0

О ткрехнете завесите тази нощ - или по-точно в 4.35 ч. в четвъртък сутринта - и ще видите една астрологична рядкост, която ще ви гледа отгоре - Синьо суперпълнолуние в зодиакалния знак Риби.

Всяко пълнолуние може да бъде сигнал за промяна, но този мистичен гигант представлява ключов момент за всички нас - и специална възможност за онези, за които изминалата година е била предизвикателство във финансово или романтично отношение.

Синята луна всъщност не е синя. Това е просто наименованието на второто пълнолуние в рамките на един календарен месец - доста необичайно явление, което се случва веднъж на две до три години (оттук и терминът "веднъж на синя луна").

Синьото суперпълнолуние обаче, при което пълнолунието се намира в така наречения от астрономите перигей - най-близката до Земята точка от нейната орбита - и изглежда с 14% по-голямо и с 30% по-ярко от обикновено на небето, е събитие, което се случва веднъж на десетилетие.

Но това, че се случва в емоционалния знак Риби, 12-ия и последен знак на зодиака и най-духовния от всички, го прави събитие с особено значение. (Силата на момента се засилва още повече от факта, че се случва под така наречения "хармоничен ъгъл" спрямо Юпитер, планетата, която управлява Риби.)

Накратко, това е най-подходящият момент да преосмислите живота си. Да погледнете назад към това, което сте постигнали, и къде се намирате, да обърнете посоката по отношение на финансите или перспективите за работа, да напуснете лоша връзка или да преминете на следващо ниво в добрата.

Рибите са най-състрадателният от зодиакалните знаци, така че небесата са настроени и за прошка.

Прощаването на други хора - и на самите себе си - е чудесно за физическото и психическото ви здраве, доказано средство за понижаване на кръвното налягане и укрепване на имунната система чрез намаляване на стреса.

Ето какво означава за всеки знак синьото суперпълнолуние.

о
Източник: iStock/Getty Images

Овен

Внимавайте. Синьото суперпълнолуние вероятно ще провокира теглене на въже между вътрешния ви духовен живот и по-практичните ежедневни грижи в работата и у дома.

Отделете малко време за пауза и размисъл. Ако сте имали намерение да усвоите нова духовна практика - може би медитация или упражнения за осъзнатост - Синьото суперпълнолуние в Риби ще даде тласък на естествените ви психически способности.

Но не се увличайте. Все още имате отговорности.

Времето за мен е много необходимо, но опасността е, че то отвлича вниманието ви от работата в реалния свят.

Вместо това балансирайте между двете и позволете на новопридобитите си интуитивни способности да ви помогнат да търсите ежедневните занимания, за които сте жадували.

Телец

Пълният лъч на Пълнолунието често може да ни разкрие аспекти от живота ни, които никога преди не сме виждали. А за вас това Синьо суперпълнолуние в емпатичните Риби насочва по-силната си от всякога светлина към приятелствата ви.

Източник: iStock/Getty Images

Погледнете приятелите си и се запитайте дали всеки от тях се справя със задачите си. Дали не давате твърде много и не получавате достатъчно обратно? По време на почивката с приятели това лято някой доминираше ли над всеки план, говореше ли над другите и постоянно ли се превръщаше в център на внимание?

Ако не можете да си представите, че ще се обърнете към тях, когато имате нужда от помощ, може би отношенията не са толкова равностойни или толкова ползотворни, колкото си мислите.

Направете нова оценка, като използвате прозрението, което ви дава мистичната Синя луна, и решете дали да инвестирате в това приятелство, или да го прекратите.

Близнаци

Бързоумните Близнаци са опитни жонгльори - на работа, забавления, хобита и страсти. Синьото суперпълнолуние в Риби, заемащо място във вашия десети дом, ви дава енергия и творчество да въртите тези чинии по-бързо от всякога.

Но внимавайте и за препятствия на хоризонта.

Намерете време за партньора си, преди да ви обвини, че прекарвате твърде дълго в офиса, например.

Сериозно обмислете всички възможности, които ви позволяват да съчетаете хобито с работата.

Ако сте мислили за започване на собствен бизнес, сега може би е моментът да се захванете с това и най-накрая да разрешите проблема с баланса между работата и личния живот, като печелите пари от нещо, което наистина обичате.

Рак

Изпращате детето си на училище или в университет през следващите няколко седмици? А може би вие сте тези, които започват нов курс на обучение.

Сега е моментът да се заемете с гадаене. Независимо дали с карти таро, или чрез консултация с екстрасенс, това е идеалният момент да поискате от Вселената отговори на всички горещи въпроси за вашето бъдеще.

Източник: iStock/Getty Images

Използвайте мистицизма на Риби и силата на синьото суперпълнолуние в една частна лунна церемония. Седнете тази вечер и запалете свещ. Пуснете си красива музика и си спомнете за всеки, когото трябва да освободите от вина - включително и за себе си.

Изпратете им толкова много любов, колкото можете да съберете. Напишете какво чувствате и за какво им прощавате - и след това изгорете листчето. Сега просто изчакайте синьото суперпълнолуние да направи своята магия!

