2

И ндиец почита американския президент Доналд Тръмп като божество. Мъжът извършва свещения тантрически ритуал „пуджа“, който представлява отдаване на почит чрез молитва и уважение към определен Бог.

Семейството и съселяните ми ме смятат за луд. Предлагали са ми да отида на психолог. Аз им отговарях, че нямам нужда от такъв, но те ако искат да отидат. Защото Доналд Тръмп е моят бог и не ме интересува какво говорят хората“, казва индиецът.

Отдавам почит към Тръмп така, както в Индия почитаме боговете си.

При индийския ритуал се поднасят символични дарения като светлина, аромат, храна, дреха и други. „Пуджа“ е духовно свързване между определеното божество и този, който го почита.

„Виждайки го как постоянно извършва ритуала със снимка на американския президент, семейството му се принуди да напусне дома им. Сега те живеят при други роднини. Но дори тази крайна мярка не го спря да почита Тръмп. Където и да отива, винаги носи снимката му със себе си“, разказват местните.

Без значение дали ще пазарува, дали ще работи на полето, снимката на американския президент е постоянно с него, обясняват те.

Вижте още:

Това са най-влиятелните хора в интернет

Бащата на Маркъл: Ако кралицата се среща с Тръмп, трябва и с мен

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@