Приложения от Google Play Market & Apple AppStore - Май 2012
Източник: netinfo
0

 

* - Приложението е налично и за двете операционни системи!

Приложения за Android:


Tasks

tasksС приложението Tasks получавате възможността да създавате списъци със задачи и да ги синхронизирате с „Google Tasks“.  Дизайнът и управлението на бележките ви, е издържан в стила на последната версия на Android, Ice Cream sandwich. Все повече разработчици предпочитат семплата и минималистична визия на ICS, наложена от Google и има защо. Приложението работи светкавично и няма да срещнете никакви трудности с привикването към интерфейса му. Създавайте, групирайте или синхронизирайте бележките си, лесно е като детска игра. „Tasks” има и вградена приставка, която можете да закачите на екрана си, за да виждате и управлявате списъците си бързо и удобно.

Налични са безплатна и платена версия (срещу 1,60лв.), като разликата е, че при безплатната след първите 10 дни ще започнете да виждате постоянно изскачащи реклами. Изберете сами. Успех.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: Tasks от Team Tasks


Tawkon

 

tawkonВашият телефон. Вашето здраве. Вашите обаждания. Tawkon е безплатно приложение, което ви предупреждава, когато вашите телефонни обаждания превишават позволеното радиационно ниво (SAR*), и ви предлага съвети, които да помогнат да го намалите. Създайте си по-здравословни навици, бъдете винаги информирани и се грижете за семейството и приятелите, като им препоръчате да използват „Tawkon”.

Клетъчните телефони осигуряват връзка помежду си, чрез мрежа от базови станции (известни като клетъчни кули или антени). Информацията се предава от мобилен телефон до базовата станция и обратно чрез мощни електромагнитни полета. Нивото на интензивност на радиация е най-голям, когато сте най-близо до антена и намалява рязко, когато се отдалечите на по голямо разстояние. Телефонните компании не предлагат тази информация, така че tawkon е полезен инструмент за вас, защото събира и анализира данните, извлечени от вашия телефон, като: вида на мрежата, Band-GSM, UMTS, CDMA, силата на сигнала , модела на телефона и т.н.

* - SAR (универсална мярка за количество радиация, която се абсорбира от потребителя).

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта: tawkon от tawkon


AUPEO! Personal Radio (*)

 

aupeoСлушайте интернет радио с „AUPEO”! Приложението предоставя едно от най-добрите музикални изживявания, за откриване и слушане на любимата ви музика. Изберете предпочитаният от вас жанр или изпълнител и се потопете в океана от страхотни музикални изпълнения. Дизайнът и управлението са МЕКО казано страхотни и донякъде напомнят за METRO интерфейсът на Windows Phone. „AUPEO“ е напълно безплатно за Android & iOS устройства, но ако държите пред погледа ви да не се пречкат досадни реклами, то може да закупите Premium версията, с която ще имате и неограничен брой „skips” за изпълненията, които слушате в момента.

С инсталирането на „AUPEO“ и създаването на индивидуален профил, получавате 7 дневен гратисен период, след което трябва да изберете дали да заплатите 4,95$ на месец или 49,95$ на година за Premium версията.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта: AUPEO! Personal Radio от Aupeo GmbH


Alarm Clock by doubleTwist

 

alarm clock double twistСъбуждайте се „doubleTwist Alarm Clock“! Едно уникално красиво и семпло приложение. Не, не се бъркате, „doubleTwist“ е музикален плейър, който има огромен успех  и милиони фенове, но разработчиците от „doubleTwist ™“ са създали това приложение, за да направят събужданията ви още по-прекрасни. Изберете любимата си музика или мелодия и я настройте чрез един от трите налични режима: Time, Sleep Cycle или Sunrise. Може да създавате многобройни последователни аларми и всяка от тях с различна мелодия. Налична са и два супер красиви часовници, за отброяване на оставащото време, дигитален (гаров) и аналогов (Швейцарски).

За кратък период от време „doubleTwist Alarm Clock“ е пуснат с голямо намаление в Google Play market, не чакайте заслужава си.

