8

И ма места, за които всички знаят, но почти никой няма как да отиде там. А има и такива, за които се говори, че съществуват, но истински ли са? Вижте пет от тях, за които ни разказва видеото от канала X_zona във VBox7.com:

Тайните архиви на Ватикана
Всъщност тайните архиви на Ватикана не са много тайни, противно на името си. Може да получите достъп до архивите, които ви интересуват, но не и в стаята, в която се съхраняват. Първо трябва да подадете молба за разглеждане на определен архив и след това той ще ви бъде предоставен. С малко уточнение, че архивите от 1975 г. не се предоставят, с цел опазването на дипломатическа и държавна информация.

Тайното московско метро
Казват, че в Москва има паралелна на публичната мрежа на метрото  - Метро 2, която е започнала да се изгражда още по времето на Сталин. Според някои доклади тази мрежа е дори по-голяма от публичната мрежа и има 4 линии намиращи се на 50 до 200 метра под земята. То свързва Кремъл, Руската служба за национална сигурност, държавното летище и други важни обекти.

Зона 51, САЩ
Зона 51 е името, с което в официални документи на ЦРУ се назовава военна американска база, намираща се в южната част на Невада, на 133 км север-северозапад от централната част на Лас Вегас. Основната цел на базата е разработката, помещаването и тестването на експериментални въздушни оръжия. Малкото информация за базата и фактът, че правителството на САЩ почти не признава съществуването и я правят част от конспиративни теории и централна част от фолклора за неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

И още - вижте в клипа горе

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@