4

З наем всичко за нашите зодии и хороскопи, както и какво означават те за нас. Знаете ли обаче, че месецът, в който сте родени, може да обясни много повече за вас като човек? Той разкрива как другите гледат на вас, вашите чувства и мисли за живота и просто цялостната ви личност.

Ето лудата тайна, която вашият роден месец разкрива за вашата личност и любовен живот:

Източник: iStock/Getty Images

Януари
Ако сте родени през месец януари, вашият любовен живот е доста странен. Вие сте много упорити, когато се влюбите в човека, когото жадувате. Често предлагате идеи табу, които обикновено не биха били поставени под въпрос, но по някакъв начин успявате да убедите човека до вас да опита нещо, което никога преди не е правил в живота си. Вие сте приключенски настроен човек, на когото всеки би имал късмета да се натъкне.
Хората, родени през януари, са усърдни в работата си и не се страхуват да кажат на хората какво мислят. Те са склонни да бъдат упорити и не обичат да бъдат управлявани. Могат да са добри лидери, предвид постоянния им стремеж към успех. Имат проблеми с слушането на указания.

Февруари
Ако сте родени през месец февруари, тогава любовният ви живот също е доста приключенски. Вие сте изключително страстни към човека, с когото сте в момента, освен че понякога можете да се отдалечите емоционално от хората, с които искате да бъдете най-много. Независимо от това, вие сте човек, който обича да изследва нови неща и да преследва това, което наистина желае.
Хората, родени през февруари, са креативни е богати на въображение. Те обичат да се посвещават на големи проекти и обичат дълбоките, философски разговори. Плитките хора са им скучни и досадни. Близките ги наричат свободолюбиви, а животът за тях е едно голямо приключение.

Източник: iStock

Март
Ако сте родени през месец март, вашият любовен живот обикновено е едно от най-отварящите ума ви преживявания.
Вие сте изключително духовна личност, който чувства специална връзка с човека, с когото е, което ви кара да искате да прекарвате възможно най-много време в леглото с него. Вие сте удивителни по толкова много начини, че можете да изведете любовта си на съвсем ново ниво на интимност. Хората, родени през март, имат въображение, но за разлика от февруарските хора са склонни да бъдат по-интровертни и тихи. Те живеят в собствените си мечти и създават шедьоври, така да се каже. Това са най-нежните и внимателни хора, които жадуват за мир.

Април
Ако сте родени през месец април значи вие сте напълно неудържими, когато се интересувате от даден човек. Не давате нищо друго освен сто процента от представянето си в леглото и веднага щом тръпката започне да изчезва, вие също изчезвате с нея. Хората обичат да правят любов с вас, но понякога това може да бъде доста конкурентно.
Хората, родени през април, са търсачи на внимание. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Не обичат да приемат заповеди от другите, което противоречи на иначе силното им желание да бъдат известни. Те искат нови приключения и постоянно търсят адреналин. Понякога са доста шумни и неприятни.

Източник: iStock/Getty Images

Май
Ако сте родени през месец май, значи сте бог на любовта. Вие сте доста внимателни към хората, с които правите любов, и искате да сте сигурни, че е удоволствие и за двама ви. Вие сте машина за любов, която просто не може да се насити. Хората, родени през май, са склонни да бъдат малко по-непостоянни, често променят мнението си рязко. Те са експресивни и обичат да се срещат с нови хора. Обичат да имат оживен социален живот и не обичат да са сами. Отегчават се лесно.

Юни
Ако сте родени през месец юни, вашият любовен живот е много експериментален. Обичате да опитвате нови пози и сте много активни в леглото. Нищо не е табу за вас, когато става въпрос за изпробване на нови неща в спалнята, особено ако човекът, с когото сте, е също толкова невероятен, колкото вас. Хората, родени през юни, са спасители на света. Те са чувствителни и грижовни и просто искат най-доброто. Склонни са да бъдат креативни и да гледат далеч в бъдещето. Те непрекъснато търсят как да реализират идеите си. Имат проблеми с изразяването на чувствата си.

Източник: Getty images/ iStock

Юли
Ако сте родени през месец юли, любовният ви живот е доста задоволителен. Копнеете за емоционална връзка с човек, когато сте в леглото с него. Вие сте изключително лоялни към човека, с когото сте, и обичате да доставяте на другите същото удоволствие, което и вие изпитвате.
Хората, родени през юли, са почти същите като хората, родени през юни, но са склонни да бъдат още по-екстровертни. Те са уверени, щастливи хора, но имат много по-сериозна природа в себе си точно под повърхността.

Август
Ако сте родени през месец август, любовният ви живот може да е малко объркан. Или сте изключително щедри към човека, с когото сте, или сте изключителен егоист. Наистина презирате да ви казват какво да правите в леглото и се излагате на показ колкото е възможно повече, за да впечатлите не само човека, с когото сте, но и всеки друг, който може да ви види.
Хората, родени през август, са хората, които поемат управлението и ръководят света. Те често премислят нещата и се справят добре в области, които включват критично мислене.

Източник: iStock/Getty Images

Септември
Ако сте родени през месец септември, вашият любовен живот може да е едно от най-невероятните неща на планетата. Вие сте много страстен човек, когато става въпрос за любов, интимност и романтика. Готови сте да опитате нещо за първи път и можете да го направите само ако чувствате емоционална връзка с този човек. Вие сте много грижовно и внимателно същество, с което всеки би имал късмета да бъде.
Хората, родени през септември, понякога имат нереалистично високи очаквания към хората около тях. Те могат да изглеждат злобни и упорити. Високите им идеали често водят до разочарование.

