15

В ече почти седмица България си задава въпроса какво е това "уагабунга" и кои са неговите последователи у нас. 

До този момент има един сигурен и това е участникът в Big Brother: Most Wanted - Стоян Роянов Я-Я.

Музикантът откри душата си пред Големия брат и му изповяда съкровените си спиритуални търсения, които намират покой в религията "уагабунга" и "ла мигра естетика".

Дори и Биг Брадър се оказа недостатъчно подготвен за това познание:

"Уагабунга", по думите на Стоян, е религия, която произхожда от Африка, минава през Испания, стига до Америка и се връща в България.

Според забраните на вероизповеданието, неговите последователи нямат право да докосват жени с цел флирт, но канадската борба с представител на другия пол са напълно допустими. 

Музикантът поясни, че това е "ла мигра естетика" и в страната ни има цели двама-трима души, които споделят тази религиозна идея.

Стоян е получил просветлението към "уагабунга", докато е бил в Родопите. 

Мистериозната религия е новост за всички, а потребителите продължават да се чудят що е то "уагабунга" и има ли то почва у нас. 

Аделина Банакиева, бивш участник във формата признава, че търсенето й на информация за религията до този момент удря на камък:

Други потребители са в шок от факта, че "уагабунга" е новост не само за Биг Брадър, но и за Гугъл.

Друг потребител е издирил тълковен речник, издаден от самия Стоян Роянов, където има точно определение за "уагабунга", което можете да видите сами:

Но то по-скоро поражда въпроса: дали "уагабунга" е състояние на душата, което може да се постигне, независимо от религията, или е религия сама по себе си. 

Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted 2018

Стоян Роянов

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@