Новата серия HUAWEI Pura 70 надгражда серията P с перфектно съчетание на фотография, стил и дизайн, и вече е достъпна за предварителни поръчки в България
Източник: HUAWEI
0

С ерията HUAWEI Pura 70 вече е в България! С перфектна комбинация от върхови технологии за обработка на изображения и оригинален стил, тя отваря нова страница в естетическия дизайн и в мобилната фотография. Трите модела – Huawei Pura 70, Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra, вече са достъпни за предварителна поръчка от 2-ри до 21-и май включително, в комплект с Huawei FreeBuds Pro 3, в мрежите на А1, Yettel, Виваком, Технополис, и избрани партньори на дистрибутора Polycomp. 

Легендарната серия Huawei P винаги е постигала нови върхове в комбинирането на технологичната естетика и интелигентната фотография. Темпът на иновациите никога не спира и днес тя е напълно обновена и надградена до HUAWEI Pura Series. Pura, чието име произхожда от Purity, която изследва невиждани досега светове, разкрива нови перспективи и задава модни тенденции с уникален стил.

Новата флагманска линия наследява и надгражда уникалното качество на мобилните изображения и естетическия дизайн от серията HUAWEI P. Нейните първи представители, достъпни у нас - HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra, са олицетворение на духа и стила на бранда Huawei. Със своя авангарден дизайн, иновативна фотографска технология и мощна производителност, те носят на потребителите невиждано досега изживяване.

Източник: HUAWEI

Пионер в естетиката 

Това, което отличава новите смартфони от серията HUAWEI Pura 70 от предишните поколения, е разширяването от реверанс към естествената красота до иновативна модерна естетика. Новата серия въплъщава креативност и жизненост, утвърждавайки минималистичната и изчистена философия на дизайна. Откъсвайки се от традиционната геометрия на предходните поколения, серията Pura 70 въвежда семпъл, но същевременно уникален дизайн. С модерни, минималистични и елегантно оформени геометрични линии, новият флагман задава нова посока в дизайна на смартфона. В унисон с концепцията Fashion Forward, модните технологии, въплътени в Huawei Pura 70, водят към нов стил и дават на потребителите нови инструменти за себеизразяване. 

.
Източник: HUAWEI
.
Източник: HUAWEI
Източник: HUAWEI

Новият флагман HUAWEI Pura 70 Ultra предизвиква границите на изкуството и модата, като черпи вдъхновение от нощните светлини по поречието на река Сена. За първи път смартфон от тази серия предлага изящна релефна текстура, завършена в деликатно каре с фини линии с под 0,5мм ширина, и интегриран звездообразен модел1. Повърхността на гърба е изработена от мека веган кожа, а ексклузивният обектив е акцентиран с червен пръстен, подчертавайки артистичността и мощността на фотографските технологии. Финалният щрих е ексклузивният XMAGE брандинг, който придава на продукта усещане за уникална елегантност. Другите два модела от серията – HUAWEI Pura 70 и Pura 70 Pro, се предлагат в стилни черни и бели варианти, подчертавайки минимализма на новия дизайнерски език.

.
Източник: HUAWEI

Революционна стъпка във фотографията
Още от зората на качествената мобилна фотография, серията HUAWEI P не спира да предизвиква и надминава себе си във възможностите за заснемане. Днес серията Huawei Pura 70 вдига летвата още по-високо с въвеждането на ново поколение Ultra Lighting XMAGE камера. Комбинацията с новия HUAWEI XD Motion Engine прави възможна функцията Ultra Speed Snapshot. С нея можете да  уловите движещи се обекти на близко и далеч в перфектния момент, запечатвайки прекрасни и уникални спомени.

HUAWEI Pura 70 Ultra впечатлява с иновативната Ultra Lighting Pop-out камера, оборудвана с 1-инчов размер на сензора и най-голямата физическа бленда F1.61. В комбинация с HUAWEI XD Motion Engine, камерата се превръща в лидер в моментната фотография. Тя е в състояние да замразява обекти, движещи се със скорост до 300 км/ч2, Независимо дали става въпрос за състезателна кола или влак, преминаващи с висока скорост, движещите се обекти могат да бъдат ясно заснети. Основната камера на HUAWEI Pura 70 Ultra е и първата в индустрията с изскачаща и прибираща се структура. Чрез усъвършенстваната система за ротационно предаване3 камерата автоматично се разгръща по време на снимане, осигурявайки по-голямо пространство във вътрешната структура на обектива. 1-инчовият размер на сензора и голямата бленда F1.6 се постигат в рамките на тънкост от само 8,4 мм4 – пробив при мобилните системи за снимане с регистриране на голямо количество светлина. Благодарение на по-голямата ефективна височина на обектива, HUAWEI Pura 70 Ultra поддържа Shift OIS стабилизация на 1-инчовия сензор, който подобрява стабилизацията на изображението с 67%5.

