0

П етимата приятели разбират истината за „Килерът“ и опасностите, които крие, а Николета попада в плен на Боян. Каква е цената на безграничната мистична сила, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com

Деница става жертва на „Килерът“ и пази свръхестествените си способности в тайна. В опит да разбере какво се случва, Мартин провежда сериозен разговор с нея. В кого е влюбен Мартин и защо Дени променя отношението си към Зара, вижте първо във Vbox7.com.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГЕРОИ ОТ „КИЛЕРЪТ“ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Въпреки предупрежденията на собственика на хижата, петимата приятели решават да останат още няколко дни. Боян им разкрива истинската история на „Килерът“ и съветва приятелите да седят далеч от опасностите, които крие. След като се измъкна от прегръдката на смъртта и заслепен от силата, която крие килерът, Калоян е още по-сигурен в решението си да остане.

Николета е привлечена от мълчаливия и мистериозен Боян. Забелязвайки симпатиите на Ники, Зара прави всичко възможно да я държи далеч от него, но не успява. Докато Зара се опитва да предпази Ники, Марти е на косъм да попадне в ръцете на Глория.

Коя ще бъде новата жертва на тайната стая? Кой от компанията стои в основата на любовен триъгълник? Какво ще се случи между Николета и Боян? Отговорите се крият в новия епизод на „Килерът“ само във Vbox7.com

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@