Един smart уикенд със Samsung Galaxy A52 и A72
Източник: iStock/Getty Images
0

П етък е. Плановете за почивните дни са готови. Предстои приятен семеен уикенд, изпълнен със забавления и приключения. Багажът е готов, а аз пълен с енергия, за да издържа докрай. Кой съм аз ли? Аз съм Samsung Galaxy A52 5G.  Моята задача е да направя следващите дни още по-приятни и да бъда винаги на разположение във всяка ситуация.

Аз съм от новото поколение на любимата А серия смартфони на Samsung. Наскоро станахме хит с Galaxy A52 и Galaxy A72. Готов съм да помогна на моя човек, а ето че той тръгва на път със семейството си. Разбира се, аз също си имам компания, защото и новият Galaxy A72 също ще бъде с нас. Батериите ни са напълно заредени и ще можем да работим пълноценно. Моята е с капацитет 4500 mAh, а на А72 е 5000 mAh. Това е достатъчно за около два дни работа, но и двамата сме способни бързо да презаредим, така че за минути сме готови за още часове активна работа.

Източник: Samsung

На път

Вече сме в колата и аз изпълнявам главната роля на навигатор. Помагам да се придвижим успешно в задръстванията и да намерим най-оптималния маршрут до избраната локация.За целта насочвам шофьора с гласова навигация, с отличната 5G свързаност и ясни изображения на картата, с инструкциите на моя 6,5-инчов дисплей с FHD+ резолюция и Super AMOLED панел.

Samsung Galaxy A72 влиза в ролята на аниматор и осигурява забавленията за останалите в колата Дисплеят му е със същата технология, но малко по-голям - 6,7-инчов, и също разполага с Real Smooth за плавно движещи се изображения. А в комбинация с двата качествени високоговорителя, видеоклиповете и филмите звучат чудесно и без слушалки.

Двамата с А72 имаме 8-ядрен процесор с 6GB RAM и 128GB вградена памет. Това ни позволява да се справим отлично с всички модерни приложения и дигитални услуги. Освен това, имаме и Game Booster режим, който оптимизира батерията, температурата и подобрява графичната обработка. Така и игрите изглеждат подобаващо и пътуването минава неусетно.

Първата вечер

Източник: Samsung

Пристигнахме и всички бързо се отправят на вечеря, а след това е време за забавления. Това автоматично означава и улавяне на най-смешните моменти. За мен и Galaxy А72 това не представлява никакъв проблем, тъй като имаме система от четири камери, които издигат изображенията на друго ниво дори и на слаба светлина и възможност за заснемане на видеоклипове в 4К формат. Главната ми камера е 64МР, ултра широкоъгълната е 12МР и макро камерата и тази за дълбочина са по 5МР. При А72 камерата за дълбочина е заменена с телефото с 8МР и 3-кратно увеличение. Направих страхотни снимки на вечерята с функцията Scene Optimizer, с която лесно разпознавам различните обекти и се саморегулирам, за да се получи впечатляващ резултат.

Както аз, така и Galaxy A72 имаме 32МР предна камера за селфита с боке ефект, така че ще се справим лесно и ще запазим доста красиви спомени.

Ден за приключения

Вторият ден от нашия уикенд започва спокойно, но това бързо ще се промени. Предстоят разходки, спорт и какво ли още не.  Камерата ми отново има основна роля, защото няма по-добри от мен и Galaxy A72 в улавянето на спиращи дъха пейзажи с ултра широкоъгълната камера. Аз пък с моята макро камера направих няколко прекрасни снимки на цветя, както и професионални портретни снимки с естествен боке ефект с камерата за дълбочина.

След разходката дойде време за игри и децата скочиха в басейна,

а моят собственик реши да направи 4K видеоклип и Super Slow Motion на скоковете в басейна. Режимът Super Steady ни помага да записваме красиви видеоклипове без неприятно тресене на кадъра. В еуфорията, обаче, моят собственик ме изпусна и паднах във водата, но няма страшно. Двамата с Galaxy A72 имаме рейтинг IP67 за водо- и прахоустойчивост, така че не се притеснявам да се намокря малко или да съм в центъра на динамична сцена докато я записвам.

На няколко пъти през деня моят собственик се сеща и за други задачи. Той преглежда своя имейл, а и публикува видеото с децата в социалните мрежи, което стана за секунди, благодарение на моята 5G свързаност. Половинката на моя собственик използва момента докато той е в басейна и записваше децата, да му поръча изненада за рождения ден през своя Samsung Galaxy А72, но това трябва да си остане между нас.

И така ще бъде, защото и трите нови моделa от Galaxy A серията имаме сензор за пръстов отпечатък, който е вграден в дисплея. В комбинация със Samsung Pass, влизането в профили и приложения е много по-лесно за собственика, но по-трудно за останалите. А благодарение на платформата Samsung Knox, всички данни на нашите собственици са добре защитени, което прави и работата в движение доста по-сигурна и приятна.

Втората вечер

Източник: Samsung

След толкова динамичен ден, втората вечер е посветена на спокойствието. Моят собственик играе класически настолни и бордови игри със семейството си, а аз отново му помагам. Дискретно, че все пак „помощ от приятел“ не е описана в правилата. За прикритие е използван стар приятел, който изненадващо е решил да се свърже с него точно сега.

С помощта на многото чат приложения и услуги, видео разговорът върви чудесно, а селфи камерата отново впечатлява с качеството си. Моята 5G мощност отново осигурява отлична връзка, а с нея мога да впечатлявам моя собственик и с много бързи скорости на все повече места по целия свят.

Нашият уикенд продължава, като ми предстоят най-различни задачи. Но аз за всичко съм подготвен, благодарение на оборудването ми с USB Type-C, WiFi, Bluetooth 5.0, NFC и интелигентният интерфейс Samsung One UI. И правя всичко това докато изглеждам много добре, защото имам стилен корпус, който може да е в няколко ярки цвята. Моят собственик например ме е избрал в супер модерен нюанс на синия цвят. И двамата – аз (Galaxy A52 5G) и Galaxy А72 сме готови за всичко и именно затова нашите собственици са ни избрали да им помагаме не само за уикендите, но и в ежедневието им.

Сержант обяснява на новобранците: - Ако камък бъде хвърлен нагоре, то той ще падне на земята. Това се дължи на земното притегляне. Новобранец: - А…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Свят Преди 4 минути

Ван: Китай решително се противопоставя на всички клевети и обиди

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 2 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 3 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 4 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 4 часа

Според специалистите, отговорът е само един.

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 4 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 4 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия

<p>Как е реагирал Георги Блажев на новината, че ще става баща</p>

Георги Блажев: Да си добър родител не облагодетелстваш само твоето дете, ти си в плюс на обществото

Любопитно Преди 4 часа

Това сподели от личен опит писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев в подкаста „Ох, на мама! Podcast”, който е и баща на две деца

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

България Преди 5 часа

Те използвали фалшиви решения на ТЕЛК

Аварирал камион причини километрично задръстване

Аварирал камион причини километрично задръстване

България Преди 5 часа

От полицията съобщиха, че към мястото на инцидента пътуват екипи

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Свят Преди 5 часа

Вижте как може да подкрепите някой от най-забележителните успехи на страната ни

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 5 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Любопитно Преди 6 часа

Те ще играят нестандартна игра на покер

<p>&bdquo;Който разбие тази гробница, ще срещне смъртта от болест, която никой лекар не познава&ldquo;</p>

Проклятието на фараона: Води ли до смърт отварянето на гробница

Любопитно Преди 6 часа

Интересни и мистериозни факти за гробниците може да прочетете в следващите редове

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Любопитно Преди 6 часа

Неправилната позиция на сън води до проблеми с гърба

Ще ваксинират безплатно срещу коклюш бременните жени у нас

Ще ваксинират безплатно срещу коклюш бременните жени у нас

България Преди 6 часа

Това обявиха на брифинг в Министерския съвет здравните власти