4

Г ероите от първия български риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ“ се завръщат в ефира на Нова този понеделник, 4 януари, от 22.00 ч. Боби, Рая, Дани, Коки, Ина, София и Поли само за броени месеци се превърнаха в любимци на зрителите, а феновете на сериала се увеличават непрекъснато.

Фен страницата на „София – Ден и Нощ“ във Facebook беше буквално засипана от десетки хиляди въпроси кога след празниците ще има нови епизоди на сериала. По време на Коледните и Новогодишни празници героите от сериала бяха почти непрекъснато със своите фенове, изпращаха им лични видеоклипове с поздрави и обсъждаха с тях нещата, които ги вълнуват, на Facebook страницата на „София – Ден и Нощ“.

От 4 януари, понеделник, най-забавната квартира в центъра на столицата пак отваря врати за зрителите на Нова телевизия с нови епизоди от понеделник до четвъртък в 22.00 ч. Много истини ще бъдат разкрити в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Те ще предизвикат неочаквани реакции, много любов, но и голяма болка. Щури купони очакват героите от сериала, една мечта ще се сбъдне по най-красивия начин, някои връзки ще се разпаднат, но една от тях ще изгрее с пълна сила.

Истината ще почука на вратата на приятелите още в епизода в понеделник, 4 януари. Отношенията между Дани и Сабина са в критичната си точка, а една неволно разкрита истина ще поднесе неочакван обрат, с който някои от героите ще бъдат сериозно конфронтирани. Има ли изневяра във връзката на Дани и Сабина или подозренията са напълно безпочвени? Това ще се окаже много важен въпрос, касаещ всички приятели в квартирата. С истината се сблъсква и Рая. Тя разбира, че ужахорът й Светлин не е този, за когото се представя. Но каква е причината за представлението, което разиграва Светлин? Драго пък е твърдо решен да спечели отново доверието на разочарованата Галя. В опитите си да й се извини, той се появява на нейно ревю и има шанс да защити честта й. Дали ще осъзнае шанса си или ще го пропусне? Истината притиска и горкия Коко, който се чуди как да избегне срещата с консервативните родители на любимата му Ани. Коки има много лошо усещане за евентуална среща със строгия баща на приятелката си от Смолян. Бившият военен всява предварително страх у Коко, който се опитва да отмени нежеланото гостуване. Ще успее ли да се спаси или срещата е неизбежна? Това ще разберем в понеделник, 4 януари, от 22:00 ч. по Нова.

Във вторник, 5 януари, в квартирата на „София – Ден и Нощ“ цари празнично настроение и голям купон – Боби има рожден ден. Празникът обаче обтяга докрай отношенията между съперниците за неговото сърце - приятелката му Валентина и София. За изумление на всички и най-вече на самия Боби, двете по най-комичния начин показват, на какво е способна една влюбена жена. А когато влюбените жени са две и те се надпреварват за вниманието на един и същи мъж – тогава комичната ситуация се превръща в почти трагична. Враждата между момичетата ескалира, а номерата, които си погаждат, преминават всякакви граници. Същият ден е особено важен и за Коко – вечерта е първото маскено парти, което той организира като ивент мениджър в клуба. Всички се съгласяват, че могат да се маскират и така да отпразнуват рождения ден на Боби. Маскираните приятели са в щуро настроение и се забавляват много. „Малка“ грешка обаче е на път да провали първия купон на Коко. Най-голямата изненада обаче е една шокираща целувка. Неочаквана целувка, която идва като гръм от ясно небе за всички, но която никой повече не може да забрави – тя ще промени отношенията между приятелите.

Празничното настроение и щурите забавления не спират и в епизода на „София – Ден и Нощ“ в сряда, 6 януари. Една голяма и блестяща мечта е на път да се сбъдне! Поли се подготвя за първия си концерт на голяма сцена. Вълнението е огромно, а минути преди концерта напрежението казва своята дума. Ще се справи ли амбициозната певица и защо приятелите й се чувстват едновременно много горди с нея, но и изключително обидени? Въпреки всички опити на Коко да отложи срещата с родителите на Ани, този час настъпва и той е принуден да се изправи лице в лице с тях. Какво ще последва, как ще реагира суровият военен и баща на Ани при срещата с чудатия Коко? Ще успее ли забавният съквартирант да очарова майката и бащата на Ани или точно обратното? Междувременно, часът на истината удря и за Боби, който все повече се заплита в интригите на двете влюбени в него жени – София и Валентина. Боби е объркан от всичко, което се случва в личния му живот и не знае, какво може да го извади от сложната ситуация. А истината, която Рая разкрива, променя съдбата й завинаги. Красивата хореографка ще вземе едно от най-важните решения в живота си, за което ще плати и висока цена. Какво ще се случи, ще разберем в сряда, на 6 януари от 22:00 ч. по Нова телевизия.

