78

М айката на президента Росен Плевнелиев (който бе начело на "Дондуков" 2 от 2012-2017 г.) Славка Плевнелиева е починала. 

Това съобщи NOVA, а от администрацията на президента са потвърдили. 

През април тя се почувствала зле в апартамента си в Благоевград. Братът на президента - Румен, я отвел веднага в Спешно-приемно отделение на благоевградската болниц. С линейка жената е транспортирана за столична болница, където да й направят по-обстойни изследвания.

Славка Плевнелиева е дългогодишен учител в Гоце Делчев, а след това – в математическата гимназия в Благоевград.

Самият Плевнелиев въпреки личната трагедия днес уважи в последния му път доц. Кристиан Таков. 

Източник: БГНЕС

Славка Плевнелиева е в ляво: 

На 24 май 2016 година тя бе наградена от сина си с грамотата учител – ветеран. Тя бе сред 59 -те български учители и директори на училища, които бяха отличени със статуетки, дипломи и грамоти в XIX Национален конкурс “Учител на годината”, организиран от Синдиката на българските учители, пише гоцеделчевският вестник Хроника. 

На 30 септември 2016 година крадец задигнал първо 500 лева и после още 100 лева от дома й в центъра на София на ул. "Солунска". Мъжът се представил за служители на ВиК, който уж бил пратен да събира пари за смяна на щранговете. Славка Плевнелиева го пуснала в дома си и му платила за услугата - 500 лв.
Тогава крадецът видял къде възрастната жена държи парите си. Той помолил за чаша вода и успял да вземе още 100 лв. След това избягал. Майката на президента подала сигнал на телефон 112. 

Починал е първородният син на президента Плевнелиев

Руска фирма наводнила брата на Плевнелиев 

Племенникът на президента: Не съм парадирал с името на чичо ми

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@