябва да преодолявате себе си. Баланс в отношенията, поемане на отговорност и възможност да отстоявате себе си в колектива ще предложат сряда и четвъртък. В края на седмицата си създайте уикенд с движение и разнообразие, така че да трансформиарте вътрешната динамика във вълнуващо преживяване.

Повече информация можете да получите на STELLARMINDМоже да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: alexandra@stellarmind.net 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Снимката е илюстративна

Как купуват боеприпаси за Украйна от съюзници на Русия

Свят Преди 4 часа

Основен инициатор на сделката е малка Чехия

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Свят Преди 5 часа

Той е поискал от апелативния съд да отложи крайния срок за внасяне на гаранцията

Борел: Това е най-голямото "открито гробище" в света

Борел: Това е най-голямото "открито гробище" в света

Свят Преди 7 часа

27-те държави членки на ЕС се затрудняват да намерят единен отговор на войната в Газа

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ – невиждано шоу на живо пред повече от 10 000 души

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ – невиждано шоу на живо пред повече от 10 000 души

Любопитно Преди 7 часа

Финалът на дванадесети сезон на предаването ще бъде на 13 май в „Арена София“

50 украински пилоти на F-16 ще бъдат обучени в Румъния

50 украински пилоти на F-16 ще бъдат обучени в Румъния

Свят Преди 9 часа

Украинските пилоти се очаква да пристигнат на румънска земя през лятото

АТИ и КЗП се споразумяха да увеличат ползите за потребителите 

АТИ и КЗП се споразумяха да увеличат ползите за потребителите 

България Преди 9 часа

Потребителите могат да упражнят правото си за предсрочно прекратяване в срок от един месец от обявената от съответния оператор начална дата на индексация

Плановете на САЩ за морски коридор в Газа са "безразсъдни"

Плановете на САЩ за морски коридор в Газа са "безразсъдни"

Свят Преди 10 часа

Създаването на морски коридор ще отнеме седмици и още десетина дни, посочват от Министерството на отбраната на САЩ

Дете почина на спортна площадка в Казанлък

Дете почина на спортна площадка в Казанлък

България Преди 10 часа

Съдебните медици потвърдиха, че няма данни за насилствена смърт

<p>&ldquo;От Газа не трябва да остане нищо&quot;&nbsp;</p>

“От Газа не трябва да остане нищо": Съдбата на ултраортодоксалните евреи

Свят Преди 10 часа

Светската общност в Израел смята за несправедливо ултраортодоксалните, които съставляват 13% от населението, да нямат военни задължения в страната

Желязков: България осъжда безмилостния руски терор

Желязков: България осъжда безмилостния руски терор

България Преди 10 часа

Желязков: Русия трябва да понесе пълна отговорност за всички свои престъпления в Украйна

Зов за помощ! Да помогнем на Иво в битката с тежката диагноза

Зов за помощ! Да помогнем на Иво в битката с тежката диагноза

България Преди 11 часа

Иво Димитров се бори с тежката диагноза „Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип“

България: Руските избиратели бяха лишени от правото на информиран избор

България: Руските избиратели бяха лишени от правото на информиран избор

България Преди 11 часа

България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Новият графит на Банкси в Лондон отправя послание, свързано с околната среда (СНИМКИ)

Новият графит на Банкси в Лондон отправя послание, свързано с околната среда (СНИМКИ)

Свят Преди 11 часа

Художникът потвърди, че творбата в парк Финсбъри е негова

Диляна Попова: Стараем се да възпитаме вкус към новините и висок стандарт за информацията, която публикуваме

Диляна Попова: Стараем се да възпитаме вкус към новините и висок стандарт за информацията, която публикуваме

Любопитно Преди 11 часа

Пожелавам на екипа на Vesti.bg още много години на успешна работа, иновации и качествено и коректно представяне на новините, каза тя

Сливенски свещеник обяви гладна стачка

Сливенски свещеник обяви гладна стачка

България Преди 12 часа

Причината е касираният избор за митрополит на Сливен

<p>&quot;Повечето руснаци в България са гласували за Путин&quot;</p>

ТАСС: Повечето руснаци в България са гласували за Путин

България Преди 12 часа

По оценки на руския посланик в България Елеонора Митрофанова "изборите са преминали спокойно и организирано"