Къде да почивам – Анталия, част 3 (hotel Maxx Royal 5*)
Източник: netinfo
4

Ако искате да прекарате една наистина незабравима ваканция с любимия човек или пък с цялото семейство, но все още не сте решили къде да почивате, то мястото е само едно. Вие може да си осигурите едно повече от чудесно море в най-забележителния по цялото крайбрежие на Турция курорт – Анталия. Само за час и петнадесет минути с чартърен полет от София ще се озовете на желаното място.

Един от тези слънчеви курорти, където има широка и пясъчна плажна ивица и се намира само на 32 км. от Анталия, е Белек. Тук се намират и едни от най-луксозните хотели с най-добро обслужване на турската ривиера.

Тази година хитът на сезона в Белек се нарича Maxx Royal. Това е един изключителен хотел, който отвори врати през май 2011 г. След като станете негови гости, всичко вече става специално за вас. Тук със сигурност ще забравите за всичките си грижи от света, от който сте дошли, заобиколени от спокойствието и тишината, стилът, невероятната гледка и първокласно обслужване.

Интересното е, че всички стаи в хотела са проектирани като апартаменти. Има много разнообразни варианти на настаняване според вашите вкусове и предпочитания. Трудно е да се каже къде ще ви е по-уютно. Но независимо, дали ще се настаните в някой от апартаментите в основната сграда, във апартамент Laguna или в апартамент с изглед към морето, вие бихте се почувствали като у дома си. Всяка една от стаите на хотела е модерно и стилно обзаведена и разполага с климатик, телефон, LCD телевизор, интернет, електронен сейф, мини бар, сешоар, халати и чехли, кана за приготвяне на кафе и чай. А може би ще се почувствате още по-удобно в една от вилите Малдиви - разположена на отделен остров сред зеленина в сърцето на хотела с частен басейн и пряк достъп от терасата до басейна.

Концепцията на Maxx Royal e Maxx Inclusive– 24 часа храни и напитки. Тази концепция е свързана и с много други услуги, създадени, за да се постигне максималния комфорт на всеки един от гостите на хотела – безплатна детегледачка за децата, безплатно осветление на тенис кортовете и др., услуги, които по принцип се заплащат навсякъде другаде. Хотелът разполага с един основен и 5 а-ла-карт ресторанта, в които се предлагат уникални ястия и специалитети, приготвени от елитни майстор-готвачи. За повече приятни емоции на разположение са и 14 бара, 1 сладкарница-кафе и 1 бистро в хотела. Местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, всички продукти на Coca-Cola и трапезни вина в основния ресторант са на разположение на гостите безплатно.

Любителите на голфа също няма да останат разочаровани. Хотелът притежава голф комплекс, проектиран от един от най-добрите играчи на голф в света - Колин Монтгомъри и съчетаващ в себе си качество и уникален дизайн. Предвидени са и други съоръжения за спорт, включително тенис кортове (безплатноосветление, топкииракети затенис), уроци по тенис, тенис на маса, плажен волейбол, баскетбол, аеробика, дартс, стрелба с лък ,йога уроци, пилатес, водна гимнастика, стена за катерене, частни фитнес упражнения, уроци по танци, водни спортове, катамаран, уиндсърфинг. С цел да се осигури цялостно обслужване на спортни мероприятия, хотелът също предвижда и 2 футболни игрища да бъдат открити през зимата на 2011 г.

В хотела ще се радвате на 300 метра плажна ивица, кей, луксозни шезлонги. На своите най-претенциозни и изискани клиенти Maxx Royal предлага възможността да се насладят на плажа под палмите, разположени на брега на морето, отпивайки от тропически коктейл и лежащи на шезлонг със специален дизайн или да пробват от специално приготвените закуски от заведението на плажа. Аква паркът на хотела, който разполага с 10 различни водни пързалки, направени под формата на различи създания ще се превърне в незабравимо за вас и децата ви място за забавление. Тази зона, разположена на доста голяма територия, привлича вниманието със специалния си дизайн, звукови и светлинни ефекти и отличителни технологични нововъведения.

Голям избор от платени и безплатни услуги се предлагат и в разположения върху 3000 м2 Спа център – Maxx Royal Spa & Wellness, където може да се насладите на турската баня, сауна, парна баня – всички тези услуги са безплатни. Отделно се заплащат масажа, терапевтични процедури, козметични и разкрасителни процедури, маникюр, педикюр. Изобщо всички детайли по осигуряването на мир и спокойствие за душата ви, са налични. Ако пък искате да се забавлявате, то MaxxRoyal e точното място за вас – всеки ден се организират различни шоу програми с музика на живо, международни танцьори, екип от професионални аниматори, открита дискотека, партита на плажа, филми. Това са само част от нещата, които могат да направят почивката ви едно страхотно изживяване.

