17

В идео на нападението обиколи социалните мрежи. На видеокадрите се вижда как при опит за проверка на багажа на клиент на търговския обект, охранителят е нападнат с нож от агресивен мъж.

Причина за поисканата проверка става алармата за стоки, която се намира на изхода на магазина.

Българин нападна с нож италианска полицайка

„Не видях цялата ситуация. Привлякоха ми вниманието, когато чух виковете и чух охранителят да го напада. Доколкото чух, се беше включила алармата от устройствата, които засичат хората, които излизат. Не се разбра дали хората са взели нещо от магазина. Предполагам, че не са взели нищо”, разказа Борис Колев, който става свидетел на агресията и заснема сцената с телефона си, пред NOVA.

Наръгаха с нож трима младежи в Благоевград

Наръгаха момче в „Студентски град“ в София

„Не чух дали е имало някакви реплики, но да се стигне дотам, че да се извади нож, това вече е безумно”, добави Борис Колев, свидетел на агресията.

„Въпросният господин посети магазин с жена си и детето си.

На влизане алармата не отчете нищо, но на излизане раницата на дъщеря им започна да алармира за нещо нередно. Аз и колегата ми поискахме да проверим багажа, след което майката се върна, взе чантата, обърна се и започна да напада мен и колегата ми. Когато им обясних, че сме длъжни да проверяваме стоката, господинът дойде и директно се опита да ме нападне с нож. След сблъсъка, те си тръгнаха с раницата. Предполагам, че днес ще се разбере дали е взета стока”, обясни Радослав Нинчов, нападнатият охранител в магазин в столичен мол.

Той се закани да подаде жалба срещу своя нападател.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@