26

В оспорвана музикална битка с Кристиан Костов, харизматичната дама от Кипър завоюва първото място в музикалното шоу.

„Тази победа е ваша! Благодаря ви за подкрепата!“ – с тези думи Християна сподели огромната си емоция с публиката.

Освен възможността за професионална музикална кариера, победителката получи и сумата от 50 000 лв., която да инвестира в своето бъдеще.

„Християна е любимка в нашето семейство“, разказа Наско от Б.Т.Р., минути преди дуетното им изпълнение на Time to say goodbye.

Песента не само позволи на Християна, която учи оперно пеене, да разгърне своя потенциал, но и провокира журито да сравни представянето със световен концерт, който гледа от първи ред.

Талантливият Кристиан, който остана втори, също докосна всяко сърце в залата с песента на Любе „Позови меня“, а малко по-късно достигна кулминацията с взривяващо изпълнение в компанията на Васил Найденов.

„Кристиан е има изключителен потенциал! Сцената го обича!“, категорична беше голямата българска звезда, която предвещава бляскаво бъдеще за младия талант.

„С музиката можеш да стигнеш до края на света!“ - така Люси обобщи присъствието на най-темпераментната участничка в четвърти сезон на X Factor – Дарина Йотова, останала трета на финала тази вечер.

Момичето, което извървя дълъг път, но не промени емоционалната си натура, обра овациите в дуетно парче с Любо Киров.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com. Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@