1

Б изнесдамата Тереза Роймър от Тексас е притежателката на най-големия дрешник в Америка. Стойността му се равнява на половин милион долара.

Роймър стана известна с огромния си гардероб преди 4 години, когато го пусна за продажба за 12,9 милиона долара. В къщата си тя разполага с още 10 спални, две кухни, стая за дегустация на вино, спа център и киносалон.

Но без съмнение, най-впечатляващата част от дома ѝ си остава дрешникът.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ТОЙ ОТВЪТРЕ В ГАЛЕРИЯТА

Най-големият дрешник в Америка и неговата притежателка

Той е на 3 етажа, а нещата в него са подредени по азбучен ред и всичко е с етикети, за да може лесно да бъде открито. На третия етаж Тереза държи шапките и кожените си тоалети. Основният етаж е номер 2 - на него се намират всички дрехи и обувки на бизнесдамата. Там тя се гримира и пие шампанско на бара. На първия етаж се намират чантите на Роймър. Всички вещи са подредени зад прозрачни стъклени врати.

Бизнесдамата споделя, че независимо от това колко голям е дрешникът на една жена, той винаги трябва да бъде спретнат и подреден.

"Скелети в гардероба"

56-годишната Тереза Роймър е родена в Небраска. Тя е носителка на титлата "Мис Тексас", а в момента е собственик на верига фитнес зали. 

Отваря първия си фитнес през 1995 г. и до днес поддържа форма, тренирайки редовно в залата.

През 2002 г. се мести в Тексас и там среща втория си съпруг Ламар. Всичко върви прекрасно до 2006 г., когато семейството преживява голяма трагедия.

Роймър губи сина си в автомобилна катастрофа и светът ѝ се срива.

"Плачех постоянно. Дори обмислях самоубийство, но тогава сила ми вдъхна моята дъщеря. Година по-късно тя забременя и роди близнаци. Тези деца ме спасиха, единият толкова прилича на сина ми", споделя Тереза.

От този момент тя започва да се занимава с благотворителна дейност.

През 2012 г. заживява в Хюстън, където се появява и прословутият дрешник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag your favorite boutiques and brands I should be an ambassador for...?

A post shared by Theresa Roemer (@theresa.roemer) on

Гардеробът ми - това съм аз

"За мен дрешникът е отражение на жената. Както мъжете влагат всичко в колите си. Когато се преместих в Хюстън си казах, че е време да направя гардероба на мечтите си", разказва бизнесдамата.

"Хората не знаят за трудностите, които съм преживяла. Четири пъти имах ревматични кризи; брат ми почина, когато беше само на 23 г. След това изгубих 19-годишния си син. Но не трябва да забравяме, че има хора в по-лошо положение от нашето. Животът нанася тежки удари и болката може да бъде ужасяваща и всеки сам избира дали да продължи", споделя Тераза Роймър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look up at the sky you will never see rainbows by looking down.....

A post shared by Theresa Roemer (@theresa.roemer) on

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитни новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@