0

К огато срещнете жена и се почувствате свързани с нея, естественото ви желание е да я видите отново. Но как да разберете, че тя е заинтересована? Езикът на тялото говори много, освен това има въпроси, които тя ще зададе, ако ви харесва, просто трябва да знаете какво да търсите. Като се вслушвате във въпросите ѝ, можете да откриете признаци на нейната привързаност.

Ако едно момиче ви харесва, ще иска да разговаря с вас колкото се може повече. Затова то може да ви зададе много въпроси - от сериозни със скрит смисъл до обикновени, които ѝ дават повод да разговаря с вас. По-долу са разгледани някои от тези въпроси и какво могат да означават:

1. Как се казваш?/Какъв е телефонният ти номер?

Да ви попита за името ви е един от основните въпроси, които тя ще ви зададе, ако ви харесва, особено ако току-що сте се запознали. В края на краищата момиче, което не се интересува от вас, няма да си направи труда да научи името ви. То ще ви игнорира или ще ви избягва. Момиче, което ви харесва, може да ви попита и за номера ви. Това показва, че тя се интересува от вас и иска да има повече контакт с вас.

Да бъдем по-добри партньори: 5 съвета как да укрепите връзката си

2. Много въпроси за това кой сте

Момичето, което ви харесва, ще иска да научи повече за вас. Тя ще ви зададе много въпроси за вашия произход, възраст, работа, любима храна, религия и др. Тези въпроси означават, че тя се интересува и иска да ви опознае по-добре. Въпросите също така са добро начало на разговор. Тя може да ги зададе, за да продължи да говори с вас.

3. Коя зодия си?

Това е един от въпросите, които момичето задава, когато ви харесва. Може да изглежда странно, но някои хора измерват романтичната съвместимост със зодиакалните знаци. За други зодията е начин да разберат по-добре романтичните си интереси. Така или иначе питането за зодиакалния знак е огромен намек, че момичето се интересува от вас.

4. Искаш ли да ти купя питие?

Мъжете не са единствените, които купуват питиета на жените, които харесват, момичетата също го правят. Така че следващият път, когато момиче, което харесвате, ви предложи да ви купи питие, това може да означава, че ви харесва. Въпреки това купуването на питие може да е и приятелски жест, особено ако сте в голяма група.

„Възбужда ме“: Жените разкриха 10 неща, които искат най-много в секса

5. Как си?

Да попитате някого за неговото благополучие може да бъде знак за интерес и привързаност. То може да бъде и ледоразбивач за започване на разговор. Момиче, което редовно ви пита как сте, може да се интересува от вас и да търси нещо повече. При това "Как си?" е стандартен учтив поздрав сред приятели.

6. Как мина денят ти?

Този въпрос е учтив жест за поздрав. Но ако едно момиче постоянно ви пита как е минал денят ви, това е зелен флаг, че ви харесва. Тя ще зададе този въпрос, защото се притеснява за вас или защото това е по-малко неловък начин да започне разговор и да ви накара да говорите с нея.

7. Виждаш ли се с някого?

Въпросът дали се срещате с някого е един от основните въпроси, които момичето задава, когато ви харесва. Това означава, че тя се интересува от вас и иска да знае дали сте на разположение. Тя иска сериозна връзка с вас и също така ще спомене, че е свободна, за да ви уведоми, че е на разположение.

8 навика, които издават романтичния ви интерес

8. Какви качества искаш да притежава човекът до теб?

Това е един от най-важните въпроси, които едно момиче може да зададе на момче, което харесва. Това може да означава, че тя се интересува от вас и дискретно иска да разбере дали е ваш тип. Понякога въпросът за вашия тип може да бъде и учтив начин за започване на разговор между приятели. Също така тя може да пита за приятел, с когото иска да ви запознае.

9. Какво е мнението ти за...?

Ако момичето, което харесвате, ви пита за мнението ви, това може да има много различни положителни значения. Първо, това показва, че тя уважава и цени съветите ви, което е добър знак. Също така може да е повод да говори с вас за различни неща. Да иска мнението ви за дрехите си или прическата си е очевиден знак за интерес. Това е особено валидно, когато тя винаги променя стила си, за да се приспособи към отговорите, които ѝ давате, което е знак, че иска да ви впечатли.

10. Искаш ли да се видим?

Поканата да излизате е един от основните намеци, които едно момиче ще даде, когато ви харесва. Това е особено валидно, когато тя ви моли да излизате насаме с нея и да се впускате в приключения, достойни за среща, като гледане на филми, ходене на кафе или обяд, пикници, походи и др. Също така поканата за излизане може да бъде дискретен начин да поискате да излезете на среща.

5 начина да направите мъжа щастлив, без да жертвате себе си

11. Какви са хобитата/интересите ти?

Ако едно момиче ви харесва, то ще иска да научи повече за вас, доколкото е възможно. Ето защо питането за хобита и интереси може да бъде още един знак, че тя си пада по вас. Тя може също така да попита за тях, за да разбере дали имате сходни хобита и интереси, на които можете да се наслаждавате заедно.

12. Каква е най-голямата ти страст?

Питането за вашите страсти е още един намек, че тя се интересува от вас. Тя иска да ви опознае по-дълбоко и да разбере какво ви движи. Тя също така свободно ще сподели своите страсти с вас, за да можете да научите повече за нея.

