32

Т ази вечер стартира Big Brother: Most wanted, в който 12 ярки риалити звезди, 12 силни характера, 12 готови за победа участници прекрачиха прага на Къщата.

Първи прага на най-известната Къща в България прекрачи победителят от първия сезон на Vip Brother – фолк певецът Констрантин. „Аз съм Коцето от Подуене, по-известен като Константин“, представи се той във визитката си.

Константин
Константин

„В Big Brother очаквам само готини хора да се забавляваме и да си избухваме. Купата никога не съм я искал, колкото и тривиално да звучи, но ако я взема, ще си я кача при другите неща, какво да правиш... Бях сладък и любим, сега не се знае, годините ме натискат. Май съм си кретен още“, откровен е той.

Съквартирант №2 е неподражаемият Фънки.

Фънки
Фънки

За себе си той казва: „Димитър Ковачев – The Funk. Непоправим мечтател, завършен капут и тъпанар. От VIP Brother 2012 си спомням прекрасните изживявания с Къцамун. Овчият му поглед ме инспирираше да го тероризирам“.  „Аз никога не съм си мислил, че съм любимец на хората в Къщата. Изключително трудно е да се застоиш, когато си само по джапанки цели 63 дни. Къцамун е минало, сега ще очакваме нови неща. Бъкам от идеи!“, казва още Фънки. Цялата му визитка вижте ТУК.

На първите двама съквартиранти Big Brother постави и

първата тайна мисия за сезона.

Те са главатарите на каубойска банда и трябва да изберат още четирима от останалите съквартиранти, които да са в тяхната шайка. За целта те имат право да гледат визитките на всички следващи участници. Тези, които не бъдат избрани от Фънки и Коцето ще бъдат индианците на Къщата, които ще живеят в абсолютна мизерия.

Людмила Захажаева
Людмила Захажаева

Следващият съквартирант е не кой да е, а Людмила Захажаева - майката на Албена Вулева. „Аз съм интелигентна, начетена жена. Бихте могли да ме сравните с една голяма бомба, един взрив. Аз съм Людмила Захажаева, най-много съм известна с това, че съм Людмила Захажаева“, каза тя във визитката си.

Участник №4 е изкусителната Светлана Василева, позната ни от Vip Brother 2015.

Светлана Василева
Светлана Василева

„Аз съм Светлана Василева. Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. На една жена какво й трябва – да изглежда красива, да има красива коса, да има красив грим, да изглежда добре в тяло и да е облечена добре. Какво друго суеверие ѝ трябва на една жена?

Мъже... аз имам един мъж. Как се казва – Х. Мисля, че всички знаят кой е човекът до мен. Да, ако това искате да чуете, аз съм с Християн (Гущеров). Имам абсолютно всичко, което съм искала да постигна и съм страшно щастлива в момента. Бих казала много щастлива“, сподели Василева във визитката си. Вижте цялата ѝ визитка ТУК.

Следващата звезда е победителят във Vip Brother 2015 Джино Бианкалана.

Джино Бианкалана
Джино Бианкалана

Ето какво каза той на влизане в Къщата: „Аз съм Джино Бианкалана и съм победител във VIP Brother 2015. Не знаех къде влизам, нямах никаква представа. Просто бях стреснат дали тези хора ще ме приемат. Това, което ме дразнеше, беше Луна, разбира се. Показах на всеки нормален човек, какъвто съм аз, че и те могат да застанат до ВИП-овете, и те могат да спечелят. Минаха вече две години, а хората още ме помнят, още ме познават, още ми се радват“. Вижте цялата му визитка ТУК.

Веднага след него по ирония на съдбата прага на Къщата прескочи именно кошмара му Луна.

