1

Л етните приключения в първия български планински курорт ще започнат тази събота, 15 юни, а в деня на откриването ще има специални предложения за всички нетърпеливи планинари, байкъри и приключенци.

Всички, които закупят байк карта в деня на откриването – 15-и юни, ще могат да карат с нея безплатно и в неделя на 16-и юни. Така всички байк ентусиасти ще си подарят двойна доза невероятни емоции и адреналин по трасетата на Borovets Mountain Bike Park само за 30 лв.

За да бъде началото на летен сезон 2019 още по-вълнуващо и запомнящо се, екипът на Бороспорт е подготвил още един подарък за байкърите. Трима щастливци, които закупят дневна лифт карта в събота (15.06) или неделя (16.06) ще спечелят сезонни лифт карти за лято 2019. За да се включат в надпреварата за сезонните карти, желаещите да участват трябва да пуснат касовата бележка от закупената карта в специална кутия в Adventure Center Borosport, намиращ се до входа на хотел „Рила“, Боровец.

Най-ентусиазираните планинари ще могат да се впуснат в приключение заедно с професионалните планински водачи на Бороспорт по време на безплатен тур до една от забележителностите в Боровец – Черната скала. Турът ще започне в 09:00 часа пред Adventure Center Borosport, а по време на двучасовия поход участниците ще научат повече за местността, историята и природата на Боровец.

Много изненади очакват и най-малките гости на курорта в деня на откриването. Две безплатни активности ще забавляват децата в Боровец сутринта на 15-и юни. От 10:00 до 11:00 часа всички малчугани, които се запишат, ще могат да скачат безплатно на батута пред хотел „Рила“. А детският кът на открито „Бороландия“ ще бъде безплатен от 11:00 до 12:00 часа за всички деца от 4 до  7-годишна възраст.

Източник: КК Боровец

Вълнуващ следобед очаква гостите на Боровец в деня на откриването. Между 14:00 и 15:00 часа всички смели ентусиасти ще могат да предизвикат себе си на трите нива на въжения град „Бороландия“. Малчуганите ще се радват на изцяло обновен кръг за начинаещи, а двата кръга за по-напреднали ще подложат на изпитание уменията  дори на най-умелите и смели гости на курорта с обновените си елементи. Между 15:00 и 16:00 часа в събота, екипът на Бороспорт ще предложи безплатна стрелба с лък на всички, които искат да опитат своите умения.

Всички гости, които искат да се включат в безплатните активности в деня на откриването могат да се запишат предварително на телефон 0889 607 000, на имейл info@borovets-bg.com или на място в Adventure Center Borosport в хотел „Рила“ между 8 и 11 часа в събота 15-и юни.

Тази година цените на двупосочния билет за кабинкова линия  „Ястребец“ ще бъдат 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца между 7 и 14 години. Дневната байк карта ще бъде 30 лв., а двудневната 50 лв. Всички верни фенове на планинското колоездене ще могат да закупят сезонна лифт карта за 450 лв.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@