Т ази седмица влогърката Диди ни показва лесна рецепта за вкусни маслени сладки, подходящи за хора с алергии към глутен.
Необходимите продукти са:
125 гр масло
1/2 ч.ч. захар
1 яйце
1 ванилия
1/5 ч.ч. оризово брашно (или друго безглутеново брашно)
1/4 ч.л. сода
1/4 ч.л. бакпулвер
щипка сол
мармалад/ сладко за гарниране
Маслените сладки се приготвят за няколко минути.
След като омесите меко тесто с описаните продукти, оформяте сладките.

А колко време да печете сладките и как да ги украсите след това вижте във видеото на Диди.
Още предложения за лесни и вкусни десерти:
Как да си направим ароматно кокосово десертче с шоколад
Бисквитени бонбони за сладък край на седмицата
Сладко изкушение - да приготвим торта с рула и кроасани
Бърз крем "Тирамису" за десерт през седмицата
Бързи бутер локумки - за сладък старт на седмицата
Много лесен и страшно вкусен ябълков кекс
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!