27

Е дин от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg стартира нова платформа „Вдъхновените“, чиято цел е да провокира потребителите да споделят своите лични и творчески успехи, позитивни мисли и мотивация. Първи своето вдъхновение ще разкрият известни личности, които с авторски текстове ще разкажат коя е вътрешната сила, накарала ги да променят живота си в положителна посока.

Репортерът на NOVA Живко Константинов, талантливата актриса Весела Бабинова, журналистът Драгомир Симеонов, създателките на фондация  „Майко Мила“ са само част от лицата, които се включват в новата платформа. Популярни личности ще споделят с потребителите на Vesti.bg историята на своето вдъхновение, за да им помогнат да поемат по своя успешен път и да разкрият къде намират мотивация – било то с текст, видео или снимка.

Освен платформата „Вдъхновените“, новинарският сайт от днес предлага обновен модерен дизайн с подобрени функционалности и обогатено съдържание. Всички нововъведения са с цел потребителите на информационния сайт да имат достъп до още по-добра услуга, отговаряща на нуждите им за пълноценно онлайн изживяване.

Във Vesti.bg читателите могат да следят водещите събития от страната и чужбина, а в същото време да са информирани за най-актуалните новини в социалните мрежи. Сайтът „говори“ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните съвременни онлайн медии у нас. Ето защо новата платформа „Вдъхновените“ e поредната важна стъпка в развитието на vesti.bg, която ще предостави на потребителите възможност да споделят своята история, какво ги мотивира и как успяват да постигнат целите си.

За вдъхновението като щафета, която носи смисъл

За вдъхновението, по-силно от страха

Бяс, който мотивира

Станете един от Вдъхновените, изпратете историята си тук.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@