В епизода на сериала „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 7 януари, всичко се обърква в живота на Ина. Това, в което е вярвала, застава срещу нея и тя усеща, че все повече губи почва под краката си. Проблемите я преследват и в работата, където всичко се обръща с главата надолу. Изненадите я чакат на всеки ъгъл, а Сабина ще получи помощ и подадена ръка точно от там, от където никога не би очаквала. Изненадващи новини предстоят и за Драго – без дори да подозира, животът му ще се промени завинаги само с едно единствено обаждане по скайп. След това обаждане Драго ще трябва да направи съдбовен избор. За Боби също предстои важен избор. Той все повече се чувства като заложник на интригите между Валентина и София. Това го принуждава да вземе крайно решение. Какво ще е то и как ще се отрази на живота на приятелите в квартирата? Пред голяма трудност е изправен и Коко – той получава ултиматум и е принуден да избира между невъзможни неща. В красива приказка живее само Рая, която не може да повярва, че й се случват толкова прекрасни неща накуп…  Разбира се, едновременно с това се увеличават враговете, които си спечелва, както и трудностите, с които ще трябва да се пребори. Ще оцелее ли приказката на Рая – това ще стане ясно в четвъртък, 7 януари, от 22:00 ч. по Нова.

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до четвъртък, 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.

Коментари 4
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

4 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Садик Хан стана кмет на Лондон за рекорден трети път

Садик Хан стана кмет на Лондон за рекорден трети път

Свят Преди 3 часа

Окончателните резултати от произведените преди два дни местни избори бяха публикувани днес

Българска делегация почете  в Скопие паметта на Гоце Делчев

Българска делегация почете в Скопие паметта на Гоце Делчев

Свят Преди 4 часа

Навършват се 121 години от смъртта на легендарния революционер

Русия обяви Володимир Зеленски за международно издирване

Русия обяви Володимир Зеленски за международно издирване

Свят Преди 7 часа

Разпореждането беше публикувано в информационната система на руското МВР

Москва: НАТО се готви за война с Русия

Москва: НАТО се готви за война с Русия

Свят Преди 8 часа

Захарова: Най-голямото учение на НАТО след Студената война

Инфекционист: Ухапването от кърлеж може да предизвика алергия към месо

Инфекционист: Ухапването от кърлеж може да предизвика алергия към месо

България Преди 10 часа

Ако след ухапване се появи обрив, втрисане, температура, трябва да посетим лекар, каза д-р Диляра Маринова

<p>Огромна дупка се отвори на &quot;Дунав мост&quot; при Русе</p>

Огромна дупка се отвори на "Дунав мост" при Русе, седем автомобила спукаха гуми

България Преди 10 часа

Водачите на превозни средства трябва да шофират с ниска скорост и с повишено внимание в участъка

Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 хил. лв.

Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 хил. лв.

България Преди 11 часа

Укритите стоки наброяват 2053 артикула от 144 различни вида

<p>Напрежение в Швеция: Мъж и жена запалиха копие на Корана</p>

Напрежение в Швеция: Мъж и жена запалиха копие на Корана в навечерието на „Евровизия“

Свят Преди 11 часа

В същия ден в центъра на град Малмьо беше запалено и палестинско знаме

Кола помете знак, разцепи дърво и се обърна по таван на входа на Русе

Кола помете знак, разцепи дърво и се обърна по таван на входа на Русе

България Преди 12 часа

При удара е пострадала 20-годишна жена, която е откарана в русенска болница

.

Дубай ще строи най-голямото летище в света

Технологии Преди 12 часа

Ще има 5 писти, 400 гейта и капацитет да обслужва 260 млн. пътника годишно, това е новият мега проект на шейх Рашид ал-Мактум

24-часова железопътна стачка в Италия ще създаде проблеми за пътуващите

24-часова железопътна стачка в Италия ще създаде проблеми за пътуващите

Свят Преди 13 часа

Тя е с искане за подобряване на условията на труд

Тръмп има подробен план как да спре войната в Украйна

Тръмп има подробен план как да спре войната в Украйна

Свят Преди 14 часа

Той обаче няма да го обяви до края на изборите

Скали се срутиха и затвориха пътя в Кресненското дефиле (ВИДЕО/СНИМКИ)

Скали се срутиха и затвориха пътя в Кресненското дефиле (ВИДЕО/СНИМКИ)

България Преди 14 часа

Над 24 ч. вече в района вали дъжд, нивото на река Струма се е вдигнало осезаемо

Благодатният огън пристига в Русе от Румъния

Благодатният огън пристига в Русе от Румъния

България Преди 15 часа

Това съобщи Главиницкият епископ Макарий, викарий на Русенския митрополит Наум

Oт Варна до Париж в униформа: Български полицаи охраняват Олимпиадата

Oт Варна до Париж в униформа: Български полицаи охраняват Олимпиадата

България Преди 15 часа

Двамата служители на реда имат огромен опит

Демократическата партия на САЩ: Израел ограничава хуманитарните помощи за Газа

Демократическата партия на САЩ: Израел ограничава хуманитарните помощи за Газа

Свят Преди 16 часа

Вижте какво посочват конгресмените в писмо до президента Джо Байдън