Цена: 1,54лв.

 

 

Връзка към играта: Alarm Clock by doubleTwist от doubleTwist ™


musiXmatch Lyrics & Music

 

musixmatchОткриването на непозната песен чрез мобилното ни устройство е доминирано от приложения, като „Shazam“ и „Soundhound“, които безспорно са прекрасни и много полезни. Но какво става, когато ни се прииска да намерим и текстът на съответната песен?! Трябва да копираме името й, да го поставим в търсачката и да напишем зад него ключовата дума - „lyrics (текст)”. А защо да не получим всичко наведнъж?!

Да „musiXmatch“ прави точно това, дава ви пълната информация за звучащата в момента песен и то по един много стилен и удобен начин.

Приложението притежава най-големият каталог с текстове на песни в света. След като го инсталирате, то веднага ще сканира наличната в устройството ви музика и ще свали текстът на всяка песен, която имате, за да може да го използвате дори, когато сте в offline режим. Можете да слушате песните си с вградения в „musiXmatch” плейър и да научите всичко за тях, като: година на излизане, албум, дискография и биография на изпълнителите. Приложението ще се отваря на заден план с готов текст, дори когато използвате друг плейър. Приятно ползване.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: musiXmatch Lyrics & Music от musiXmatch

Waze Social GPS & Live Traffic (*)

 

wazeОмръзнало ли ви е да използвате скучните и еднообразни GPS навигации, за които трябва да плащате скъпи лицензи, за да имате на разположение всичките им предимства?! На мен лично, да! Не, не съм стиснат, просто ми е писнало, на където и да се обърнеш да те скубят за пари и то за неща, които би трябвало да бъдат достъпни за всички.

Случайно попаднах на социалната GPS навигация „Waze“ и искам да ви уверя, в безспорните й качества. Тя не отстъпва по нищо на най-големите в бранша и дори ги изпреварва със социалната си ориентираност. Защо социална? Защото в „Waze” вие и всички останали потребители в реално време добавяте ново и полезно съдържание за случващото се около вас. На разположение имате социална приставка под формата на маркери, чрез които да отбелязвате, къде в момента има задръстване, произшествие, полицейски патрул, затворена улица и каквото още се сетите. Така движейки се по избраният от вас маршрут и вие ще може да се информирате от маркерите оставени от други „Waze“ потребители.

Както споменах, всички функции, за които ви таксуват конкурентните GPS приложения, тук са безплатни – гласови напътствия, скоростомер, камери за скорост, състояние на трафика, дневен и нощен режим и т.н. Дизайнът на приложението е изключително забавен и ще ви накара да се усмихвате постоянно. Поддръжката на социалните мрежи, като Facebook, Twitter, Foursquare също не са пропуснати.

Убедете се в думите ми и се включете напълно безплатно в супер забавното „Waze“ общество. 

Цена: Безплатно

 

п.с. Ако имате въпроси от рода на: „А как се самоиздържа приложението щом всичко е безплатно, а при останалите е платено?“, изгледайте второто видео и ще разберете сами.

 

 

Връзка към играта: Waze Social GPS & Live Traffic от Waze


Songify

 

songifyЧували ли сте за Auto-tune? Това е нашумелият начин да превърнете обикновена реч в песен по един много забавен и артистичен начин. Със „Songify” може да се присъедините към милионите фенове на auto-tune. След като инсталирате и стартирате приложението, просто запишете гласа си под формата на нормална реч и то ще я превърне в страхотно звучаща песен. Създателят на Auto-tune се казва Грегъри Брадърс, а „Songify” е официалното му приложение. Един от най-известният и запомнящият се хит, „Bed intruder song” е създаден именно от него. Насладете му се от видеото по долу.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: Songify от Smule


CallApp Caller Contact Manager

 

callappРазличните производители на смартфони с Android имат и различни стилове  за менюто на книгата с контакти и менюто по време на разговор. Някой от тях, като HTC например, добавиха социални приставки към тези менюта и само с един поглед може да научите различна информация за човека, с които разговаряте.