Другите два модела, HUAWEI Pura 70 и Pura 70 Pro, също са оборудвани с ново поколение система за заснемане Ultra Lighting. Основната камера и в двата смартфона има 1/1,3-инчов размер на сензора и най-голямата физическа бленда в индустрията от F1.4, което позволява по-добър прием на светлина. Високо прецизен и стабилен плъзгащ се водач осигурява повишена точност на фокуса със 100%6. Също така, ъгълът за защита от разклащане е увеличен с 91%7, което позволява да се заснемат ясни детайли дори при спонтанни моментни снимки.

HUAWEI Pura 70 Pro и HUAWEI Pura 70 Ultra са оборудвани с новата Ultra Lighting макро телефото камера и най-голямата в индустрията перископна телефото бленда от F2.11, която събира светлина и повишава качеството на изображението. И двата модела имат и Ultra Lighting Macro Camera, която поддържа 5 см минимално фокусно разстояние на телефото заснемането и 35X макро увеличение2. И трите модела от серията HUAWEI Pura 70 покриват голям зуум диапазон, от широкоъгълен до телефото. HUAWEI Pura 70 поддържа диапазон на мащабиране 100x (0.5x ~ 50x). HUAWEI Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra поддържат диапазон на мащабиране 200x (0.5x ~ 100x). И трите модела добавят нов режим за подобряване на изображенията, който използва системата за високо качество на изображението XD Fusion Pro.

Серията HUAWEI Pura 70 надгражда функцията за портретна фотография, с интелигентна обработка на светлината, сянката, размиването и тоновете на кожата. Тя възстановява и улавя реалистични елементи, с отлични портретни ефекти. Портретното боке също има множество слоеве, за да може да подчертае обекта, същевременно запазвайки фините детайли като линии на косата и черти на лицето. При активиране на предната камера за заснемане на близки кадри на лицето, серията HUAWEI Pura 70 може естествено да разкраси чертите на лицето. Запазвайки истинските пропорции, смартфонът коректно възстановява тоновете на кожата на обекта. Така получавате естествена снимка, без риск от изкривяване на перспективата.

Деликатен, устойчив и издръжлив

Всички модели от серията HUAWEI Pura 70 идват с ново поколение HUAWEI X-True™ Display, който е ултра ясен при 460ppi, с пикова яркост до 2500 нита. Поддържат се  технологии за дисплей с ултра висока разделителна способност и AI HDR. Серията HUAWEI Pura 70 поддържа и адаптивна честота на опресняване 1-120Hz LTPO, регулираща се според нуждите на потребителя за кристално и гладко визуално изживяване. В статично състояние, той поддържа дисплей с ниска мощност EOD 1Hz на цял екран и намалява консумацията на енергия, когато екранът е включен.

.
Източник: HUAWEI
Източник: HUAWEI

И двата нови модела, HUAWEI Pura 70 и HUAWEI Pura 70 Pro, са проектирани със Super Durable Kunlun Glass, чиято здравина е подобрена със 100%1. Супер материалът се справя лесно със случайните изпускания на телефона в ежедневието. Премиум флагманът HUAWEI Pura 70 Ultra е по-силен от всякога с Crystal Armor Kunlun Glass, състоящ се от Super Durable Kunlun Glass и Crystal Armor технология за устойчивост на надраскване. Тя използва иновативен аморфен диамантен карбонов материал, който е силно прозрачен, по-здрав и ултраустойчив на надраскване. Устойчивостта на надраскване се увеличава с 300%2, допълнително надграждайки цялостната надеждност на устройството.

Дизайнът на модела HUAWEI Pura 70 е с плосък екран и права рамка с изключително тесни ръбове. Това създава завършен външен вид чрез геометричната структура и минималистичната рамка, демонстрираща силата на модерното и енергично. HUAWEI Pura 70 Pro и HUAWEI Pura 70 Ultra залагат на елегантен дизайн, с леко извити граници на дисплея и леко заоблени ъгли за създаване на по-безгранично завладяващо визуално изживяване.

Мощност и удобство в зареждането
Серията HUAWEI Pura 70 постига перфектен баланс между живота на батерията в режим на готовност, бързата скорост на зареждане и общата дебелина на устройствата. HUAWEI Pura 70 притежава 4900mAh батерия с голям капацитет в компактно тяло с дебелина от само 7,95 мм. Той поддържа 66W3 жичен HUAWEI SuperCharge и 50W безжичен HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Pura 70 Pro има дебелина на корпуса от само 8,4 мм и въпреки това побира батерия с капацитет от 5050mAh. Смартфонът е подобрен със 100W4 жичен HUAWEI SuperCharge, който е допълнително подсилен по скорост от режима HUAWEI SuperCharge Turbo. В същото време HUAWEI Pura 70 Pro представя и най-модерната технология за зареждане в индустрията. Най-бързият 80W безжичен HUAWEI SuperCharge може да зареди до 50% от батерията за 15 минути5. Използваната технология за безопасност позволява смартфонът да се зарежда по всяко време и навсякъде.

HUAWEI Pura 70 Ultra притежава дебелина от само 8,4 мм въпреки още по-високия капацитет на батерията от 5200mAh6 В комбинация със 100W жичен HUAWEI SuperCharge и 80W безжичен HUAWEI SuperCharge, потребителите могат да се насладят на истински комфорт по отношение на зареждането.