Луна
Луна

Във визитката си тя заяви: „На небето има много звезди, но Луната е само една! Здравейте, аз съм Луна. Аз съм родена царица. В Къщата на Big Brother бях милостива царица. Нищо лошо не съм ги карала да правят, поне изградиха някаква дисциплина. Провокирайки ги, искам да разбера крайността на техните пороци. Ако някой се плаши от мен, да не влиза в Big Brother. Аз съм такава каквато съм – хубава, лоша, това съм аз – оригинал“. Вижте цялата ѝ визитка ТУК.

Съквартирант №7 е мъжът, който се прочу като „ловеца на бежанци“ - Динко.

Динко
Динко

Той се представи във визитката си така: „Аз съм Динко от Ямбол. И хората ме познават като Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите.

Оказва се, че съм навсякъде, някаква харизма, не знам. Пред мен се обръща автобусът и започва да гори, Динко влиза вътре и започва да вади хората. Дете се дави в Тунджа, аз се хвърлям във водата, спасявам детето и Динко пак е лош. Връзвал съм бежанци, пак бих го направил“.

Рапърът Дии е поредният участник в Big Brother: Most wanted.

Дии
Дии

За себе си той сподели:  „Аз съм Dee, някои хора може да ме познават като Dee FO или Dee Baby и съм хип-хоп изпълнител. Живял съм в Бронкс, Ню Йорк, САЩ от много малък. Доста, доста малък – 8-9-10-годишен, много back in the days. Участвал съм в сбивания, мелета и всякакви такива неща в Бронкс. Имал съм проблеми със закона, да. Това са стари неща, не е нещо кой знае какво, мисля, че съм си и платил за присъдата.

Влизам в Къщата на Big Brother, защото това ще ми даде много по-ясна представа що за човек съм, извън зоната ми на комфорт. Искам да се забавлявам. Няма какво да се лъжем – влизам за победата“. Вижте цялата му визитка ТУК.

Скандалната Зорница Линдарева също стана част от Big Brother: Most wanted.

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева

„Влязох в Къщата през 2015 г. със скандал, със залепен етикет – любовница, скандална и т.н. имах връзка със съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, но това вече е в миналото. Като цяло провокирам повече негативна емоция у хората, появявайки се на екран. Не харесвам образа си от първото ми участие във формата. Нямах позиция по нито един въпрос, това не е моята личност, това не съм аз. Блеснах с неадекватност, така да се каже. Много хора си мислеха, че имам проблем с алкохола, това не е така“. Вижте цялата ѝ визитка ТУК.

Участникът в Big Brother 2015 Кирил Симеонов е следващият, който влиза в Къщата.

Кирил Симеонов
Кирил Симеонов

За себе си той казва: „Аз съм единственият, който се изправи срещу Big Brother. Почувствах, че някои неща не са редни. Убеден съм, че му показах, че съм противник за уважение и няма да му се дам. Честно казано, вътрешно си знаех, че пътят ми в Big Brother  не е свършил. Реално влизам, защото искам да изживея истинската Къща на Big Brother, а не някакъв коптор с кокошки“. Вижте цялата му визитка ТУК.

Съквартирант №11 е певицата Дебора.

Дебора
Дебора

Тя споделя откровено: „Аз съм емоционална, красива, секси. Хората ме познават с една от най-известните ми песни, казва се „Буба лази“. За голите клипове баба ми беше по-против. Преди да стана певица, бях модел. Печелила съм доста конкурси, ставала съм Мис Видин, Мис Северозападна България. След конкурсите, в които участвах, се явих на конкурса Мис България, но там нищо не спечелих. След този прословут конкурс дойдох в София. Бяхме с една приятелка на плаж, вървим покрай басейна и казвам „пецка, пецка“, а тя пита какво е това „пецка“, казвам „пецка ми на краката“, а тя „пари ли ти?“.

Последният съквартирант в Big Brother: Most wanted е Мариела Нордел.