„CallApp” ви дава още по разширени възможности и възможност сами да определите как и какво да се показва по време на разговор, когато ви се обаждат или просто видимата информация за абоната от телефонният ви указател. Можете да добавите персонална информация към всеки отделен абонат чрез поддръжката на най-използваните социални мрежи, като: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ и Badoo. Опитайте.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: CallApp Caller Contact Manager от CallApp


AfterFocus

 

afterfocusПриложението „After Focus” ви дава нови възможности за обработка снимките ви. С него можете прецизно да редактирате дадена снимка, така че фокусът й да попадне точно там, където искате. Изберете и между разнообразни филтри и ефекти на замъгляване на определени зони, за да акцентирате върху предпочитаните места. Впечатлете приятелите си, като им покажете резултатите си чрез Facebook & Twitter.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: AfterFocus от MotionOne


Cerberus anti theft

 

cerberusВ днешно време едно от най-неприятните и стресиращи неща, които могат да ви се случат, е да загубите смартфона си.

Преди време компанията HTC предостави на своите потребители сайта HtcSense.com, в който имаше възможност да управлявате определени функции от на смартфона ви, но поради едни или други причини той беше спрян. Казвам това, защото в Google Play попаднах на приложение, което ще ви позволи да управлявате Android устройството си чрез специален сайт в интернет. С „Cerberus anti theft” ще сте в състояние да правите почти всичко с вашият смартфон от разстояние. Ако „немислимото“ се случи, то бъдете спокойни, за секунди можете да проследите в реално време местоположението на устройството си. Да изпратите до него известяващо съобщение, че сте го загубили и искате да ви бъде върнато. Да подслушате, инкогнито, разговора на човека, който го е намерил/откраднал. Да кажете на телефона да направи снимка или видео отново, инкогнито и да ви изпрати заснетото. Да блокирате използването на различна SIM карта от вашата. Да изтриете (в краен случай) данните от паметта на телефона. Да видите списък с последните проведени и приети разговори и sms кореспонденция... И още много полезни и важни за вас действия, с които ще направите живота на крадеца много, много неприятен.

Цена: Безплатно за първите 7 дни

 

Връзка към играта: Cerberus anti theft от LSDroid

 

Приложения за iOS:

Everyme (*)

 

everyme„Everyme” е вашата лична социална мрежа. За разлика от всички останали социални мрежи, които са крайно отворени към всички, тази е ориентирана единствено към тесен приятелски кръг, създаден лично от вас. Вече не е нужно да се притеснявате или да внимавате, каква информация споделяте и от кои очи би се видяла. Всичко, което харесвате и искате да споделите ще остане единствено между кръга от приятели, с които общувате. Както и в реалния живот е важно да имате интимни моменти с приятелите си и тук ще съумявате да запазите същото ниво на конфиденциалност. Супер нали!

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта: Everyme от Everyme, Inc.


Sidecar.me (*)

 

sidecarПриложението „Sidecar.me“ ви позволява да провеждате напълно безплатни гласови и видео разговори, както и да споделяте снимки и информация за моментното ви местоположение. Дори в рамките на САЩ и Канада можете безплатно да се обаждате и на абонати извън „Sidecar.me“. След като осъществите двустранната връзка, на екрана си ще видите характерната телефонна шайба от едно време, в чиито 4 дупки ще видите следните опции: See what I see, Photo, Contact и Location. В двата долни ъгъла са и опциите за изпращане на текстово съобщение и изключване на звука, а отдолу в средата се намира и бутона за край на разговора. Интерфейсът е удобен и лесен за разучаване. Успех.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта: Sidecar.me от Sidecar Communication, Inc.


