1

Т урският готвач Нусрет Гьокче стана световноизвестен през 2017 г., благодарение на негово видео в интернет. Маниерът на Гьокче доби такава голяма популярност, че дори известни личности от ранга на Леонардо ди Каприо имитираха характерния му жест при посоляването на месо. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On 2008 I told to myself that 2010 is going to be my year by doing opening of my first restaurant and to make it as worldwide successful brand. Thank you Mithat Abim and Ferit Abim... 2011 - 2012 - 2013 - DUBAI - ABU DHABI 2016 Instagram has played a very important role in my success . Thank you Instagram. - 2017 Miami / Doha - 2018 New York. To be successful is hard but to keep it continuously is even harder . Always keep your targets and work for it as nothing is impossible.Just keep working working and working...My aim is so clear to be doing opening in all around the world. Wishing you all a happy new year 2019 . May this new year bring warmth,happiness, joy and peace to you and your family.#saltbae #saltlife #salt

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Гьокче винаги е с бяла тениска или риза,

не сваля тъмните си очила с кръгла форма и винаги косата му е прибрана на опашка. Това е неговият стил, на който не изневери и при появата си на кинофестивала в Кан.

Източник: Getty Images/Guliver

Всъщност присъствието му там предизвика недоумение.

Защо Гьокче е във френския град, запитаха потребители в Туитър.

Оказа се, че популярният готвач присъства на премиерата на филма Il Traditore на италианския режисьор Марко Белокио.

Гьокче не пропусна възможността да позира пред фотографите и отново демонстрира маниера си на посоляване, този път на червения килим.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@