0

М истерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ се разбули. На трето място в „Маскираният певец“ остана Пчелата. Под маската ѝ беше Маги Джанаварова.

На кого е искала да прилича и как се е чувствала в костюма разказа за Vesti.bg Пчелата.

- Бронз от финала на едно от най-мистериозните предавания тази есен. Каква емоция ти донесе участието в „Маскираният певец“?

- Донесе ми една от най-необичайните и вълнуващи емоции. Изкара ме напълно от зоната ми на комфорт.

- Пчелата беше сред най-динамичните и очевидно симпатични герои на публиката. Какво беше усещането да пееш и да танцуваш с тази маска?

- Аз бях облагодетелствана, че основата на костюма ми беше доста лека и удобна. Аз се обличах сама в повечето случаи. Момичето, което ни помагаше да се обличаме костюмите ми казваше, че съм като някаква йога щом съм успяла сама да се облека. (смее се). Нямах никакъв проблем с този костюм. Единственият проблем беше маската. В началото много мърдаше. Трябваше да се слага допълнителен дунапрен. Запотяваше се много. Особено в началото, може би от стреса, че съм в затворено пространство дишах по-учестено, и от това още по-бързо се запотяваше. С времето усетих как да балансирам. Визьорите се запотяваха всеки път, но аз свикнах някак да виждам през тях и да не ми е такъв проблем.

- Разкажи ни повече за тактиката си да не бъдеш разпозната на сцената. Как подбираше песните за изпълненията си? Каква беше стратегията, която следваше, за да стигнеш до трето място на финала?

- На първо място се стараех да съм различна като движения. Самата балетна поза, в която заставах и за която говореха всички, също беше заучена и репетирана. Дори и пред екипа се държах по този начин и ходех като балерина. Също така се опитвах да звуча малко повече като Михаела Маринова. Това явно даде резултат, защото бях оприличена на нея. Без да подозирам, че тя се крие под маската на Гарвана. Може би чак към втория или третия лайф бях заподозряла до някаква степен, че тя е под маската на Гарвана. И другото нещо, на което заложих, бяха песните, които изпълнявах. Стараех се да са много различни. Исках да покажа, че мога да пея и рап. Това никъде не го бях показвала. Но това беше много голяма част от мен, когато бях тийнейджърка. Тогава слушах много R’n’B, рап и соул музика и се опитвах да се уча да ги имитирам. За това исках да покажа и това – че съм много различна и много щура.

- Кое от предположенията на панелистите за самоличността ти под маската беше най-големия комплимент за теб? И кое те разсмя?

- Най-големият комплимент за мен беше, че Ариана Гранде се крие под маската на Пчелата. Мария (която предположи за Ариана – бел. ред.) е просто уникална. И думите, които тя казваше за мен, начинът, по който ме караше да се чувствам. След всяко едно предаване аз наистина летях. Заради всичко – екипа, самата атмосфера, емоцията, панела. Всички казваха страхотни неща за мен. А нещото, което най-много ме разсмя бе предположението, че под маската се крие Геро, когато изпях Wannabe на Spice Girls.

- Тогава можем ли да кажем, че ти е малко тъжно, че е приключил „Маскираният певец“? Би ли изкарала още няколко лайфа?

- Честно казано хем исках да продължи цялото това нещо, хем това постоянно лъжене. Аз не мога да лъжа и това беше най-големият ми проблем. Избягвах да се срещам с определени хора и изобщо да излизам толкова много. Особено след лайфа, когато Мария Илиева предположи, че под маската може би се крия аз. От там подозренията станаха поголовни – сред близките ми, приятелите ми, в социалните мрежи.

- Четири години си танцувала народни танци, а сега си запалена по бокс и йога. Всичко това помогна ли ти да обживееш по-добре маската на Пчелата и да я направиш толкова игрив и забавен образ?

- Разбира се, че ми помага и то много. Всяко едно изживяване, през което преминавам в живота си ме обогатява и ме прави различна.

- Споделяла си, че много обичаш да излизаш от зоната си на комфорт. За това ли прие да участваш в непознатото за България до този момент предаване „Маскираният певец“?

- Разбира се! (смее се). Аз съм човек, който наистина обожава да му се случват нови и интересни неща. Обичам да се предизвиквам и това беше перфектния начин.