Трите смартфона от серията HUAWEI Pura 70 идват с новия EMUI 14.2. Комбинирането на продуктовите възможности на серията HUAWEI Pura 70 – уникални изображения, естетичен дизайн и оригинален стил – с изчистения и лесен за използване EMUI 14.2, дава уникално потребителско изживяване, изпълнено с повече забавление и сигурност. EMUI 14.2 надгражда интерактивния интерфейс с визуалния подпис Forward Symbol Design на серията HUAWEI Pura 70, създавайки нов, модерен визуален стил.

Цени и наличност
Серия HUAWEI Pura 70, в лицето на моделите Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro и Huawei Pura 70 Ultra, се предлага за предварителна поръчка в България от днес , 2 май, до 21 май включително, в комплект с безжичните слушалки Free Buds Pro 3, известни със своите отличен звук и активно шумопотискане.

Считано от 02.05. 2024 г. до 21.05.2024 г. включително, смартфоните от HUAWEI Pura 70 Series ще се предлагат за предварителна поръчка в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3 на препоръчителна цена от 2999 лв. за смартфон HUAWEI Pura 70 Ultra, 2349 лв. за смартфон HUAWEI Pura 70 Pro и 1999 лв. за смартфон HUAWEI Pura 70. Цветът на слушалките в комплекта може да варира според наличностите на търговеца. 
Офертата е валидна за партньорската мрежа на Huawei България, която включва – А1, Виваком, Yettel, Технополис, и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.
Наличностите от всеки модел/цвят, времето за доставка, както и условията за плащане могат да варират според търговеца. Устройствата ще бъдат предавани/изпращани към крайните клиенти след 21.05.2024 г. или по-рано при възможност, в зависимост от търговеца.

Повече за моделите можете да научите на: 

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Прокурор в съда: -Подсъдимият е извършил престъплението с особена смелост, фантазия и изобретателност. Подсъдимият: -Не ме хвалете, нищо няма да призная  
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

ОИК прекрати предсрочно пълномощията на кмета на "Илинден"

ОИК прекрати предсрочно пълномощията на кмета на "Илинден"

България Преди 6 минути

Решението подлежи на оспорване в 7-дневен срок

Жертвите на пожарите в Югоизточна Турция нараснаха на 11 души

Жертвите на пожарите в Югоизточна Турция нараснаха на 11 души

Свят Преди 2 часа

Горски пожари избухнаха и в Гърция

Почина художникът Иван Димов

Почина художникът Иван Димов

България Преди 3 часа

Един от фалангата блестящи майстори на пластическите видения

Страшно - 52 градуса на сянка в Турция

Страшно - 52 градуса на сянка в Турция

Свят Преди 3 часа

Според хората на места е трудно дори да се диша

Жена намушка мъжа си във Враца

Жена намушка мъжа си във Враца

България Преди 4 часа

Двамата имат 7-годишно дете

Започват преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова към ЕС

Започват преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова към ЕС

Свят Преди 5 часа

Министрите на финансите приеха официално преговорна рамка с двете страни кандидатки

<p>Задържаха банкова касиерка, присвоила над 144 хил. лева</p>

Банкова касиерка в Пловдив сменяла 100-левки с хартии

България Преди 6 часа

Престъплението е извършено в периода от началото на 2020 година до април 2024 година

Разкриха голяма наркооранжерия във Варненско, има задържан

Разкриха голяма наркооранжерия във Варненско, има задържан

България Преди 7 часа

Иззета е над 4 килограма тревиста маса

<p>&quot;Разпадането на Босна и Херцеговина скоро ще стане факт&quot;</p>

Додик: Разпадането на Босна и Херцеговина скоро ще стане факт

Свят Преди 7 часа

Предложението за отделяне на Република Сръбска ще бъде готово скоро, заяви президентът

Китай даде насоки за санкции срещу борци за тайванската независимост

Китай даде насоки за санкции срещу борци за тайванската независимост

Свят Преди 7 часа

Предложените санкции целят да "наказват сурово привържениците на тайванската независимост"

Орбан ще се срещне с Джорджа Мелони в Италия другата седмица

Орбан ще се срещне с Джорджа Мелони в Италия другата седмица

Свят Преди 7 часа

Срещата идва на фона на срещата на върха на страните членки на ЕС за ключови постове

Пребиха, ограбиха и държаха като заложник футболната легенда Роберто Баджо

Пребиха, ограбиха и държаха като заложник футболната легенда Роберто Баджо

Свят Преди 7 часа

Инцидентът е станал вечерта на 20 юни по време на мача между Италия и Испания

Огромен пожар изпепели железопътен мост в Канада (ВИДЕО)

Огромен пожар изпепели железопътен мост в Канада (ВИДЕО)

Свят Преди 7 часа

На кадри, разпространени от местни медии, се вижда как пламъците поглъщат съоръжението

<p>Още една страна призна официално държавата Палестина</p>

И Армения призна официално държавата Палестина

България Преди 8 часа

Това направиха още редица държави