4

Ч ули сте песен по радиото или в клуб, но не може да я намерите? Най-вероятно ще се опитате да идентифицирате песента с приложението Shazam на телефона си. От  One Min Tech във Vbox7 представят 5 алтернативи.

SoundHound
 
Първата от тях е SoundHound. Това е най-големият съперник на Shazam и всеки аргумент за това кое приложение е по-добро никога не е единодушно уреден.

TrackID

TrackID е приложение на Sony и се нарежда сред най-добрите за музикална идентификация. То е едно от най-надеждните и високо оценени на пазара.

Musicxmatch
 
Musicxmatch по дефиниция е музикален плейър, но също така е способен да идентифицира песни, между другото. Основната му функция е да предоставя текстове и може да се похвали с една от най-големите тематични бази данни на пазара.

MusicID
 
MusicID, една от най-добрите музикални идентификационни приложения. Идентифицирането на песните е бързо и всичко, което трябва да направите е да докоснете бутона за микрофон, за да започнете. Веднъж идентифицирани, приложението ще ви предостави пълни подробности за песента, както и за видеоклипове в YouTube и подобни песни.

Music Identification

Не е едно от най-любимите приложения в този списък и определено не е най-добре изглеждащото, но върши работата за идентифициране на музиката и го прави добре. Това е едно от най-бързите приложения за идентифициране на музика и е перфектното за всеки, който просто иска да идентифицира музика и нищо друго.

Услугите, които са алтернатива на Google

Джаджите, които ще променят бъдещето ни

Говорещият Google уплаши хората с реализма си

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@