- „Трябва да знам“ се казва първата ти песен, която излиза през август 2009 г. и до ден днешен ще си остане твоя визитка. Какво още трябва да знае Маги Джанаварова десет години след това?

- Трябва да знае, че нищо не знае. (смее се) В това се убеждавам всеки ден. Всеки ден се уча на нови неща. Продължавам да ходя на уроци по пеене. Не само в шоуто с Пламен Денчев, който беше нашият вокален педагог. Аз ходя и при Христо Сарафов, един страхотен певец. Опитвам се да се развивам, защото знам, че всеки ден е нещо ново за мен.

- В годините успя да изградиш прекрасно приятелство с твоята колежка Нора. Даже записвате хита „Diva”, а Нора участва в написването и на други твои песни. Възможно ли е истинско приятелство между колеги в жанра или конкуренцията надделява?

- Не знам как се случиха нещата при нас. Ние си споделяме всичко и се подкрепяме безрезервно. Мога да ѝ звънна по всяко едно време. Тя продължава да е най-добрата ми приятелка. Дори именно с нея се чух точно преди да започнем това интервю (смее се). Тя, обаче, упражни най-големия тормоз върху мен (смее се). Имам още няколко много добри приятелки и те, заедно с Нора, са най-близките ми хора. Въпреки, че веднъж се опитаха да ме разпитат, без дори да споменават името на предаването, някак си ме щадяха. Но Нора ми звънна 2 часа след като Мария Илиева предположи, че съм аз. Най-добрата ми приятелка, която е певица, не разбра, че аз съм Пчелата. Ние се виждаме всяка седмица. И след този конкретен лайв тя ми звънеше почти на всеки час да ме пита дали съм на репетиции. Аз разбира се отричах. И това се повтаряше наистина почти на всеки час (смее се). Беше една много голяма борба с Нора Караиванова (смее се).

- Какво предстои за Маги Джанаварова в най-близко бъдеще?

- Предстоят много интересни и различни проекти. Ще изненадам хората със стъпката, която най-вероятно ще предприема съвсем скоро. За съжаление нищо повече не мога да кажа. Докато не се случат нещата избягвам да казвам, както и повечето колеги.

- „Маскираният певец“ е…..?

-„Маскираният певец“ е преоткритата Маги Джанаварова.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитни новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Инцидент с влак в Германия, има пострадали

Свят Преди 50 минути

Композицията е спряла аварийно, след което в нея е избухнал пожар

<p>Fitch&nbsp;отправи предупреждение към България за еврозоната</p>

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната

Пари Преди 1 час

Инфлацията в страната се е понижила значително, но остава над тази на трите най-добре представящи се държави членки на ЕС, посочва международната рейтингова агенция

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

България Преди 2 часа

То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС

Хилари Клинтън идва в България

Хилари Клинтън идва в България

България Преди 2 часа

Визитата е по повод специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) на 18 май 2024 г. в София

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Свят Преди 3 часа

Засегнати са четири топлоелектрически централи

Земетресение в района на Черно море

Земетресение в района на Черно море

България Преди 5 часа

Епицентърът му е на 100 км от Варна и на 480 км от София

Учение на китайски бойни самолети в близост до Тайван

Китайски военни самолети навлязоха в Тайванския проток

Свят Преди 5 часа

Машините са пресекли средната линия на протока

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Свят Преди 5 часа

Япония споделя морски граници с Южна Корея, но също така е съсед с потенциални противници в Русия

Почина бебето, спасено от утробата на майка му, убита преди дни в Газа

Почина бебето, спасено от утробата на майка му, убита преди дни в Газа

Свят Преди 6 часа

Неговото здравословно състояние се влошило и лекарите не са могли да го спасят

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

България Преди 6 часа

Заседанието беше анонсирано преди две седмици

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

Пролетта се завръща: Очакват ни по-високи температури през уикенда

България Преди 6 часа

Максималните температури ще са между 18° и 23°

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Технологии Преди 6 часа

Платформата не ги поддържаше, но имаше начини ограниченията да се заобиколят

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 14 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Свят Преди 15 часа

Според Шойгу САЩ са увеличили усилията си за възстановяване на позициите си в Централна и Южна Азия