0

К огато сме в движение и без достъп до компютър, а мейлът спешно ни трябва, спасението идва с мобилното приложение на АБВ Поща. Да ползваш мейла си никога не е било толкова бързо, сигурно и удобно, както през мобилното приложение на АБВ Поща за Android и iOS.

Знаете ли какви са предимствата на мобилното приложение на АБВ Поща? Най-новото видео от поредицата „АБВ Съвети“ показва как вашата АБВ Поща може да бъде с вас навсякъде – бързо, сигурно и удобно.

Бързо е!

- С приложението на АБВ Поща изпращате и получавате писма със скоростта на SMS, безплатно и без ограничения за обема.

- Благодарение на технологията „push notification” приложението на АБВ Поща ви уведомява за ново писмо в момента на получаването му, за разлика от имейл клиентите, които проверяват за нови писма през определен период.

Сигурно

- Когато въведете потребителско име и парола в приложението, оставате постоянно вписан и не се налага да ги изписвате всеки път. Паролата ви не се съхранява в приложението и затова не представлява риск за сигурността на вашата АБВ Поща.

Удобно

- С мобилното приложение на АБВ можете да ползвате едновременно всичките си пощенски кутии в АБВ Поща.

- То спестява пространство на мобилното ви устройство, тъй като повечето писма не се съхраняват в неговата памет.

- Направихме дизайна на приложението максимално опростен и постоянно работим за това вие да използвате пощата си лесно, бързо и в движение.

Мобилно

- Случва се да изгубите връзка с интернет. Нашето приложение обаче е навсякъде с вас. Можете да напишете писмо, а то ще бъде запаметено и ще се изпрати, когато устройството е отново свързано. Имате възможност да препрочитате отново последните отворени имейли, дори да сте извън мрежата.

Е, имате ли мобилното приложение на АБВ Поща? Ако отговорът е „не”, то  ви очаква в Google Play store за Android и App Store за iOS устройства.

Още АБВ Съвети може да намерите в блога на АБВ Поща.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@