0

В ъпреки продължаващия дебат относно валидността на зодиакалните знаци, невероятно е как някои хора са склонни да имат определени странности, които водят до зловещо подобно - почти предвидимо - поведение. Някои от тези черти са положителни, а други... нека просто кажем, че са част от уникалния ви чар и можете да ги използвате в своя полза.

Най-хубавото в себеоткриването е възможността да се обърнем към проблеми, които засягат живота ни и да се опитаме да ги разрешим. Разбирането на това как вашият знак е склонен към определено поведение може да ускори уменията за решаване на проблеми. След като разбиете кода на досадните навици, които режат крилете ви и осуетяват плановете ви (и на тези около вас), вие сте на експресния път към самоусъвършенстването.

Огнени знаци
Дръзки, смели и нахални, хората с тези знаци знаят как да направят живота вълнуващ. Понякога обаче прекаляват и оставят избухливия им нрав да вземе превес.

Овен (21 март – 19 април)

Източник: iStock/Getty Images

Хората от зодия Овен псуват много. Защо това е проблем? Те искат да комуникират със сила, подчертавайки своята гледна точка. Това често ги кара да действат импулсивно, без да обмислят последствията от думите си. Те често прекъсват другите и искат да кажат нещо веднага щом им е хрумнало. Тази импулсивност може да бъде смекчена, като пиете по-малко кафе, научите се да слушате активно и да дишате дълбоко.

Лъв (23 юли – 22 август)

Източник: iStock/Getty Images

Лъвовете имат склонност към това да се страхуват от промяната, което ги кара да остават на работа или във взаимоотношения, които вече не им носят полза. Те също така са склонни да споделят твърде много онлайн, твърдейки, че са „истински“, но това може да бъде предизвикателство за тях, тъй като те също приемат нещата лично. Така че, ако не харесвате публикациите им, те ще се разстроят. Изглежда обаче имат най-голямо самочувствие сред зодиите, а негативните им тенденции се въртят около чувствата на несигурност и ревност. Следователно те са склонни към това да се съсредоточават върху поддържането на външен вид. Лъвовете могат да смекчат тези си навици, като се опитат да гарантират, че техните нужди са задоволени и да намерят стабилност, така че да нямат причина да се чувстват несигурни.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Източник: iStock/Getty Images

Стрелците са известни с това, че са усърдни, но понякога попадат в капана на прекомерната работа. Те също могат да бъдат прибързани, създавайки си ненужни задачи, вместо да следват добре обмислен план, който би намалил натоварването им. Понякога казват неща, които не мислят наистина, което от своя страна води до неизпълнени ангажименти. Тази тенденция обаче произтича от силното им желание за независимост, а не от липсата на искреност и желание за поемане на ангажименти и отговорности.

Въздушни знаци
Въздушните знаци са звездите на купона със своето интелектуално любопитство и социални умения. Но не се заблуждавайте, преодоляването на хладното им отношение, за да създадете по-дълбоки връзки, може да бъде също толкова голямо предизвикателство, колкото и улавянето на порива на вятъра с ръце.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Източник: iStock/Getty Images

Близнаците обожават клюките, което се отразява добре на способността им да разказват истории, но може да се окаже вредно за социалните им кръгове. Те имат склонността да са пристрастени към мобилните си телефони, което се отразява негативно на тяхното благосъстояние и взаимоотношения. Близнаците често са във вихъра на разсеяността, така че често им се случва да закъсняват, както и да се замечтават по време на разговор. Ниският им праг на търпимост към скуката може да се окаже трудност, за хората около тях. Ако се опитат да обръщат малко внимание на околните и изпитват благодарност към това, което вече имат може да им помогне да се заземят.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Източник: iStock/Getty Images

Везните обичат да угаждат на другите, което може да е както добро, така и да доведе до лоши навици, когато става въпрос за впечатляване на околните. Те често се перчат, падат си малко самохвалци и може да решат да изхарчат твърде много пари. На везните им е много трудно да казват „не“. Те често правят всичко възможно само и само да избегнат конфликта и в крайна сметка пренебрегват предварително поети ангажименти. Определянето на приоритети и ангажирането с тях помага за справяне с тези тенденции.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Източник: iStock/Getty Images

Водолеите са постоянно информирани за актуалните светски събития, посвещават твърде много време на интернет и новините, до степен, че това се отразява негативно на благосъстоянието им. Те имат активен ум и са склонни да прекарват дълги нощи, пренебрегвайки храненето. Ако се припознавате в това, препоръчително е да си зададете някои правила за времето, което прекарвате пред екрана.

Водни знаци
Водните знаци са коктейл от страст, въображение и емоции. Те са интуитивни и наблюдателни, но понякога умствените им филтри се нуждаят от добро изплакване. Те са известни със своите променливи настроения и често са склонни да бягат от реалността.

Рак (21 юни – 22 юли)

Източник: iStock/Getty Images

Чувствителните Раци може да не показват открито чувствата си. По-скоро те са склонни да ги потискат, от което се поражда вътрешно чувство на негодувание и пасивно-агресивно поведение. Това обикновено ги кара да си създадат токсични механизми за справяне със стреса. Заради повишената си чувствителност, те обичат уютните вечери. Но това може бързо да се превърне в телевизионен маратон, прекаляване със захарта или самоналожено изгнание. Всичко, от което се нуждаят, е задушевен разговор с любим човек, който да ги изведе от уютния им пашкул.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Източник: iStock/Getty Images

Скорпионите се считат за най-обсебващите от зодиите и понякога изглеждат твърде контролиращи. Склонността им да пазят в тайна фиксациите си може да причини проблеми в отношенията им. Те са хванати в космическа главоблъсканица от главоломни очаквания и страх от провал... които могат да причинят стресиращо главоболие на всеки! Те поставят партньорите си на емоционална писта с препятствия и ги карат да прескачат през обръчи. Противоотровата? Здравословна доза разговор и мантра за медитация, за да държите натрапчивите мисли далеч.

