4

П арис Джаксън даде нестандартно интервю за сп. I-D под формата на съобщения в "Туитър".

Наследницата на Джако говори за съвременните стандарти за красота, ролята на жената в обществото и човешките вреди върху природата.

"Всичко се свежда до това как да променим начина, по който възприемаме жените и красотата в наши дни. За съжаление, в света, в който живеем, е трудно да се чувстваш добре в кожата си 24/7. Затова мисля, че най-важното е хората да се чувстват красиви, точно каквито са", споделя мнението си 19-годишната Джаксън.

За младото момиче, което наскоро влезе в модната индустрия, красотата не се измерва в числа, форми и цвят на кожата. Истинската красота си личи по душата, характера, намеренията и мислите на човек.

Спорове в Австралия след ревю с модели с наднормено тегло

За всички, които я наричат дебела и грозна - тя се снима по бикини

За себе си твърди, че не е симетрична, има стрии, акне и целулит, яде вредна храна и не влиза в размерите на дизайнерските дрехи. Въпреки това, Джаксън се харесва такава, каквото е и не се срамува да показва тялото си.

Напротив, тя сподели снимка в интернет, на която позира полугола, седнала на едно дърво. Снимката събра над 60 хил. харесвания.

"Аз съм човек, а не кукла с дрехи.

Това, че всички трябва да се съобразяваме с един критерий за красота, е скандално и смешно. Съвършенството е въпрос на мнение", казва още наследницата на Джако.

На въпроса коя е най-трудната задача в това да бъдеш жена, Парис отговаря:

"Обществото е по-снизходително към мъжете, отколкото към нас жените. Да не говорим, че имаме президент, който не те уважава само защото имаш  женски полов орган. Ние заслужаваме уважение и равенство".

Сега Тръмп наистина ядоса жените

Още 7 жени обвиниха Тръмп в сексуално посегателство

Смъртоносен удар за кампанията на Тръмп

След като подписа договор с голямата модна агенция IMG Models, сега Парис работи по нови проекти, които обаче пази в тайна.

 

thank you @imgmodels i feel very lucky and blessed

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

А целите и в бъдеще са:

"Искам да получа просветление, не знам дали ще го постигна в този живот, но ще е хубаво, ако се доближа до него с няколко крачки. Надявам се да вдъхвам позитивизъм на всеки човек, когото срещам, и да бъда щастлива".

Парис Джаксън
Парис Джаксън Източник: Getty Images/Guliver

Още новини може да откриете на нашата Facebook страница ТУК.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@