Д-р Бостанджиев за "Тайната на мъжкото удоволствие"
Източник: netinfo
0

„Тайната на мъжкото удоволствие“ на Thailand-Secrets е само от 2 месеца на пазара на хранителни добавки, а вече се превърна в безспорен хит.

„Можете да го закупите в нашия онлайн магазин - www.Thailand-Secrets.sale или да го поръчате за доставка във Вашата доверена аптека“, разказват производителите на продукта и продължават: „Рецептата е оригинална, включва растителни екстракти от 3 континента – Азия, Африка и Европа.

Произвежда се в България, съгласно добрите производствени практики (GMP), гарантирани от Фортекс Нутрасютикълс. Използването на вегетариански капсули с ускорено разпадане благоприятства по-бързото усвояване от организма, респективно настъпването на мултифункционалния ефект.‘‘

Научете повече за продукта „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ на Thailand-Secrets и неговото действие от сексолога-психотерапевт Доц. д-р Румен Бостанджиев:

„Продуктът „Тайната на мъжкото удоволствие” на “Thailand-Secrets” е една изключително добра възможност да повишим нашите жизненост, енергия и еротичен тонус. По традиция българите сме мераклии, но стресът на съвременния живот не винаги ни позволява да дадем най-доброто от себе си. Затова, когато искаме максимално да се насладим на живота, „Тайната на мъжкото удоволствие” е нашата безценна подкрепа.

Продуктът може да ни е от полза в следните случаи:

1. Когато ни предстои лятна ваканция или по-кратка възможност да прекараме с любимия си човек мигове на споделена радост от присъствието си. Подкрепата на продукта много бързо ще ни откъсне от умората и сивотата на делника, за да включим на пълна мощност еротичния си потенциал.

2. По отношение на ерекцията, както и за всяка друга емоционална изява, трудно бихме се зарекли - „Винаги готов“. Противно на разпространената през последното десетилетие митология за „Еректилната дисфункция“ обаче, клиничният опит показва, че огромната част от нарушенията на ерекцията не са проява на болест, а най-естествена невъзможност да се получи или задържи ерекцията при различни неблагоприятни обстоятелства. За съжаление, след някой и друг „провал“, партньорите лесно влизат в капана на тревожното самонаблюдение, което превръща всеки следващ „опит“ в пореден „провал“.

За да се измъкнем най-бързо и трайно от тази неловка ситуация, не са ни нужни сложни изследвания за отхвърляне на всички възможни заболявания. Ако мъжът получава добра ерекция извън „опитите“ за сношения (при събуждане, при самозадоволяване или при други еротични стимулации), очевидно проблемът не е медицински и не е в ерекцията. Възстановяването на пълноценните сексуални контакти зависи основно от умението на партньорите да възстановят еротичното настроение и сигурност при интимна близост.

Дори и да се доверим на най-мощните и бързодействащи средства за възстановяване на сексуалната увереност – PDE5 инхибиторите, тяхното по-продължително използване е свързано с опасността да си внушим, че без тях добрата ерекция не е възможна.

Ежедневната ми терапевтична практика категорично показва, че най-бързи и трайни резултати при преодоляване на нарушенията в ерекцията дава използването на PDE5 инхибитор „за първоначален отскок“ в съчетание с хранителна добавка от категорията на „Тайната на мъжкото удоволствие“. Тази комбинация позволява бързо намаляване на дозата и изключване на PDE5 инхибитора след първите успешни контакти, на фона на природния продукт, който трайно възстановява увереността, чрез допълнителния централно стимулиращ сексуалността ефект и активното противодействие на тревожността.

3. Дори и да няма „засечки“ всеки мъж забелязва спад в сексуалната активност, когато по-продължително време не е имал сексуални контакти или е подложен на значителен психичен или физически стрес. Това е така, защото регулацията на сексуалната активност е на принципа на обратната връзка и организмът ни е склонен естествено да я изключва когато сме без партньорка или когато трябва да посрещнем някое изпитание. Излизайки от подобни моменти на естествен спад в сексуалната активност, мъжът е като спортист, който трябва да възстанови формата си след прекъснати тренировки. Най-добрата подкрепа за бързо влизане във върхова форма е средство като „.Тайната на мъжкото удоволствие“, което притежава мощен централно стимулиращ и енергизиращ ефект.

