Д нес в „Кухнята на Диди“ се пекат традиционни гювечета.
Всяко семейство има своя рецепта за обичаната нашенска гозба, но ако следвате стъпките, които предлага кулинарният влогър, ще ви остане време и за десерт.
Необходими продукти:
сирене
домати от консерва
печени чушки от буркан
царевица
колбас
кашкавал
яйце
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките и колбаса. Натрошете сиренето и настържете кашкавала.
Налейте малко мазнина във всяко гювече и разпределете равномерно чушки, сирене, домати, царевица и кашкавал.
Похлупете и печете на 200 градуса, след 10 минути добавете и по едно яйце и печете до готовност.
Вижте предложенията за десерт:
Много лесен и страшно вкусен ябълков кекс
Бисквитени бонбони за сладък край на седмицата