0

Д обре изравнена кожа, драматичен опушен поглед със зелена нотка и устни в нежен тон, който да балансира визията - една перфектна визия както за блондинки, така и за брюнетки ни показва новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com.

Как да я създадем, вижте:

За кожата:
В началото стартирамe с основа за грим, която хидратира кожата в това ту хладно, ту по-топло време, но освен това запълва пори и несъвършенства и я подготвя за декоративната козметика.

Източник: ThinkStock/Guliver

След това с навлажнена гъбичка и среден по покривност фон дьо тен изравнявамe тена на лицето. После с коректор с розов подтон прикриваме леките тъмни кръгове под очите, а с 2 тона по-светъл коректор изсветляваме централната част на лицето. Ако в топлото време кожата ви е по-предразположена към омазняване, матирайте Т-зоната – чело, нос, брадичка с пудра.

Погледът:
С един-два тона по-тъмен от цвета на кожата ни кафеникав цвят дефинирайте сгъвката на окото и прелейте добре. После с бронзов цвят надградете кафеникавия, като така поставяме лек цветен акцент.

Източник: ThinkStock/Guliver

Идва ред на наситения зелен цвят – него поставяме с потупващи движения и плоска четка по целия клепач до сгъвката. После с пухкавата четка, с която работихме по кафеникавите цветове, преливаме зеленото и кафявото. С черен молив запълваме окото и после опушваме.

Устните
Устните пък запълваме с червило в нюд нюанс, за да има баланс между тъмните сенки по клепача и останалата част на лицето. Завършваме с малко блясък.   

А как точно да създадем тази прецизна визия, да контурираме лицето и да оформим веждите - вижте в клипа

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@