40

Б аща на две деца получи ритник от спасител на плажа във Варна, след което отвърна с юмрук. Всеки обвинява другия в агресия, съобщава NOVA.

„Разреших им да отидат до шамандурата като зная, че могат да плуват. Не съм ги изпускал нито за миг от очи”, разказва бащата на две деца Андрей Маджов.

Спасител след боя на плажа: Ние не сме звероукротители

Туристи и спасители се биха на плажа в Несебър

Как да се спасим от удавяне

По думите му в един момент спасителят, който спял на плажа се събудил и започнал да крещи на децата му. Бил груб като тон и поведение и им забранил да влизат във водата.

Андрей твърди, че направил забележка на спасителя, последвал нецензурен жест, който бащата заснел с телефона си. Но заради това, че снима последвал ритник през ръцете. Тогава Андрей се изправил и нанесъл удар с юмрук на спасителя.

Последният обаче отрича да се е държал грубо с децата и баща им. Азер работи като спасител повече от 40 години. Отрича да е спал докато е на поста си.

„Казах: „Марш! Навън! Това не е грубо”, гласи версията на спасителя. „Той идва и пита: „Ти защо идваш бе? Ти защо държиш такъв тон на децата ми”. Обърнах се и той ме удари”.

Андрей заяви, че има извадено медицинско удостоверение и ще потърси правата си в съда.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@