TuneWiki - Lyrics with Music (*)

 

tunewiki„TuneWiki“ е музикален плейър с възможност за следене на текста на всяка песен в реално време, в караоке стил. Т.е. ако слушате дадена песен с плейъра на приложението, на екрана си ще виждате  как текста се движи пред очите ви в синхрон с музиката. И не само това. Приложението ви позволява да превеждате текста на песните в реално време на повече от 40 езика (друг е въпросът колко достоверен е преводът). Друга полезна опция е наличието на бутон за разпознаване на песента, като най-хубавото е че броят на разпознаванията е неограничен и за това няма да платите нито стотинка.

С „TuneWiki“ може да научите и всичко за изпълнителя (албуми, дискография, биография) и естествено за съответната песен. Убедете се сами в качествата му, безплатно е!

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта: TuneWiki - Lyrics with Music от TuneWiki Inc.


Ban.jo (*)

 

banjoАктивирайте своите социални супер сили с Banjo! „Banjo” е социална услуга, която обединява на едно място всички най-известни социални мрежи, като: Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram и т.н. Целта е да виждате в реално време всичко, което се случва с приятелите ви във всички социални мрежи едновременно. Бъдете на 5 места в едно и също време, вижте кои приятели са най-близо до вас, вижте обновените им статуси, вижте снимките качени от тях... без нито за миг да напускате „Banjo”. Ако сте hardcore воайор, то „Banjo” е точно за вас. Успех.

 

 

Връзка към играта: Ban.jo от Banjo


ShoeBox (*)

 

shoesboxПревърнете своя iPhone в мобилен фото скенер и дайте нов живот на старите ви хартиени снимки. „ShoeBox” ще ви помогне да сканирате точните размери на снимката със специалните си контури и възможности за настройване на яркостта и цветовите нюанси. Вече готовите снимки ще може да запаметите в паметта на iPhone-a си или в 1000memories.com, след като си направите регистрация там. За да сте спокойни, че тези важни за вас снимки няма да бъдат виждани от лица, които не желаете, имате на разположение опции за сигурност и ограничаване на достъпа само с покани изпратени от вас. Така снимките ви ще са архивирани на сигурно място за бъдещите поколения.

 

 

Връзка към играта: ShoeBox от 1000memories

FLUD (*)

 

fludРазработчиците от „Rabbit, Inc.” представят „FLUD“ като нов вид четец на новини. И това е точно така. Той представлява един малък личен вестник, който много наподобява социалните възможности на Twitter. В него вие и приятелите ви се абонирате за определен вид новини, според личният си вкус. След това желаещите да следят от какво се интересувате и какви материали четете ще могат да го направят посредством бутона „Follow” или обратното „Unfollow”. Така ще можете да споделяте интересите си с всеки, който желае същото. Свързаността с други социални мрежи е налична и ще ви улесни в споделянето с хора извън „FLUD“. Приятно четене.

 

 

Връзка към играта: FLUD от Made By Rabbit, Inc.


Flipboard: Your Social News Magazine (*)

 

flipboardКогато за първи път попаднах на „Flipboard”, най-силно ме впечатли начинът за прелистване между новините и страниците вътре в тях. Прелистването в това приложение е идентично с прелистването на стандартен хартиен календар т.е. хващате страницата от долният й край и загъвате нагоре докато не се обърне новата. Подобно на други приложения за следене на новинарски емисии и списания, тук ще можете да добавите и случващото се в личните си профили във Facebook, Twitter, Instagram, SoundCloud и т.н. Уверявам ви, че усещането при използването на „Flipboard“ е като при никое друго приложение за четене на новини. В момента то е налично в „App Store“ и съвсем скоро се очаква да бъде и в „Google Play“, но ако сте Android потребител и не ви се чака, може да потърсите .apk файлът в интернет, както направих и аз ;).

 

 

Връзка към играта: Flipboard: Your Social News Magazine от Flipboard Inc.