Опитайте да разпределите три карти с помощта на таро или оракулски карти. Поставете картите в един ред пред себе си, с лицето надолу. Обръщайте ги една по една, като първата карта представлява това, което сте оставили зад гърба си, втората - къде се намирате сега, а третата - какво ще се случи след това, ако нищо друго не се промени. Ако не сте доволни от резултата, променете посоката си!

Ракът е известен като най-домолюбивия знак от всички, но това Пълнолуние е посветено на дейности, които разширяват хоризонтите ви: пътуване, учене и стремеж да разберете какво представлява животът.

Независимо дали току-що сте навлезли в зряла възраст или се пенсионирате след дългогодишна кариера, винаги е вълнуващо да придобиете нови знания и да опресните житейската си философия.

Докато децата ви са тръгнали да учат, празното ви гнездо само по себе си е възможност да овладеете нови умения и да срещнете нови хора, които ще променят гледната ви точка.

Внимавайте за всяко вдъхновение, което може да ви дойде през следващата седмица, изпратено от синьото суперпълнолуние в проницателните Риби.

Лъв

За много от нас годината беше трудна във финансово отношение.

Но за Лъвовете това е шанс да потърсят съвет от звездите (и от Луната!), за да променят банковия си баланс, особено когато става въпрос за заеми като ипотеки и кредитни карти. Ще се изненадате колко много знания вече имате.

Използвайте терапевтичната сила на Риби в медитация или попитайте картите таро за насоки относно следващата ви финансова стъпка. Помислете добре за ограничаващите идеи за парите, които сте възприели като дете.

Дали родителите ви са смятали, че натрупването на дългове, независимо колко са приемливи, е признак на провал? Притеснявали ли са се за размера на ипотеката или са се притеснявали, когато е трябвало да се плати наемът?

Преоценете отношенията си с парите в студената светлина на синьото суперпълнолуние и позволете на емоциите си да разкрият страховете, които ви спъват.

Дева

Източник: iStock/Getty Images

Пълнолунието във вашата зона на любовта е свързано с промени в романтичния ви живот. Готови ли сте? То ви подсказва или да преминете на следващо ниво в едно здравословно партньорство, или най-накрая да прекъснете загубите си в такова, което не върви добре.

Последната стъпка може да звучи радикално, но тъй като синьото суперпълнолуние подкрепя предизвикателно несексуалния Сатурн в зоната на любовта, това е правилният момент да се заемете сериозно с уреждането на връзката си веднъж завинаги.
Не е необходимо да има обвинения. Напротив, използвайте душевността на Риби, за да прощавате, а не да търпите вина.

Между другото, прошката не означава да забравите - особено ако сте били обидени. Това, което означава, е да премахнете болката от ситуацията за вас, като откажете да се занимавате с нея.

Вижте как ще повиляе синята луна на останалите 6 зодиакални знака в нашата ГАЛЕРИЯ:

Как синята луна ще промени живота на тези 6 знака
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Тя се приготви за Страстната седмица, но за съжаление мъжът и така и не замина в командировка...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Кремъл обяви, че ще продължи да развива взаимоотношения с Пекин

Свят Преди 23 минути

Блинкен беше на посещение в Китай от сряда до петък

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Украински дронове удариха две петролни рафинерии и военно летище в Русия

Свят Преди 43 минути

Нападението е било извършено от Службата за сигурност на Украйна

Силно земетресение край Япония

Силно земетресение край Япония

Свят Преди 1 час

Няма издадено предупреждение за опасност от цунами

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Свят Преди 2 часа

Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската революция превзе контейнеровоза „Ем Ес Си Ариес“ с 25 души екипаж в Ормузкия проток на 13 април

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП на предишните избори

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП на предишните избори

България Преди 2 часа

Работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници, каза тя

Енергийният министър прави опит за предоговаряне на сделката с "Боташ" в Турция

Енергийният министър прави опит за предоговаряне на сделката с "Боташ" в Турция

България Преди 2 часа

Владимир Малинов ще разговаря с колегата си Алпарслан Байрактар

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Свят Преди 3 часа

Композицията е спряла аварийно, след което в нея е избухнал пожар

<p>Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната</p>

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната

Пари Преди 3 часа

Инфлацията в страната се е понижила значително, но остава над тази на трите най-добре представящи се държави членки на ЕС, посочва международната рейтингова агенция

Бум на кърлежи в Пловдив, двама души са в тежко състояние

Бум на кърлежи в Пловдив, двама души са в тежко състояние

България Преди 4 часа

Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Свят Преди 4 часа

Решението е взето поради промени в програмата на президента на Турция

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

България Преди 4 часа

С необичайна скорост за законодателна дейност, в последния си работен ден преди изборите, НС прие промени в Закона за хазарта на първо гласуване

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

България Преди 4 часа

То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС

Нови правила за шофьорите в Гърция

Нови правила за шофьорите в Гърция

Свят Преди 4 часа

Санкциите, които полицията в южната ни съседка налага, са доста сериозни

Хилари Клинтън идва в България

Хилари Клинтън идва в България

България Преди 5 часа

Визитата е по повод специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) на 18 май 2024 г. в София

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Свят Преди 5 часа

Засегнати са четири топлоелектрически централи