13. Разкажи ми за семейството/приятелите си

Ако момичето, което харесвате, ви пита за приятелите и семейството ви, това означава, че ви харесва. Това показва, че тя е инвестирала в живота ви и иска да знае повече за него. Ако поиска да се запознаете с тях е огромен знак, че тя има желание за връзка с вас и иска да знае как ще се впише във вашия социален кръг.

4 прости навика, които укрепват връзката с любимия човек

14. Какви за плановете ти за в бъдеще?

Момиче, което иска връзка с вас, особено дългосрочна, ще иска да знае къде се вписва във вашето бъдеще. Тя може да зададе много въпроси за вашите планове, включително за брак, кариера и деца. По същия начин тя ще сподели своите планове с вас, за да ви даде представа къде бихте могли да се впишете в нейния живот.

15. Харесваш ли ме?

Това е очевиден въпрос, който едно момиче ще зададе, когато е влюбено във вас. Това е нейният начин да ви каже, че има чувства към вас и иска нещо повече, затова ви пита дали искате същото. Възможно е също така тя да подозира чувствата ви, но да не изпитва същото към вас и да не иска да ви разочарова. Ако се чудите какво да правите, ако някое момиче ви попита дали го харесвате, трябва да ѝ отговорите честно. Кажете ѝ дали се интересувате от нея и вижте накъде ще тръгнат нещата. А ако не я харесвате, дайте ѝ деликатно да разбере, че я виждате само като приятелка.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Маргарита и Кристиян на крачка от елиминацията в “Един за друг”

Маргарита и Кристиян на крачка от елиминацията в “Един за друг”

Любопитно Преди 1 час

Те завършиха със седмичен бюджет от 0 лева за втори път този сезон

Блинкен ще участва в преговорите за прекратяване на огъня в Газа в Саудитска Арабия

Блинкен ще участва в преговорите за прекратяване на огъня в Газа в Саудитска Арабия

Свят Преди 2 часа

Той ще се срещне с министри от блока на арабските държави от Персийския залив

"Хамас" показа кадри на двама живи заложника (ВИДЕО)

"Хамас" показа кадри на двама живи заложника (ВИДЕО)

Свят Преди 5 часа

Те са били отвлечени от екстремисти по време на атаката на "Хамас" срещу Израел на 7 октомври

Откриха самоделни пиратки на националния стадион преди мача ЦСКА-Левски

Откриха самоделни пиратки на националния стадион преди мача ЦСКА-Левски

България Преди 5 часа

На място е изпратен сапьорски екип на Специализирания отряд за борба с тероризма, който ги е обезвредил

Бритни Спиърс бе осъдена да плати над 2 милиона долара на баща си

Бритни Спиърс бе осъдена да плати над 2 милиона долара на баща си

Свят Преди 6 часа

Самата Спиърс е похарчила над 4 милиона долара за адвокати

Георги Георгиев: Терзиев да покаже документите от избирането на съпругата на Цеков за консултант

Георги Георгиев: Терзиев да покаже документите от избирането на съпругата на Цеков за консултант

България Преди 6 часа

Той обяви, че още в понеделник ще бъде внесен сигнал за откритите нарушенията в общинското предприятие „Гробищни паркове“

Разкриха причината за смъртта на О Джей Симпсън

Разкриха причината за смъртта на О Джей Симпсън

Свят Преди 7 часа

О Джей Симпсън почина на 76-годишна възраст в дома си в Лас Вегас на 10 април

Градушката в Сливенско уби бебе картал

Градушката в Сливенско уби бебе картал

България Преди 8 часа

Това съобщиха от природозащитната организация Фонд за дивата флора и фауна

Лувърът подготвя отделна зала за „Мона Лиза“

Лувърът подготвя отделна зала за „Мона Лиза“

Свят Преди 8 часа

Подобен ход би дал на посетителите по-добро изживяване

Кацането неуспешно: Смущения на GPS сигнала осуетиха приземяването на самолет

Кацането неуспешно: Смущения на GPS сигнала осуетиха приземяването на самолет

Свят Преди 8 часа

Самолет, излетял от Хелзинки, не успя да кацне на естонското летище Тарту в петък вечерта

Олена Зеленска: Жертвите на изнасилвания, извършени от руски военни, ще получат обезщетения

Олена Зеленска: Жертвите на изнасилвания, извършени от руски военни, ще получат обезщетения

Свят Преди 8 часа

Първата дама подчертава, че жертвите на насилие не могат да чакат, докато конфликтът бъде разрешен

Ердоган към Рюте: Изборът на нов шеф на НАТО ще бъде направен със стратегическа мъдрост

Ердоган към Рюте: Изборът на нов шеф на НАТО ще бъде направен със стратегическа мъдрост

Свят Преди 9 часа

Ердоган и Рюте са обсъдили също ситуацията в ивицата Газа и войната в Украйна

Американското разузнаване: Путин вероятно не е наредил Навални да бъде убит

Американското разузнаване: Путин вероятно не е наредил Навални да бъде убит

Свят Преди 9 часа

47-годишният Навални беше най-яростният критик на Путин в Русия

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Свят Преди 9 часа

Блинкен беше на посещение в Китай от сряда до петък

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Свят Преди 9 часа

Нападението е било извършено от Службата за сигурност на Украйна

Руски съд пусна под домашен арест задържания журналист от Forbes

Руски съд пусна под домашен арест задържания журналист от Forbes

Свят Преди 9 часа

В петък беше съобщено, че Сергей Мингазов е арестуван по подозрения, че разпространява фалшива информация за руската армия