2

М айки търсят втора работа - и я намират. Младо семейство говори за това какво е да бъдеш родител на дете със синдром на Даун - и помага на много друго двойки... и още, и още.

Това е само част от ПРОМЯНАТА - мястото, където българи с идеи за това как да подобрят живота около нас, да помагат на деца и да бъдат полезни на обществото ни. 

Каква е целта на ПРОМЯНАТА?

От 2014 година международната фондация Reach for Change оперира в България, като партнира на Нова Броудкастинг Груп в организирането на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА.

Целта на организацията е да открие местните социални предприемачи, които имат потенциала да решат проблемите на децата в страната им. За да успеят обаче, по пътя си те имат нужда от помощ. Именно в този момент се  намесва ПРОМЯНАТА - мястото, където българи с идеи как да променят живота на най-малките и беззащитните у нас, могат да се борят за финансиране. 

Тази година имаше 134 кандидати, преминали през четири етапа на селекция. 

Участниците в ПРОМЯНАТА
Участниците в ПРОМЯНАТА Източник: facebook.com/pg/promyanata.bg

От тях бяха одобрени 12, които ще се борят да реализират идеите си. А какви са те?

ВИЖТЕ ТУК КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРОМЯНАТА И ИДЕИТЕ, С КОИТО ДА ПОДОБРЯТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА

Одобрените кандидати влизат в "Акселератора".

Какво е Акселератор на промяната?

Акселераторът на ПРОМЯНАТА е двумесечна интензивна обучителна програма, която предлага специализирани безплатни обучения и индивидуални консултации. Той е част от процеса на селекция в конкурса ПРОМЯНАТА и дава възможност на участниците да подобрят своите решения и бизнес план преди да продължат напред в конкурса.

Публиката отново ще има възможност да гласува за своя фаворит сред тях през януари 2019 г.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 35 000 деца и младежи от цялата страна.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@