Октомври
Ако сте родени през месец октомври, очаквате любовта, която имате, да бъде една от най-големите любови на света. Не обичате да пришпорвате нещата и сте изключително добри в съблазняването на човека, в който сте влюбени. Вие сте едни от най-приятните хора за любов и човекът, с когото сте, знае много добре това. Хората, родени през октомври, обичат нещата да са твърди и стабилни. Те не обичат конфронтацията и мразят промяната.

Източник: iStock/Getty Images

Ноември
Ако сте родени през месец ноември, вашият любовен живот всъщност е доста извратен. В добрия смисъл, разбира се! Харесва ви да бъдете обладани от половинката така, сякаш притежава тялото ви. Вие сте повече от готови да опитате всичко за първи път и всъщност няма как да не бъдете приключенски настроени! Хората, родени през ноември, са най-енигматичните. Крият чувствата си, но нямат много страхове. Това води до интересна комбинация. Имат силна страст към живота.

Годишен хороскоп: Какво очаква всяка зодия през 2023 година

Декември
Ако сте родени през месец декември, вашият любовен живот всъщност може да е един от най-приятните. Вие сте много креативни, когато се интересувате от човека, когото харесвате. Обичате да изпробвате нови неща, особено когато става въпрос за ролеви игри, и по-важното е, че сте много забавни в леглото. Хората наистина си прекарват добре времето с вас. Родените през декември, са най-щедрите хора, но са склонни да бъдат горди и настоятелни в своите убеждения. Те работят много и не могат да седят дълго време на едно място. Изключително свободолюбиви са.

Коментари 4
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

4 коментара
 
- Господине, провеждаме анкета. Може ли да Ви зададем няколко въпроса? - Може! - Прекалявате ли с алкохола? - Да! - Играете ли комар? -…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Радев: Конституцията е израз на държавнически подход, който не трябва да се принизява</p>

Румен Радев: Конституцията е израз на държавнически подход, който не трябва да позволяваме да се принизява

България Преди 5 минути

Това заяви Радев в приветствието си по повод днешния Ден на българската Конституция и професионален празник на юристите

Южна Корея за конфликта в Близкия изток: Трябва да се реагира превантивно

Южна Корея за конфликта в Близкия изток: Трябва да се реагира превантивно

Свят Преди 1 час

Напрежението в Близкия изток се отразява пряко на международните цени на петрола, заяви той

<p>&quot;Отговорът на иранската атака трябва да се осъществи умно&quot;</p>

Нетаняху: Отговорът на иранската атака трябва да се осъществи умно

Свят Преди 1 час

Той призова международната общност "да остане единна" пред "иранската агресия

Комисията за Нотариуса прави втори опит да изслуша Сарафов, Гешев и Цацаров

Комисията за Нотариуса прави втори опит да изслуша Сарафов, Гешев и Цацаров

България Преди 1 час

На заседанието са поканени и трима адвокати, които се споменават в схемата на Мартин Божанов

Съдът решава да остави ли в ареста бившия шеф на Агенция "Митници“

Съдът решава да остави ли в ареста бившия шеф на Агенция "Митници“

България Преди 2 часа

Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група, търговия с влияние, контрабанда и подкупи

<p>&quot;ДНК тестът уличи това чудовище&quot;: Близнак опита да натопи брат си</p>

"ДНК тестът уличи това чудовище": 140 години затвор получи мъж, изнасилил 9-годишно момиче

Свят Преди 2 часа

Полицията арестува Контър и неговия брат близнак през 2019 г.

Нинова: Откъде накъде Борисов реди служебния кабинет

Нинова: Откъде накъде Борисов реди служебния кабинет

България Преди 8 часа

Нинова: Борисов призна, че служебният кабинет е негов

Израелската армия се оправда за удара в Дамаск

Израелската армия се оправда за удара в Дамаск

Свят Преди 9 часа

Хагари: Това бяха хора, участвали в терористични действия срещу държавата Израел

<p>Поддръжник на Тръмп: Тръмп или смърт</p>

Започна наказателният процес срещу Доналд Тръмп в Ню Йорк

Свят Преди 10 часа

Тръмп: Процесът срещу мен е нападение срещу Америка

Задържаха 15-годишен за нападението в Сидни

Задържаха 15-годишен за нападението в Сидни

Свят Преди 11 часа

Инцидентът стана два дни след като мъж с нож уби шестима души в търговски център

Василев: Не очаквам на следващите избори да си взаимодействаме с ГЕРБ

Василев: Не очаквам на следващите избори да си взаимодействаме с ГЕРБ

България Преди 13 часа

По думите му причината е, че ГЕРБ са ги подкрепяли, докато реформите са били на хартия

<p>Борисов поиска смяна на външния министър</p>

Борисов планира да издигне Йорданка Фандъкова за депутат

България Преди 13 часа

Борисов: Тя свърши огромна работа за София

Тежка катастрофа, загинаха двама души

Тежка катастрофа, загинаха двама души

България Преди 14 часа

По предварителна информация челно се сблъскали два автомобила

Фезер призова за пълно членство на България в Шенген

Фезер призова за пълно членство на България в Шенген

България Преди 14 часа

Тя бе придружавана от служебния вътрешен министър Калин Стоянов

Огромна приливна вълна приближава руския град Курган

Огромна приливна вълна приближава руския град Курган

Свят Преди 14 часа

Вече частично е наводнена дясната крайбрежна част на Курган

Израел обмисля ответна атака срещу Иран

Израел обмисля ответна атака срещу Иран

Свят Преди 15 часа

Отложи офанзивата си в Рафах