0

М истичният свят на астрологията е завладяващ. Тези, които го изучават задълбочено, могат да ни помогнат да разберем по-добре личността си. Нашите реакции, предпочитания и наклонности могат да бъдат свързани с много части от астрологичния свят. Вероятно знаете зодиакалния си знак, слънчевия си знак и лунния си знак, но малко хора знаят под коя фаза на луната са родени. Въпреки това познаването на фазата на Луната на рождения ви ден е мощен инструмент, тъй като тази информация влияе на личността ви по много начини. Луната е могъща сила, така че не бива да ни изненадва, че нещо, което контролира морето и небето, би имало дълбоко въздействие върху нас.

Ако някога сте се интересували от рождената си фаза на Луната, можете лесно да изчислите своята, като прочетете и разберете астрологичната си натална карта. Можете да използвате една от многото безплатни натални карти, достъпни в интернет. Когато откриете своята, можете да разберете защо реагирате по този начин на другите и вашите личностни тенденции би трябвало да придобият повече смисъл.

Новолуние

Ако сте родени при новолуние, вие сте се появили на тази земя в магическо време. Новолуние е, когато слънчевият и лунният знак са еднакви. Родените по това време са авантюристични, обичащи забавленията хора. Може обаче да им е трудно да се доверят на другите, защото самите те имат толкова силна интуиция. Тъй като са толкова самостоятелни, хората, родени през тази фаза, са изключително жизнени и творчески настроени. Въпреки че през тази фаза небето е много тъмно, което прави Луната да изглежда невидима и слаба, тя едва сега започва. 

Където и да се намират родените по време на новолуние, там кипят приключения и вълнения. Тъй като предпочитат незабавното удовлетворение и забавлението, те са чудесни за парти. Родените под новолуние обичат началото на нещата, но може да се нуждаят от помощ, за да осъществят екстравагантните си планове. Дългосрочните планове са трудни за изпълнение, така че може да им трябват отделни частици вълнение, за да осъществят дейности, които изискват повече време и постоянство.

Изгряващ полумесец

Ако сте родени във фаза на изгряващ полумесец, може би са ви казвали един-два пъти, че сте ярка светлина в тъмна стая. Това е така, защото светлината на нарастващия полумесец е присъствала по време на вашето раждане. Подобно на тази светлина, вие може да откриете, че вашата личност е много упорита и издръжлива. Често вие сте човекът, на когото мнозина разчитат да остане стабилен в несигурни времена. Въпреки че това са невероятни качества, често трябва да се уверите, че не поемате твърде много отговорности за твърде много хора. 

Родените под изгряващ полумесец могат да бъдат упорити и трудни за пробиване в тежки моменти, но именно тази устойчивост и сила мнозина оценяват. Тъй като това е преходно време, с преминаването на Луната към първата ѝ четвърт, родените през тази лунна фаза се справят добре с промените и обикновено са продуктивни в начинанията си.

Първа четвърт на Луната

Да се родиш под фазата на първа четвърт на Луната е огромен подарък. Всеки, който е поел първата си глътка въздух по време на тази критична фаза на Луната, е изпълнен с вълнение и не му е чуждо удивлението. Макар че е дар да изживееш живота си по такъв драматичен начин, той може да бъде също толкова предизвикателен, защото да се родиш под тази фаза може да накара човек да се тревожи, ако не се случва нищо вълнуващо.

Тъй като това е половинчата точка за Луната, родените под тази фаза могат да се чувстват така, сякаш имат много да доказват. Те сякаш постоянно се справят с някаква крайна емоция и повечето хора, родени в тази фаза, изпитват желание да живеят на ръба. Положителната страна на тези наклонности е, че тези хора подтикват другите да посрещат предизвикателствата с главата напред и да постигат целите си.

Растяща луна

Ако сте родени под фазата на растящата луна, може би са ви казвали, че имате шесто чувство. Тъй като Луната е била почти в пълната си фаза, да сте на ръба на нещата е във вашата природа, но вие сте там само за да събирате интуитивна информация. Възможно е също така да усещате как се чувстват другите и да предсказвате лесно случващите се събития. 

Въпреки че вероятно сте преминали през възходи и падения в живота с някои големи неуспехи, фактът, че винаги сте на ръба на нещо вълнуващо, ви кара да гледате напред, а не назад. Фазата на растящата луна е интензивно изпълнена с обещания - нещо, което ви зарежда всеки ден. Анализирате всяка ситуация и влагате упорита работа, която е необходима, за да се справите с почти всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ви. Освен това родените по това време са изключително страстни и упорити личности.

