2

Какво може да вдъхновява?

Хора с големи идеи и топли сърца. Хора, които умеят да мечтаят,хора, в чиито очи се чете успех. Хора, в чиито очи се чете живот. такъв, какъвто трябва да е. Хора, в чиито очи се чете любов, истинска, голяма, безусловна.  Хора, които независимо колко удара понасят, винаги намират сили да се изправят.

Хора, които помагат, без да очакват в замяна,хора, които искат, знаят, могат.  Хора, които не дават празни обещания,а такива  хора, които спазват обещанията, които поемат. Хора, които могат да кажат „съжалявам, сгреших“,хора, които могат да прощават. Хора, които умеят да благодарят винаги. Хора, които могат да слушат и да чуват, да гледат и да виждат. Хора, които умеят да се поставят на мястото на човека отсреща.

Стани един от Вдъхновените, изпрати историята си тук.

Източник: Pexels.com/ Helena Lopes

Хора, които умеят да виждат и чужда гледна точка,или поне се стараят да го направят. Хора, които предпочитат истината пред лъжата, ако не винаги, то в повечето случаи. Хора, които умеят да правят подаръци така, че да нямаш право да откажеш.Хора, които разбират живота доколкото живота може да бъде разбран.

Хора, които обичат изкуството. дори не винаги да го разбират.Хора, които умеят да пеят, музиката е магия,хора, които умеят да рисуват с думи,думите са утеха.Хора, които могат да рискуват,хора, които не подчиняват живота си на страх и „какво ако...“  

Източник: Thinkstock/Getty Images

Хора, които предпочитат действието пред бездействието.Хора, които не смятат за необходимо да се съгласяват с всеки и всичко.Хора, които имат мнение и ценности.Хора, които умеят да се променят,и да започват отначало, когато трябва.Хора, които постигат целите си сами. Хора, които сбъдват мечти на други хора.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@