11

О т октомври ще можем да гледаме нова поредица на „Без багаж“ - за Етиопия. От екипа споделят, че това е най-вълнуващата дестинация в последните години на пътешествия и създаване на документални филми за паралелните светове на планетата.

„В първите няколко дни попаднахме при племенни общности, които живеят така, както може би са живели преди векове, а може би и хилядолетия."

ВИЖТЕ ПРИЧУДЛИВИТЕ ПЛЕМЕНА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

"Всичко е толкова примитивно и толкова зависещо от природата, че те побиват тръпки колко крехко е това равновесие, а същевременно цели народи съществуват благодарение на него.

От 83 етнически групи в Етиопия, се срещнахме с 8, за които ще разкажем в едни от най-цветните и каращи те да затаиш дъх епизоди…“ - авторът и продуцент Биляна Траянова подготвя и следващо пътуване до африканската страна, защото „Етиопия е страна, която неминуемо те кара да я заобичаш от цялото си сърце!“

„Без багаж“ ще разкажат за Лалибела и митичните църкви, вкопани в скали и носещи тихия шепот за скрития кивот, който всички местни твърдят, че е скрит на север в планините на Етиопия.

Тази есен ни очакват едни от най-интригуващите кино разкази на приключенците, достигащи до най-закътаните краища на земята, за да отворят широко за нас пътя на необикновените пътешествия.

Очакваме с нетърпение епизодите на „Без багаж“ - всяка неделя от 13 ч. по DIEMA

Всички минали епизоди можете да гледате тук

Вижте още от пътешествията на „Без багаж“:

Магическите растения на древните индианци

Жертвоприношенията на Теотиуакан

Защо сградите в Мексико Сити потъват

Андалусия - най-веселата част от Испания

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@