П рез лятото повечето хора избягват ястия със свинско, но любителите на месото могат да разберат бърз и лесен начин как да приготвят вкусни свински пържолки.
Нестандартната съставка в рецептата е прасковата.
За приготвянето на пържолите ще ви трябват:
4 свински пържоли
1 глава лук
2 праскови
2 с.л. зехтин
мащерка
1/2 ч. бяло вино
2 с.л. мед
сол и пипер
Преди са сложите месото на тигана, го подправете със сол и черен пипер. Изпечете ги за няколко минути и ги оставете настрани, докато приготвите соса и прасковите.
Вижте как във видеото от канала "Кухнята на Диди" във Vbox7.
А за десерт изберете:
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!