KLIK

 

klik„Klik” е приложение използващо камерата на iPhona ви, за да разпознае лицата на приятелите ви и автоматично да ги отбележи във Facebook. Стартирайте „Klik” и насочете камерата към лицето на ваш приятел и след кратка обработка на образа до него ще се появи името му, а на вас ще остане да свършите останалата част с публикуването в социалната мрежа. Ако все пак камерата не се справи автоматично с разпознаването, на разположение имате и специален „learn“ режим, с който да калибрирате способностите на „Klik”. (Little creepy б.а.) ;)

 

 

Връзка към играта: KLIK от Face.com Inc.


Awesome Calendar(+Google Task/Diary)

 

awsome calendarНай-накрая синхронизирането с Google Tasks е възможно!!! С „Awesome Calendar“ можете да синхронизирате задачите си с всички iPhone календари, списъци с бележки, снимки, информация за времето, е-поща, списъци с пароли и т.н. Всичко това получавате в една изискана и типично за iPhone елегантна опаковка. Едва ли трябва да ви казвам, че контрола на качеството при Apple е на първо място, затова просто последвайте връзката към „Awesome Calendar” и се насладете на този прекрасен помощник от първа ръка.

 

 

Връзка към играта: Awesome Calendar(+Google Task/Diary) от YunaSoft Inc.


Pocket Poet

 

pocket poetИзберете ваш специален човек, и лесно и бързо му подарете прекрасен коплет. Да намерите точните думи не винаги е лесно, но знайте, че с това приложение ще бъде по-лесно. Със страхотни теми, цветове и шаблони изразете, какво чувствате и бъдете засмени. Поставете красивите думи, сътворени отлично и накарайте някой да им се радва прилично.

... „Направих бледи опити за рима, но както се казва – Ако няма рима удари ма :D!“(от автора)

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта: Pocket Poet от Fairlady Media

 

 

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Западният свят отново е заложник на ОПЕК</p>

Западният свят отново е заложник на ОПЕК

Свят Преди 44 минути

Решенията на министъра на енергетиката на Саудитска Арабия днес определят в голяма степен какво и колко можете да сложите в резервоара на колата или на масата си вкъщи утре, пише експертът по околна среда Боян Рашев

Windows 10

Как да ускорим работата на Windows 10

Технологии Преди 1 час

Няколко семпли съвета могат да дадат добри резултати

България - трета в ЕС по дял жени на ръководни позиции

България - трета в ЕС по дял жени на ръководни позиции

България Преди 11 часа

Къде има най-много жени мениджъри

<p>ЕС е започнал работа по ваксинационните сертификати&nbsp;</p>

Ройтерс: ЕС е започнал работа по ваксинационните сертификати

Теми в развитие Преди 12 часа

Системата за "паспорти за ваксинация" се очаква с нетърпение от авиокомпаниите и туристическия бранш

ДАЗД ще следи за въвличане на деца в политическа агитация

ДАЗД ще следи за въвличане на деца в политическа агитация

Избори 2021 Преди 12 часа

Председателят на агенцията е изпратила официално писмо до председателя на ЦИК

ВКС призна за виновни подсъдимите за смъртта на Чората

ВКС призна за виновни подсъдимите за смъртта на Чората

България Преди 14 часа

Но не ги осъди поради изтекла давност

Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" представи водачите на листите си

Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" представи водачите на листите си

Избори 2021 Преди 14 часа

Коалицията откри предизборната си кампания

Над 40 хиляди си запазиха час онлайн за ваксина

Над 40 хиляди си запазиха час онлайн за ваксина

Теми в развитие Преди 15 часа

Данните са към 17 ч. днес, информират от здравното министерство

Нова мярка в подкрепа на туроператорите

Нова мярка в подкрепа на туроператорите

България Преди 16 часа

Браншът ще бъде подпомогнат във връщането на суми за неосъществени пътувания

8 500 електронни билета са закупени за 1 седмица

8 500 електронни билета са закупени за 1 седмица

България Преди 16 часа

Добавянето на новата услуга е част от цялостната програма на ЦГМ за нови услуги

"Лудогорец"

„Лудогорец” с позиция след „разгорещилите се теми” в българския футбол

България Преди 16 часа

"Лудогорец": Как в толкова малък човек се крие толкова злоба