Децата също няма да скучаят. Те ще се радват да прекарат една ваканция, изпълнена с много забавни игри, с други деца на тяхната възраст. В Максиленд, която покрива много голяма територия, има компютърни игри, стая за бебета, стаи за деца от различни възрастови групи – от 4 до 7 г. и от 8 до 12 г., детски ресторант, кино, стаи за игра на Playstation и Nintendo, детски кът, градина. Там навсякъде има камери и родителите няма да има за какво да се притесняват. Те ще могат да наблюдават децата си от хотелската стая и така ще могат да се наслаждават пълноценно на всеки миг от своята почивка.

В MaxxRoyal, услугите се предоставят на 4 различни езика – турски, английски, немски и руски. Със своята изключителна концепция на обслужване, избор на услуги и интригуваща архитектура, хотелът предоставя на своите гости незабравима почивка. На първо място тук стоят вашата удовлетвореност и вашите желания. Избирайки него, може да бъдете сигурни, че вашата почивка ще бъде изключителна.

Коментари 4
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

4 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Снимката е илюстративна

Поглед към древното минало: Реконструираха лицето на 75 000-годишна неандерталска жена

Любопитно Преди 55 минути

40-годишната неандерталска жена е починала в спяща позиция под огромен вертикален каменен знак

Полицията арестува младеж, хвърлил бомбички срещу синагога във Варшава

Полицията арестува младеж, хвърлил бомбички срещу синагога във Варшава

Свят Преди 1 час

Посегателството срещу синагогата „Нозик“ беше извършено към 1 ч. в нощта срещу сряда, като са нанесени щети по фасадата на сградата

Учени откриха нова функция на малкия мозък

Учени откриха нова функция на малкия мозък

Любопитно Преди 2 часа

Каква нова функция е открита в задната част на главата четете в следващите редове

Huawei Pura 70 Ultra

Huawei привлича вниманието с новия Pura 70

Технологии Преди 2 часа

Флагманът има три версии, включително с подвижен обектив на камерата

Русия обяви, че контролира село в Източна Украйна

Русия обяви, че контролира село в Източна Украйна

Свят Преди 2 часа

Ройтерс отбелязва, че не може да потвърди по независим начин информацията от бойното поле

Кола блъсна колоездач във Варна, той е с опасност за живота

Кола блъсна колоездач във Варна, той е с опасност за живота

България Преди 2 часа

34-годишният водач на велосипеда е настанен в реанимация

<p>Изпращане на войски в Украйна не е изключено</p>

Ако Москва пробие фронтовите линии: Изпращане на войски в Украйна не е изключено

Свят Преди 3 часа

Това заяви френският президент в интервю, публикувано днес

Мистерия: Телата не се разлагат нормално в този град и никой не знае защо

Мистерия: Телата не се разлагат нормално в този град и никой не знае защо

Любопитно Преди 3 часа

"Тя все още има своето малко кафяво лице, кръгло, плитките си, косата си"

ЕК обяви доставка на оборудване от ЕС за ливанските въоръжени сили

ЕК обяви доставка на оборудване от ЕС за ливанските въоръжени сили

Свят Преди 3 часа

ЕС доставя оборудване за ливанските въоръжени сили

Добавят Бионсе във френски речник

Добавят Бионсе във френски речник

Любопитно Преди 3 часа

За новия успех на Бионсе четете в следващите редове

Казусът с частната болница "Мама и аз" (ОБЗОР)

Казусът с частната болница "Мама и аз" (ОБЗОР)

България Преди 3 часа

Публикуваха стенограмата от заседанието на служебното правителство, на което е взето решението за създаване на болницата

а

Обявиха ден на траур в Одеска област

Свят Преди 4 часа

Това съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер

„Непознатата Адриана Будевска” в „Темата на NOVA“

„Непознатата Адриана Будевска” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 4 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

<p>Разкриха причината за огромната дупка в антарктическия морски лед</p>

Преди осем години в антарктическия морски лед се появи огромна дупка - ето защо

Любопитно Преди 4 часа

Защо в антарктическия морски лед се е появил отвор четете в следващите редове

<p>Кремъл коментира&nbsp;обвиненията на САЩ за използвано химическо оръжие</p>

Кремъл коментира обвиненията на САЩ за използвано химическо оръжие в Украйна

Свят Преди 4 часа

Песков заяви, че Москва остава обвързана с договора, забраняващ използването на химически оръжия

<p>Създадоха мишка Франкенщайн</p>

Създадоха мишка Франкенщайн с мозъчни клетки от плъх

Любопитно Преди 4 часа

Мозъчни клетки на плъхове могат да заместят изгубени неврони при мишки