4. Една от най-ценните области на приложение на разглеждания продукт е репродуктивната медицина. Според статистиките у нас, над 10% от двойките срещат проблеми при осъществяване на желанието си да имат дете. Често тези ситуации вкарват в друг порочен кръг. Тревожното фиксиране върху забременяването на всяка цена, лишава опитите за сношение от еротично настроение, което затруднява не само ерекцията, но убива и сексуалното желание при двамата партньори. В създаващата се тревожно напрегната атмосфера контактите се разреждат, а това,заедно със стресовата реакция при двамата, рязко намалява шансовете за оплождане. Предлаганите сложни и скъпоструващи варианти на „асистирана репродукция“ биха могли още повече да усложнят и задълбочат емоционалния разрив между партньорите, които дори и с мъки да станат родители, могат сериозно да са влошили отношенията си.

Изключително добра подкрепа в тази ситуация е коментираният природен продукт, особено ако се съчетае и със специализирана двойкова консултация при партньори с репродуктивен проблем. Повишаването на сексуалното желание, в комбинация с улесняване и стабилизиране на ерекцията и особено – повишаване на репродуктивните качества на еякулата, комплексно подпомага постигането на един цялостен благоприятен репродуктивен резултат.

5. Продуктът би могъл да е и чудесно средство в живота на всеки млад мъж, който активно търси нови контакти и държи да се представи в най-добрата си форма. След тежък работен ден и особено след повече питиета вечерта, не всеки мъж е готов да даде най-доброто от себе си. Подобно на енергийните напитки, продуктът за който говорим, притежава мощно стимулиращо и ободряващо действие, което чудесно се усеща в малките часове на деня, особено ако сме в дискотеката. Присъствието и на изключително бързо и мощно афродизиращо действие прави Продуктът „Тайната на мъжкото удоволствие” на Thailand-Secrets наистина незаменим съюзник в подобни ситуации“, споделя с всички нас д-р Румен Бостанджиев.

Ако засегнатите по-горе теми са ви интересни, то следете блога ни, където заедно с д-р Бостанджиев ще продължим да поднасяме любопитна и полезна информация в желанието ни да развием въпроса за цялостното ни кондиционно състояние, което оказва влияние върху самите нас и нашите лични и професионални взаимоотношения - http://thailand-secrets.sale/doctor_bostandjiev

 
Мъж на смъртен одър: - Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са? - Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

България Преди 1 час

Не пропускайте тази неделя след централната емисия новини

Джош Хартнет

Джош Харнет е сериен убиец с прякор "Касапина" в новия филм на Шаямалан

Любопитно Преди 1 час

Филмът се очаква по световните екрани след няколко месеца

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

България Преди 2 часа

Пресичането на трафика на наркотик е част от специализираната операция за засилване контрола на ГКПП

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

България Преди 2 часа

От началото на годината в областта има осем случая на заразени с болестта, като пет от тях са деца

<p>Китай има нова стратегия, за да &quot;печели войни&quot;</p>

"За да печели" войни": Китай създава нови сили за киберзащита

Свят Преди 3 часа

Те са "стратегически клон" на въоръжените сили, заяви говорителят на китайското министерство на отбраната У Цян

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Свят Преди 3 часа

По информация на регионалните приложения в Telegram украинските въоръжени сили са унищожили балистична ракета и дрон

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Любопитно Преди 4 часа

Единият бил родом от Цариград и живял през IV век, а другият се подвизавал като отшелник на Синайската планина в първата половина на VI век

Мъж намушка три жени в Швеция

Мъж намушка три жени в Швеция

Свят Преди 4 часа

Нападателят бе прострелян и задържан от полицаи

Зодия Телец и сексът

Зодия Телец и сексът

Любопитно Преди 4 часа

Зоната на комфорт е много важна за този знак

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Свят Преди 4 часа

Иранските лидери заплашиха с незабавен и силен отговор на всяка израелска атака

<p>&quot;Турция може да бъде балансьор&quot;: Ердоган на посещение в Ирак&nbsp;</p>

Турският президент Ердоган с официална визита в Ирак

Свят Преди 4 часа

На върха на дневния ред на Ердоган в Багдад е осигуряването на подкрепа за Турция за планирана офанзива срещу кюрдската бунтовническа група ПКК

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

България Преди 5 часа

Проектът е сред основните приоритети в работата на настоящото правителство

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

България Преди 5 часа

Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Технологии Преди 5 часа

И за разлика от човека, може бързо да се научи

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Любопитно Преди 12 часа

Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно