0

Тази седмица влогърката Диди ни показва лесна рецепта за вкусни маслени сладки, подходящи за хора с алергии към глутен.

Необходимите продукти са:

125 гр масло
1/2 ч.ч. захар
1 яйце
1 ванилия
1/5 ч.ч. оризово брашно (или друго безглутеново брашно)
1/4 ч.л. сода
1/4 ч.л. бакпулвер
щипка сол
мармалад/ сладко за гарниране

Маслените сладки се приготвят за няколко минути.

След като омесите меко тесто с описаните продукти, оформяте сладките.

Източник: vbox7.com

А колко време да печете сладките и как да ги украсите след това вижте във видеото на Диди.

Още предложения за лесни и вкусни десерти:

Как да си направим ароматно кокосово десертче с шоколад

Бисквитени бонбони за сладък край на седмицата 

Сладко изкушение - да приготвим торта с рула и кроасани

Бърз крем "Тирамису" за десерт през седмицата 

Бързи бутер локумки - за сладък старт на седмицата

Много лесен и страшно вкусен ябълков кекс 

Пригответе икономичен и вкусен чийзкейк

Шоколадовото суфле - лесният начин