67

О ткриване на учебната година с песен на Азис. Има ли скандал в това? Редно ли е – пред учениците, по време на училищното тържество, някой да пее поп-фолк песен, вместо обичайните училищни песни? Такива дискусии в социалната мрежа гръмнаха вчера, след като бяха разпространени кадри от първия учебен ден в ловешка гимназия, информира NOVA.

На видеото се вижда

ученик, застанал на входа на училището, който изпълнява песен на популярния фолк певец Азис

под музикален съпровод.

„В програмата на училището за откриването на годината не е била включена тази песен. Това изпълнение се е случило след като учителите и учителите са влезли в класните стаи”, обясни директорът на училището.

Жената, направила клипа е г-жа Мария Лилова, която е директор на помощно училище Васил Левски. Тя уточни, че видеото е направено почти един час след като официалното откриване на учебната година е приключило.

„Аз и част от моите ученици бяхме гости на официалното откриване.

Грешката е абсолютна моя. Клипчето го направих за лична употреба,

детето което пее е талантлив ученик на гимназията и ме помоли да му го изпратя. Стана техническа грешка и страшно недомислие от моя страна“, каза тя.

Лилова поднесе извиненията си на директорът на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги, че с действията си е позволила да се „оплюе“ училището.

Още по темата гледайте във видеото горе.

Общественото недоволство обаче избухна в социалните мрежи:

Макар и малко, имаше и коментари в защита на случилото се:

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.  

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@