Риби (19 февруари – 20 март)

Източник: iStock/Getty Images

Рибите имат склонността да се отпускат в своите идеалистични и спокойни мечти. От една страна това може да доведе до прекомерно фантазиране, но може също така да ескалира до лошо управление на финансите и прекомерни разходи. Когато са прекалено увлечени от фантазиите си, Рибите са склонни да се отдават на алкохола и да отлагат. Слезте на земята, скъпи Риби. Може би навикът да си водите дневник ще ви помогне да се съсредоточите върху реалността.

Земни знаци
Земните знаци са обосновани, търпеливи и практични, но също така са известни със своята упоритост, критичност и материалистични наклонности. Те поставят разума над чувствата, което може да бъде както предимство, така и недостатък.

Телец (20 април – 20 май)

Източник: iStock/Getty Images

Докато за повечето хора е трудно да казват „не“, за Телеца това е лесно и може да го казва отново и отново. Те са толкова добри в това, че може просто да „кажат не“ дори на златните възможности, всичко това благодарение на своите подобни на крепост граници и фобия от промяна. Със страха си от промяна и твърди граници, те са склонни да лепят етикети върху взаимоотношенията си по-бързо от скенер в супермаркет. Това може да ограничи естествения растеж и еволюцията на значимите за тях взаимоотношения. И така, какво ще кажете да разклатите малко нещата? Започнете да казвате „да“ и допуснете малко спонтанност в живота си.

Дева (23 август – 22 септември)

Източник: iStock/Getty Images

Тези перфекционисти от зодиака понякога могат да паднат в заешката дупка на отлагането, защото се страхуват от самата мисъл за провал. Добавете щипка хронично безпокойство, поръсете го с негативно мнение за себе си и ще получите класическия коктейл Дева. В стремежа си към съвършенство те могат да се превърнат в най-лошите си критици. И този навик може да се прехвърли върху другите около тях. Те са тези, които предлагат „полезни съвети“, когато никой не ги питал, което може да изглежда малко грубо. Девите се нуждаят от това да се отказват по-често перфекционизма и да развеят свободно косите си.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Източник: iStock/Getty Images

Козирозите често остават до късно, подхранвани от трите чаши кафе, които изпиват в опитите си да постигнат амбициозните си цели. Те са склонни да се увличат в културата на „бързането“, водени от безпокойство и прекомерна самокритичност. Те са свръхмислителите на зодиака, които често се улавят в капана на умственото колело подобно на тези на хамстерите, борейки се с това да артикулират емоциите си. Тяхното високо ниво на мислене е нож с две остриета - то се превръща в предимство само когато могат да адаптират комуникационните си умения към своите възвишени мисли и цели.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Тя се приготви за Страстната седмица, но за съжаление мъжът и така и не замина в командировка...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Свят Преди 28 минути

Блинкен беше на посещение в Китай от сряда до петък

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Свят Преди 48 минути

Нападението е било извършено от Службата за сигурност на Украйна

Силно земетресение край Япония

Силно земетресение край Япония

Свят Преди 1 час

Няма издадено предупреждение за опасност от цунами

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Свят Преди 2 часа

Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската революция превзе контейнеровоза „Ем Ес Си Ариес“ с 25 души екипаж в Ормузкия проток на 13 април

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП на предишните избори

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП на предишните избори

България Преди 2 часа

Работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници, каза тя

Енергийният министър прави опит за предоговаряне на сделката с "Боташ" в Турция

Енергийният министър прави опит за предоговаряне на сделката с "Боташ" в Турция

България Преди 3 часа

Владимир Малинов ще разговаря с колегата си Алпарслан Байрактар

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Свят Преди 3 часа

Композицията е спряла аварийно, след което в нея е избухнал пожар

<p>Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната</p>

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната

Пари Преди 3 часа

Инфлацията в страната се е понижила значително, но остава над тази на трите най-добре представящи се държави членки на ЕС, посочва международната рейтингова агенция

Бум на кърлежи в Пловдив, двама души са в тежко състояние

Бум на кърлежи в Пловдив, двама души са в тежко състояние

България Преди 4 часа

Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Свят Преди 4 часа

Решението е взето поради промени в програмата на президента на Турция

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

България Преди 4 часа

С необичайна скорост за законодателна дейност, в последния си работен ден преди изборите, НС прие промени в Закона за хазарта на първо гласуване

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

България Преди 4 часа

То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС

Нови правила за шофьорите в Гърция

Нови правила за шофьорите в Гърция

Свят Преди 5 часа

Санкциите, които полицията в южната ни съседка налага, са доста сериозни

Хилари Клинтън идва в България

Хилари Клинтън идва в България

България Преди 5 часа

Визитата е по повод специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) на 18 май 2024 г. в София

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Свят Преди 5 часа

Засегнати са четири топлоелектрически централи