2

"Този документален филм съдържа описания на насилие, сексуално малтретиране и принудителен контрол". Това е предупреждението, което зрителите виждат, когато за първи път гледат "House of Hammer", нова документална поредица от три части от Discovery+, която разкрива подробности около обвиненията в сексуално насилие срещу актьора Арми Хамър, пише Variety.

В началото на 2021 г. серия от непотвърдени съобщения, за които се твърди, че звездата от "Социалната мрежа" е изпратил до жени,

се появи в социалните медии, след като една от неговите бивши приятелки започна анонимно да публикува графични съобщения, в които се предполага, че Хамър е написал: "Аз съм 100% канибал" и "Искам да те изям". След това кариерата на актьора тръгна надолу.

Хамър отрече всички обвинения,

поддържайки, че всички взаимоотношения със сексуалните му партньорки са били по взаимно съгласие и с взаимно участие. Но много жени го обвиниха в малтретиране, принуда и дори изнасилване, което доведе до разследване на полицията в Лос Анджелис.

"House of Hammer" показва повечето от съобщенията, които вече бяха публикувани в интернет, като същевременно копае надълбоко в проблемната семейна история на актьора (той е правнук на петролния магнат Арманд Хамър).

Екипът на Хамър не е отговорил на нито едно от обвиненията в документалния филм, а адвокатът на актьора е отказал да коментира неговото съдържание, когато е бил потърсен от Variety.

Ето някои от най-шокиращите обвинения, показани в "House of Hammer":

Хамър нарича една жена своя "робиня".

"Аз решавам кога да ядеш, кога да спиш", гласи предполагаемо съобщение от Хамър, както е показано на екрана. Изглежда, че Хамър често наричал сексуалните си партньори "коте" и в едно съобщение се твърди, че е нарекъл една жена "моят личен малък роб".

"Ти ми принадлежиш! Чуваш ли ме? Сега аз те притежавам. Ще те притежавам завинаги", гласи друго непотвърдено съобщение на Хамър.

Джулия Морисън, която казва, че се е свързала с Хамър в Instagram,

се появява пред камерата в документалната продукция, за да сподели някои от съобщенията, които по нейни думи е получила от актьора.

Хамър ѝ разказал за своя фантазия, в която той иска някой да му докаже любовта и предаността си, като бъде завързан на обществено място през нощта и предостави тялото си за всеобщо ползване. Така Хамър искал да види дали този човек е готов да прави секс с непознати заради него.

Морисън заявява, че в друг текст Хамър е написал: "Няма да мислиш и няма да се тревожиш за нищо, освен да бъдеш добър малък домашен любимец. Моят личен малък роб…".

Една жена казва, че Хамър се е появил в сградата ѝ без предупреждение.

Кортни Вучекович разказва, че е срещнала Хамър в бар през 2019 г. На следващата сутрин той я е добавил в Instagram. Няколко месеца по-късно Хамър ѝ изпратил съобщение и така започнала поредица от ежедневни обаждания и текстови съобщения. Вучекович обяснява, че тя и Хамър са се сближили много от редовното общуване... 

Преди да са се срещнали лично, Вучекович казва, че Хамър се е появил в апартамента ѝ в Далас,

Тексас и ѝ е изпратил снимка на сградата. Това се случило, след като ѝ се обадил 22 поредни пъти, твърди тя. Тя му написала „напусни“, „защо си там". Жената твърди, че Хамър е отговорил: "Опитвам се да намеря аромата ти".

"Спомням си, че си казах: "Флиртуваме ли? Или това е страшно?",

казва Вучекович пред камерата. След това Хамър ѝ изпратил снимки на входа на нейната сграда, както и съобщение: "Влизам. Нищо не може да направиш, за да ме спреш". Той ѝ оставил бележка, която съдържала неприлично послание.

"Не знаех как да се чувствам относно бележката",

каза Вучекович. "Приех го метафорично, не буквално. Просто мислех, че той иска интимност и близост и иска да сме заедно, така че избрах да гледам на това като повече ласкателно, отколкото тревожно. Когато казах на приятелите си, че сме говорили, пропуснах тази част. Мисля, че това показва много".

Вучекович, която е главният обвинител в „House of Hammer“,

твърди, че Хамър е проследил нейното местоположение на телефона си. Един ден, когато била на разходка с приятел, Хамър се появил на скутера си. "Мислех, че е романтично. Помислих си, че той се бори за мен", казва тя.

По-късно тя казва, че се е опитала да прекрати взаимоотношенията си с Хамър, но той не искал да я остави и тя се връщала при него.

"Когато наистина те е грижа за някого, е някак лудо какво умът ти иска да пренебрегне или оправдае", обяснява тя.

Хамър казал на жена, че следите от ухапванията му са "знак на честта".