Пълнолуние

Да се родиш при пълнолуние е много силно. По време на тази фаза всичко изглежда по-енергично и живо поради гравитационното привличане на Луната към Земята. Понякога дори може да ви се струва, че сте ходещо противоречие. Намирате радост в почти всичко, хората са привлечени от вас и често се чувствате отговорни за другите. Тази отговорност към различни групи хора често ви кара да чувствате, че имате нужда от време насаме, за да се презаредите, тъй като да живеете живота си по този начин може да бъде натоварващо. 

Тъй като сте способни да виждате потенциален успех във всяка ситуация, вземането на фундаментални решения може да бъде трудно. Вие сте равни части енергия и слабост, като сърцето и умът ви често са в конфликт. Въпреки това, ако знаете тази информация още в началото, тя може да ви помогне да приоритизирате решенията и да си осигурите спокойствието, от което се нуждаете, за да се презаредите.

Намаляваща Луна

След вълнуващото пълнолуние настъпва фазата на намаляващата Луна. Много по-спокойни от предходната фаза, хората, чийто рожден ден се пада в период на намаляваща Луна, са тихи и сдържани, но това не означава, че съзнанието им е спокойно. Ако това е вашата рождена фаза, има вероятност да сте се хващали, че се взирате в пространството и мечтаете, а вътрешните ви мисли изобилстват, докато осмисляте заобикалящата ви среда. 

Ако сте родени под намаляваща Луна, за вас се знае също, че сте колкото творчески, толкова и мъдри, а хората разчитат на вас заради философските ви прозрения и широкообхватното ви мислене. Външният свят често е шумно и претоварващо място и родените в намаляваща фаза на луната се нуждаят от време насаме, за да се усъвършенстват в творческите си начинания и да анализират живота. Те са страстни и интензивни човешки същества, но могат да бъдат отблъснати от свръхстимулацията, която животът понякога им предоставя.

Луна в последната четвърт

Хората с рождени дни, свързани с Луната в последната четвърт, са див, сложни и загадъчни хора. Подобно на фазата на намаляващата Луна, родените в последната четвърт на Луната обикновено са интроспективни и изпитват голямо уважение към миналото. Въпреки че не живеят в миналото, те го пазят в съзнанието си, размишляват върху него и се учат от него, докато вървят напред. Те са изключително лоялни приятели, членове на семейството и любовници. Те се лекуват от здрав плач и се опитват да продължат напред към нови начинания, като никога не забравят миналото. Местата и хората са свещени за тях.

Тъй като тези хора жадуват за миналото, те могат да понасят обида или да задържат съжаление по-дълго от повечето хора. Родените в последна четвърт на лунната фаза работят най-добре, когато могат да вземат наученото от миналото и да го приложат в бъдещето, без да съжаляват или да се вманиачават какво са могли да направят в дадена ситуация. Тези, които попадат в тази лунна фаза, оценяват пътуването, което ги е довело там, където са днес. Този вид благодарност е автентична и искрена.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Тя се приготви за Страстната седмица, но за съжаление мъжът и така и не замина в командировка...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Учение на китайски бойни самолети в близост до Тайван

Китайски военни самолети навлязоха в Тайванския проток

Свят Преди 1 час

Машините са пресекли средната линия на протока

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Свят Преди 2 часа

Япония споделя морски граници с Южна Корея, но също така е съсед с потенциални противници в Русия

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

България Преди 2 часа

Максималните температури ще са между 18° и 23°

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Технологии Преди 3 часа

Платформата не ги поддържаше, но имаше начини ограниченията да се заобиколят

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 10 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Свят Преди 11 часа

Според Шойгу САЩ са увеличили усилията си за възстановяване на позициите си в Централна и Южна Азия

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Свят Преди 12 часа

Ван: Китай решително се противопоставя на всички клевети и обиди

В Берлин искат отговори от „Алтернатива за Германия“

В Берлин искат отговори от „Алтернатива за Германия“

Свят Преди 13 часа

Хенрихман, обвини АзГ в „измяна и предателство на германския народ“

Промени в Надзорния съвет на НОИ, Петкова оглави два съвета

Промени в Надзорния съвет на НОИ, Петкова оглави два съвета

България Преди 14 часа

Людмила Петкова става председател на два съвета – Съвета за икономически анализи и Съвета за административната реформа

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 14 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Назначиха нов областен управител на София

Назначиха нов областен управител на София

България Преди 15 часа

Още пет области са с нови управители

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

България Преди 15 часа

АБРО с официална позиция във връзка с приетия на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 16 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 16 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 17 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 17 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия