3

С настъпването на фаталната според маите 2012 г. ние, от "Нетинфо", решихме да споделим някои интересни неща с вас. Да се похвалим, да припомним и да обясним какво се случи през изминалата 2011 г. и как стартира новата година за нас.

Открихме 2011 г. с рекордните 2 милиона уникални посетители във Vbox7. Това значи, че две трети от интернет потребителите у нас поне веднъж на месец са влизали в сайта.

През 2011 г. Vbox7 направи няколко ключови партньорства, като най-много се гордеем с партньорствата ни с Народния театър "Иван Вазов", с Младежкия театър "Николай Бинев" и с Театър "София".

Наравно с театрите се нарежда и партньорството ни със SIA и БНТ и ексклузивното излъчване на хитовия сериал "Под прикритие" веднага след излъчването му в ефир.

Сайтът се превърна и в любимото място за премиери на българските звезди. 54 нови клипа бяха ексклузивно представени при нас, сред които видеата на Графа, Мария Илиева, Акага, Миро, Galia, Елица Тодорова, Алекс Раева, Д2, LiLana&Skiller, Устата, Криско и много други.

Новата 2012 г. посрещнахме с ръст 6% при посещенията и уникалния проект "Седмици на китайското кино", който позволява на потребителите ни да гледат безплатно пълнометражни китайски филми за период от две седмици.

АБВ Поща също може да се похвали с много неща през 2011 г. Сайтът за втори пореден път бе обявен за "Любима марка" на българите в онлайн категорията.

АБВ бе и категоричен лидер при посещенията от мобилни устройства и през цялата година гордо се бореше с Vbox7за първото място за най-голям български сайт.

2012 г. бе посрещната от екипа на АБВ с новината за абсолютния рекорд при уникалните посетители за ден - 750 554 на 9 януари.

Vesti.bg направи сериозна стъпка в посока социална ангажираност. Добрата ни съвместна работа с Български Дарителски Форум доведе до даряването на 1 милион импресии на месец на DMS - Единен дарителски номер в България. На сайта са безвъзмездно публикувани банери на кампании от DMS системата, като с приоритет са кампании за набиране на средства за болни деца.

За втора поредна година се проведе и конкурсът за есе "Екомания", като тази година публикуваните есета бяха 276, а общия брой прочитания на материалите - 209 371. Конкурсът отново бе под патронажа на Министерство на околната среда и водите, а голямата награда - по традиция връчена от министър Нона Караджова.

Не можем да пропуснем да се похвалим с това, че на 20 октомври сайтът отчете рекорд от над 1 милион преглеждания на страници за един ден, а началото на 2012 г. ни зарадва с нов рекорд - 1 328 433 преглеждания на страници и 237 хил. уникални потребители на 25 януари.

Този ден донесе рекорд и на Sinoptik.bg, който може да се похвали с 931 000 преглеждания на страници за 24 часа.

През 2011 г. имаме и нови членове в семейството на "Нетинфо". Към портфолиото ни се присъединиха Edna.bg и Izgodnioferti.bg.

Edna.bg е онова кътче в онлайн пространството, в което всяка жена може да открие полезната за нея информация. За по-малко от 4 месеца от "раждането" си сайтът се радва на над 50 000 уникални потребители на ден, а edna от нашите гордости е рубриката "Колонката на...", която се поддържа от известни личности.

И така... "Нетинфо" отбеляза много рекорди през 2011 г, с които се гордеем. Сайтовете ни непрекъснато подобряваха най-добрите показатели при посещенията и импресиите, подкрепихме най-големите събития в страната, раздадохме много билети за концерти, много от нашите потребители спечелиха награди от игрите в сайтовете ни.

Обещаваме, че през 2012 г ще продължаваме да се грижим за добрата информираност, настроение и забавление на вас - нашите потребители. Очаквайте много изненади от нас!

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@