"Той хапе много силно", казва Вучекович пред камерата, показвайки снимка на белег от ухапване върху кожата, която според нея е снимана от Хамър.

"Той ви казва да ги носите като почетен знак", казва тя. "Сякаш ме убеди, че съм късметлия, че го имам. По онова това време го тълкувах като любов. Като го гледам сега, гади ми се".

Твърди се, че Хамър искал да жигоса жена.

"Искам да те ухапя и да оставя белег и след това този белег да се превърне в татуировка", гласи един предполагаем текст от Хамър. „Брандирам те, татуирам те, маркирам те, ще обръсна главата ти и ще запазя косата ти за себе си, ще отрежа парче от кожата ти и ще те накарам да го сготвиш за мен".

"Изрязвал съм сърцето на живо животно и съм го ял, докато е още топло".

Едно от най-шокиращите съобщения изглежда показва, че Хамър заявява, че е изрязал сърцето на животно и го е изял.

"Изрязах сърцето на живо животно преди и го изядох, докато е още топло“, се казва в предполагаемия текст на Хамър. "Напълно сурово. Все още топло... Бих изял сърцето ти, ако нямаше да остана без теб след това".

В друг текст се твърди, че е написал: "Аз съм 100% канибал…, това е страшно да се признае". Твърди се, че друго от съобщенията му гласи: "Имам нужда от твоята кръв, жадувам за това. И в друго: "Искам да видя всичко… Искам да видя мозъка ти, кръвта ти, органите ти, всяка част от теб…".

Твърди се, че едно съобщение показва как Хамър казва на жена, че му е приятно "да я изнасили на пода".

"Ти беше най-интензивната и екстремна версия на това, което някога съм имал. Да те изнасиля на пода с нож, опрян в теб. Всичко останало изглеждаше скучно", гласи едно съобщение, за което се твърди, че е написано от Хамър на жената зад анонимния акаунт в социалните мрежи - House of Effie. Тази жена, известна като Ефи, обвини Хамър в изнасилване по време на пресконференция заедно с нейния адвокат. Това стана основа за разследване на полицията на Лос Анджелис срещу Хамър за сексуално насилие.

Лелята на Хамър вярва, че мъжете в семейството ѝ са "истински чудовища"

Лелята на актьора, Кейси Хамър, която се е отчуждила от семейството си, е консултант в "House of Hammer". Тя се появява пред камерата в документалната продукция и казва, че не е била изненадана, когато изплувал скандалът около актьора.

Говорейки за богатото си семейство, тя споделя: "Отвън изглеждахме перфектно семейство, но под всичко това стоеше тъмен свят на измама, предателство и корупция. Време е да спрем този цикъл".

Говорейки за брат си и другите мъже от рода на Хамър, Кейси Хамър казва, че отношението на Арми Хамър към жените произтича от другите мъжки фигури в живота му.

"Всяко поколение в семейството ми е било замесено в черни злодеяния. И става все по-зле и по-зле. Има толкова много под повърхността, което сега най-накрая излиза наяве", казва тя.

Коментари 2
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

2 коментара
 
Мъж на смъртен одър: - Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са? - Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Любопитно Преди 2 часа

Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно

Василев: Стана ясно, че е имало договорка с президента

Василев: Стана ясно, че е имало договорка с президента

България Преди 5 часа

Василев: Договорът с „Боташ“ носи по 1 милион лева на ден щета за българската държава

Главчев освободи трима зам.-министри

Главчев освободи трима зам.-министри

България Преди 7 часа

Това са Мартин Гиков, Николай Сиджимов и Николай Найденов

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

България Преди 7 часа

Мартин Димитров от ПП-ДБ посочи, че Денков не е подписвал договора, нито неговият енергиен министър

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

България Преди 8 часа

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

България Преди 8 часа

Пламен Янев беше назначен за областен управител на Бургас на 28 юли 2023 година

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

България Преди 8 часа

Това става известно от писмен отговор на служебния министър на вътрешните работи

<p>Първа доставка на шведско ядрено гориво за АЕЦ &quot;Козлодуй&quot;&nbsp;</p>

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво от Уестингхаус

България Преди 8 часа

Горивото от "Уестингхаус" е предназначено за 5-ти блок на централата

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

България Преди 9 часа

Стефан Димитров: Аз не съм политик, аз съм дипломат

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 9 часа

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 10 часа

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 10 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България Преди 10 часа

Вдигат заплатите в армията

а

Пукане и бръмчене: Мистериозният свят на комуникацията между рибите

Любопитно Преди 10 часа

Повече за мистериозния свят на рибите четете в следващите редове

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Любопитно Преди 11 часа

Повече за мистерията около скелетите четете в следващите редове

Как да организираме по-добре приложенията си

Как да организираме по-добре приложенията си

Технологии Преди 11 часа

Няколко съвета за по-практична работа със смартфона