Мариела Нордел
Мариела Нордел

Тя се представи така: „Аз съм Мариела Нордел, кой друг?! Аз съм учила стратегическа информация, пиар и маркетинг и с това си изкарвам хляба. Живяла съм и съм работила почти на всички континенти, без Антарктида и Австралия. Въобще не се притеснявам дали трябва да говоря с някой политик в Лондон, със звезда в България или с продавач.

В България станах известна покрай едно кулинарно риалити, където правех всичките на луди, така че се надявам и тук да подклаждам огъня. Аз твърдо съм решена да вляза в Big Brother, така че вие ще видите един фелдфебел, който ще излезе генерал“. Вижте цялата ѝ визитка ТУК.

Коментари 32
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

32 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Любопитно Преди 6 часа

Тя е гост в новия епизод на подкаста "Кухнята след Ада"

Байдън обвини Китай в измама

Байдън обвини Китай в измама

Свят Преди 7 часа

Байдън: Те не се конкурират, те мамят

Мъж с психични отклонения се барикадира в дома си в София

Мъж с психични отклонения се барикадира в дома си в София

България Преди 8 часа

На място са повикани екипи на полицията и психолози

МВнР извика на среща иранския посланик

МВнР извика на среща иранския посланик

България Преди 10 часа

МВнР осъжда атаката на Иран срещу Израел

Нова информация за прокуратурата и ДАНС по договора с „Боташ”

Нова информация за прокуратурата и ДАНС по договора с „Боташ”

България Преди 10 часа

От „Има такъв народ” съобщиха, че тя е „притеснителна”

ГЕРБ-СДС ще поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт

ГЕРБ-СДС ще поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт

България Преди 11 часа

Хекимян: Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна

БЕХ смени директора на "Булгаргаз" Деница Златева

БЕХ смени директора на "Булгаргаз" Деница Златева

България Преди 11 часа

От състава на СД на дружеството се освобождават и Димитър Спасов и Татяна Петрова-Бояджиева

Момчил Мавров ще оглави временно НЗОК

Момчил Мавров ще оглави временно НЗОК

България Преди 12 часа

Мавров ще изпълнява длъжността „управител“ на НЗОК до приемане на решение на Народното събрание

Протест пред МЗ, искат оставката на министъра

Протест пред МЗ, искат оставката на министъра

България Преди 12 часа

Искат и отстраняването от длъжност на директора на УМБАЛСМ „Пирогов“

Скитник с психически отклонения поругал гроба на Патриарх Неофит

Скитник с психически отклонения поругал гроба на Патриарх Неофит

България Преди 12 часа

Ако мъжът бъде обявен за невменяем, няма как да бъде осъден

"Засяването" на облаци ли причини водния апокалипсис в Дубай

"Засяването" на облаци ли причини водния апокалипсис в Дубай

Свят Преди 12 часа

При техниката самолетите изстрелват солни факли в облаците

Кирил Петков: Решаваме дали да не поискаме оставката на Росен Желязков

Кирил Петков: Решаваме дали да не поискаме оставката на Росен Желязков

България Преди 12 часа

Кирил Петков каза, че с удоволствие би подкрепил вота на недоверие, но той не е конституционно обоснован

Снимката е илюстративна

Уникално растение цъфти за първи и последен път от 20 години насам, вижте кое

Любопитно Преди 13 часа

Как е възможно растение да цъфти веднъж на 20 години четете в следващите редове

Зам.-кмет на София подава оставка

Зам.-кмет на София подава оставка

България Преди 13 часа

Георгиев: Зам.-кметът по строителство на София е с отнето право да възлага строителство

г

Чоткин си създава нови врагове в Hell’s Kitchen тази вечер

Любопитно Преди 13 часа

Червеният отбор ще участва в мастър клас с традиционна китайска кухня

Дебора Михайлова: Вече съм много изнервена (СНИМКИ)

Дебора Михайлова: Вече съм много изнервена (СНИМКИ)

България Преди 14 часа

Какво разкрива Дебора може да прочетете в следващите редове