1

Д о празниците остават твърде малко време и всички ние, без капка свян сме се настроили за голямото коледно ядене. 

След като миналата година тържествено сме си обещали, че няма повече да преяждаме, защото ни е било тежко и лошо, нека не се лъжем, всички чакаме момента, в който ще нападнем сармичките. Питката. Пълнените чушки. И като цяло - всичко на масата. 

Разбира се, за по-суетните от нас изниква моралният казус: как да изядем всичко в чинията с връх, без да напълнеем в с 10 килограма и след като се върнем в офиса, колегите ни, а и приятелите ни да ни познаят. 

Всички ние сме чували, че кръгът е форма, а формата трябва да се поддържа, но все пак - добре е да е в граници, които да минат през рамката на вратата.

Може тази година да опитаме съветите на специалистите:

Как да се храним на празниците - съвети

1. Дайте приоритет на времето с близките. 

Всички ние знаем, че Коледа е времето, в което можем да се скараме с всеки един член от семейството. Може би с цел да ни е пълна устата и да не можем да говорим, масата е отрупана. Но, каквото и да говорим, празниците са, за да бъдем с хората, които обичаме. 

Това е един от малкото моменти в годината, в които можем да се концентрираме върху качествено прекарано време с хората, които обичаме. Затова нека си измислим повече неща, които да направим с тях, така че в крайна сметка за празника да си подарим повече спомени, отколкото подут стомах и наднормено тегло. 

Ако все пак силата на волята ви предаде, видеото по-горе може да ви е полезно. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитни новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@